Takvåningar till salu i Torrevieja - Costa Blanca

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 25 Egenskaper

Takvåningen · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Bottenvåning i centrala Torrevieja, nära alla tjänster såsom stormarknader, skolor, restauranger, kollektivtrafik och alla butiker, bara 600 meter från stränderna, har detta hus 1 sovrum med garderob inbyggd, stort vardagsrum, kök och badrum med...

Ref: A1-114

M2
43m2
M2
47m2
camas
1
baños
1
M2
57.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Den här egenskapen har ingen beskrivning just nu. Om du behöver mer information om den här egendomen kan du kontakta oss

Ref: A1-198

M2
50m2
M2
70m2
camas
1
baños
1
M2
66.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa de los Naufragos · Torrevieja · Alicante

Fantastisk takvåning till salu på bara några meter från den vackra stranden i Naufragos, 2 sovrum (1 med garderober), 1 badrum, renoverat öppet kök och en stor söderläge terrass på 10 kvm. Luftkonditionering i loungen, fläktar i sovrummen,...

Ref: BA1-197

M2
50m2
M2
68m2
camas
2
baños
1
M2
67.500 €

Takvåningen · Försäljning

Mar azul · Torrevieja · Alicante

MÖJLIGHET!! Vacker söderläge takvåning med fri utsikt och havsutsikt, med solarium, glaserad terrass och pool i en oslagbar natur vid vår kust BLUE SEA tillsammans CALA FERRI och PLAYAS de ORIHUELA COSTA.~ ~ Lägenheten har ett sovrum, ett badrum,...

Ref: A2-338

M2
38m2
M2
42m2
camas
1
baños
1
M2
69.990 €

Takvåningen · Försäljning

Acequion · Torrevieja · Alicante

Detta område är placerad mellan Playa de los Naufragos och centrum av Torrevieja, och det erbjuder en av de bästa områdena för vila och njuta av stränderna, tack vare dess närhet till centrum av Torrevieja.~ Köket i den här vinden i Torrevieja är...

Ref: A2-392

M2
41m2
M2
49m2
camas
2
baños
1
M2
70.500 €

Takvåningen · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Stor Penthouse öster orientering, stor terrass, centralt beläget till fots av alla tjänster, bara 500 meter från stranden. Huset är redo att flytta in i två sovrum, ett badrum, amerikanskt kök med fönster och stort vardagsrum med tillgång till...

Ref: A1-430

M2
55m2
M2
62m2
camas
2
baños
1
M2
72.000 €

Takvåningen · Försäljning

Acequion · Torrevieja · Alicante

Vackert takvåning med stor terrass intill stranden Acequion, 2 sovrum, kök med fönster, badrum, stor terrass med vacker utsikt, är ett fantastiskt område omgivet av parker, stormarknader, barer och restauranger och alla typer av handel,...

Ref: A1-123

M2
60m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
75.000 €

Takvåningen · Försäljning

El molino · Torrevieja · Alicante

Vacker 2 sovrum takvåning med stor terrass och fri utsikt, kök med fönster, stort vardagsrum, badrum med dusch, gemensam pool, nära till alla tjänster som stormarknader, skolor, restauranger, kollektivtrafik och alla typer av handel, bara 700...

Ref: A1-380

M2
48m2
M2
60m2
camas
2
baños
1
M2
76.000 €

Takvåningen · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

ENDAST 300m FRÅN STRANDEN AV CURA DENNA FANTASTISKA PENTHOUSE MED STOR IDEAL TERRAS FÖR LONG SOMMER DAYS.~ Det har 2 sovrum med amerikansk kök utrustade och med fönster.~ Huset är mycket omhändertat, möblerat och utrustat med apparater.

Ref: A2-320

M2
58m2
M2
68m2
camas
2
baños
1
M2
77.260 €

Om du vill bo hela året bredvid havet, i ett urbant område som har alla de tjänster och bekvämligheter du behöver och samtidigt mycket nära naturliga landskap som låter dig njuta av utomhus, måste du skaffa en av våra exklusiva takvåningar till salu i Torrevieja - Costa Blanca.

Torrevieja är en av de mest intressanta städerna på Costa Blanca, eftersom det är en liten stad med alla nödvändiga tjänster för sina invånare.

Samtidigt badas det med fantastiska stränder och vikar i Medelhavet, vilket gör det möjligt att njuta av det milda klimatet i området året runt och utföra många utomhussporter.


Vi erbjuder dig de bästa takvåningarna till salu i Torrevieja - Costa Blanca

Det finns inget bättre ställe att bo hela året. Skaffa en av våra takvåningar till salu i Torrevieja - Costa Blanca, varifrån du observerar oändligheten i havet medan du njuter av den stora terrassen är det bara några få.

Vi har nybyggda och nybyggda takvåningar i Torrevieja, med särprägeln att dess breda terrasser erbjuder oändliga möjligheter att njuta av i ditt nya hem.

Föreställ dig trevliga kvällar med familj och vänner som njuter av det trevliga exklusiva klimatet på Costa Blanca. Njut av möjligheten att njuta av ett privat solarium och självklart slappna av medan du ser en solnedgång i Medelhavet bekvämt från din terrass.


Besök oss och vi kommer att berätta om fördelarna med våra takvåningar till salu i Torrevieja - Costa Blanca

I fastigheten Eden Properties Investments har vi de bästa takvåningarna till salu i Torrevieja - Costa Blanca.

Besök oss på våra kontor och vi kan erbjuda dig det hus som uppfyller dina mål och behov.

Vårt företag arbetar främst i området Torrevieja, Orihuela Costa och resten av Costa Blanca South, eftersom det är det område som mest efterfrågas av våra kunder, främst europeiska.

Med mer än 20 års erfarenhet inom sektorn, garanterar vi en bekväm och tillfredsställande förvaltning under hela processen i samband med köp av din egendom.

Kom i kontakt med oss och du kommer se vår professionalism.

Vi är i Torrevieja, Calle Zoa, 58 - C.P. 03182 (Alicante). Du kan också kontakta oss genom att ringa 965 706 868 - 628 788 873. Om du föredrar, skicka oss ett mail till info@edenproperties.es och vi kommer genast kontakta dig.