Nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 1 Egenskaper

Takvåning · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

NYBYGGDA LÄGENHETER I TORREVIEJA~~Nybyggda lägenheter och takvåningar i Torrevieja.~~Nybyggnation av 17 exklusiva lägenheter och takvåningar med 1 och 2 sovrum, 1 och 2 badrum, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora, inbyggda...

Ref: N7272

M2
75m2
M2
105m2
camas
2
baños
2
M2
289.000 €

Om du gillar att njuta av stranden året runt, utnyttja Costa Blanca storslagna klimat med milda vintrar och sol varje dag, bör du välja inköp av ett av våra nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca.

Om du är trött på att lida långa och kalla vintrar och längtar efter att spendera hela dagen utomhus, vandra, tennis, racquetball eller, ännu bättre, vattensporter som rodd, segling, dykning ... tänk inte två gånger och skaffa oss ett hem i Torrevieja.


Din lycka blir full när du köper ett av våra nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca

Nu är det fortfarande dags att välja. Välj att köpa en av våra nybyggda takvåningar i Torrevieja-Costa Blanca.

Takvåningarna har extraordinära fördelar jämfört med resten av husen i samma byggnad, eftersom de har en mycket stor terrass för privat bruk, där du kan utveckla olika aktiviteter som utnyttjar Torreviejas goda årstemperatur.

Det blir den trevligaste vistelsen i hela huset och den som kommer att användas mest, eftersom den kommer att användas som solarium, koppla av på en solstol eller njuta av den fantastiska utsikten över Medelhavet.

Vår nya bostadsutveckling "Intercosta Beach" har två exceptionella takvåningar, med tillägg att byggnaden ligger bara 200 meter från Playa del Cura.


Köp ett av våra nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca

Vänta inte längre att köpa en av våra nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca i den byggnad som redan byggs "Intercosta Beach".

Det är ett mycket modernt hus med tre sovrum och två badrum, privat solarium och en exklusiv grill där du kan hålla möten med dina vänner och familj.

Kontakta oss och vi kommer att informera dig om alla detaljer du behöver angående köpet.

Eden Properties Investments är ett viktigt fastighetsbolag i Torrevieja, specialiserat på att hantera kunder på hela Europa, så det är relaterat till dem på sina ursprungsspråk.

Dess unga och dynamiska team stöds av en erfarenhet inom branschen över tjugo år, så våra transaktioner är alltid snabba och effektiva.

Kontakta oss i Torrevieja, Calle Zoa, nr 58 - CP 03182 (Alicante), telefon 965 706 868 - 628 788 873, eller via e-post info@edenproperties.es