Villor till salu i Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 2 Egenskaper

Villa · Försäljning

Acequion · Torrevieja · Alicante

Denna nya kampanj av 15 unika villor ligger i Torrevieja, bara 300 meter från stranden och bredvid centrum. De är tillgängliga med antingen 3 eller 4 sovrum och 3 badrum och de har en privat pool, en trädgård, parkeringsplatser och ett privat...

Ref: N-827

M2
97m2
M2
160m2
M2
160m2
camas
3
baños
3
M2
345.000 €

Villa · Försäljning

Sector 25 · Torrevieja · Alicante

Lyxiga villor i ett bostadsområde utformat i öppen amerikansk stil, beläget i ett underbart område för lugn och närhet till alla tjänster, Aguas Nuevas de Torrevieja. Med individuell tomt, vardagsrum, utrustat öppet kök, stort solarium, terrasser,...

Ref: N-778

M2
110m2
M2
249m2
M2
249m2
camas
5
baños
3
M2
435.000 €

På senare tid söker många människor en villa till salu i Torrevieja. En villa ger dig ett antal fördelar jämfört med andra typer av fastigheter som golv, låga golv ... etc. Av denna anledning köper köpare nyligen villorna och därför har vi bara 3 villor till salu i Torrevieja. Därför uppmanar vi dig att skynda och missa inte dessa erbjudanden.


Fördelarna med villorna i Torrevieja

1. Fritid i din villa

Villorna i Torrevieja erbjuder dig stora fördelar eftersom de ger dig en mark där du kan njuta av utomhus med vänner, ha en grill med dina grannar, sola i trädgården eller i solarium eller njut av en fest i poolen. En villa i Torrevieja ger dig en mängd fritids möjligheter!

2. Rymliga villor

Den lilla marken som omger din villa kommer att ge dig lycka och en plats att koppla av, eftersom du får plats att utveckla de aktiviteter du vill ha. Det finns utrymme för allt!

3. Det bästa klimatet

Om du gillar solen är villorna i Torrevieja perfekta, eftersom du kan njuta av ett mycket ljust, soligt och bra klimathus.

4. Villor för hela familjen

De villor som våra fastigheter erbjuder till salu i Torrevieja är perfekta för hela familjen, både för barn och tonåringar. På villaens tomt kan barnen leka, springa och ha roligt.

5.Villas nära alla tjänster

Våra villor till salu i Torrevieja ligger nära alla typer av tjänster, till exempel stormarknader, bagerier, affärer, klädaffärer, restauranger, skolor, institut, stränder, promenader, varuhus, parker ...

6. De bästa funktionerna

Våra villor i Torrevieja har privat pool, trädgård, terrass, solarium, luftkonditionering, värme, apparater, säkerhet, pansrede dörrar ...

Som du kan se kommer du inte att sakna något i våra villor i Torrevieja.


Torrevieja, det bästa stället att leta efter en villa till salu

Torrevieja är utan tvekan den perfekta staden att köpa en villa. Befolkningen i Torrevieja ligger vid kusten i provinsen Alicante, även känd som Costa Blanca i Spanien.

Torrevieja är en välkänd stad, som är mycket väl kommunicerad. Det har alla typer av tjänster, ett stort kulturarv och fritidsaktiviteter, även om det främst är känt för sina stränder och strandpromenaden vid Medelhavet och det varma klimatet året runt.

Av denna anledning har många människor från Spanien och Europeiska unionen flyttat till Torrevieja och sökt efter en villa till salu i denna vackra stad. Nu är Torrevieja en mångfaldig stad, som talar många språk och är väl förberedd för turism.


Populära attraktioner i Torrevieja

Platser i Torrevieja föredras av personer som har bestämt sig för att köpa en villa i denna stad är:

  • Salinas av Torrevieja
  • Stranden i "La Mata"
  • El Parque de las Naciones
  • Staty av den vackra Lola
  • Punta Prima Beach
  • Dique de Levante (Paseo Marítimo)
  • "Aquapolis" i Torrevieja (Water Park)
  • "Aguapark" Flamingo (vattenpark)
  • Kyrkan av den obefläckade uppfattningen
  • Som du kan se, i Torrevieja kan du göra många aktiviteter och mycket varierad.


Kontakta Eden Properties och hitta den bästa villaen till salu i Torrevieja

Kontakta vår fastighet och vi hittar den bästa villaen till salu i Torrevieja för dig, anpassad till dina behov, egenskaper och budget. Ring oss nu!