Nybyggda takvåningar i Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 6 Egenskaper

Takvåningen · Försäljning

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Bygga Polen, ett nytt bostad som ligger i Torrevieja, bara 150 meter från stranden Los Locos. Den har lägenheter med 2 sovrum och takvåningar med 2 eller 3 sovrum. Alla hus har terrasser och takvåningar med solarium. Förutom tillval garage.~ ~...

Ref: N-026

M2
70m2
M2
77m2
camas
2
baños
2
M2
192.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Den kungliga byggnaden ligger i Torrevieja, precis vid Playa del Cura, i stadens centrum.~ Totalt 10 hus med två sovrum och två badrum, terrasser och solarium med gemensam pool.~ Husens höga kvalitet, tillsammans med dess utmärkta läge och pris,...

Ref: N-102

M2
70m2
M2
78m2
camas
2
baños
2
M2
199.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Dessa takvåningar i toppvåningen är byggda enligt högsta specifikation, med tre sovrum och två badrum, bara 210 meter från havet. De är också tillgängliga som ett sovrum, alla har ett solarium. Denna utvecklare använder bara de allra bästa moderna...

Ref: N-771

M2
88m2
M2
97m2
camas
3
baños
2
M2
200.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Styranden av El cura på en unik plats som är integrerad i stadens centrum, omgiven av en nybyggd strandpromenad, strandbusshållplats, många barer, presentbutiker, glasbarer och restauranger där du kan njuta av mycket god mat med privilegierad...

Ref: N-909

M2
89m2
M2
120m2
camas
2
baños
2
M2
235.000 €

Takvåningen · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Intercosta Beach Beläget i hjärtat av Torrevieja, bara ett steg bort från konstitutionstorget med alla tjänster till hands och bara 300 meter skiljer denna vackra byggnad från de bästa stränderna i området. Vi hittar bostadshuset Intercosta...

Ref: N-907

M2
82m2
M2
117m2
camas
3
baños
2
M2
265.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Bostadsområdet Alegria XII består av 29 lägenheter i ett, två och tre rum. Fem våningar byggnad. Utmärkt läge, nära restauranger, kaféer, barer, affärer, stormarknader. Ligger några meter från Curva del Palangre och ligger mellan 2 stränder, Playa...

Ref: N-491

M2
150m2
M2
165m2
camas
2
baños
2
M2
285.000 €

Ta chansen att Eden Properties erbjuder dig att köpa en av våra fantastiska nybyggda takvåningar i Torrevieja. Ett otroligt hem som du kan göra till din semesterort eller ditt dagliga hem. Denna typ av egendom medför många överraskningar som gör att du blir överraskad av var och en av dem.

Vår fastighetsbyrå är oroad över att du kan dra nytta av sin fantastiska terrass. En del av det perfekta hemmet för att fira dina familjens måltider eller middagar, samtidigt som du överväger fantastisk utsikt över Medelhavet. Ett charmigt landskap som gör att du vaknar varje dag med de största illusionerna för att möta din dag i dag.

Men den här terrassen innehåller också en mycket viktig aspekt. Några trappor som ansluter till ett privat solarium så att du kan sola så lugnt så många gånger du vill. Ett perfekt utrymme för att utföra andra uppgifter.


Var ligger de nya byggnaderna i Torrevieja?

Lyckligtvis är våra nybyggda takvåningar i Torrevieja framför Playa del Cura, en av de mest populära stränderna i Torrevieja. Specifikt, 200 meter separera din framtida vind från sanden. Dessutom, för de dagar som du föredrar att bada och plaska i färskvatten, är våra nybyggda fastigheter redo för en gemensam pool att ha kul på ett annat sätt till havet.

Torrevieja är kanske en av de mest turistiska städerna i södra Costa Blanca (Alicante provinsen). Under sommarperioden har denna stad alltid haft en stor ökning av turistbefolkningen. Men dess sevärdheter orsakar att varje år som passerar, beslutar fler besökare att konvertera Torrevieja i deras stad. Det finns många anledningar att välja att leva i: väder, stränder, fritid, gastronomi, miljö ... Aspekt att tills du försöker leva eller klämma en säsong, upptäcker det inte riktigt dess fördelar.


Om du vill försöka bo i ett av våra nybyggda takvåningar i Torrevieja, kontakta Eden Properties

Om du är villig att köpa och bo i ett av våra nybyggda takvåningar i Torrevieja, kontakta Eden Properties. Vi erbjuder olika sätt att kommunicera så att du kan utnyttja våra nybyggda takvåningar.

Du kan besöka oss personligen på Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182, du kan ringa oss på telefon 965 706 868 - 628 788 873 eller, kan du skicka ett mail till emailen info@edenproperties.es.