Nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 6 Egenskaper

Takvåningen · Försäljning

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Bygga Polen, ett nytt bostad som ligger i Torrevieja, bara 150 meter från stranden Los Locos. Den har lägenheter med 2 sovrum och takvåningar med 2 eller 3 sovrum. Alla hus har terrasser och takvåningar med solarium. Förutom tillval garage.~ ~...

Ref: N-026

M2
70m2
M2
77m2
camas
2
baños
2
M2
192.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Den kungliga byggnaden ligger i Torrevieja, precis vid Playa del Cura, i stadens centrum.~ Totalt 10 hus med två sovrum och två badrum, terrasser och solarium med gemensam pool.~ Husens höga kvalitet, tillsammans med dess utmärkta läge och pris,...

Ref: N-102

M2
70m2
M2
78m2
camas
2
baños
2
M2
199.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Dessa takvåningar i toppvåningen är byggda enligt högsta specifikation, med tre sovrum och två badrum, bara 210 meter från havet. De är också tillgängliga som ett sovrum, alla har ett solarium. Denna utvecklare använder bara de allra bästa moderna...

Ref: N-771

M2
88m2
M2
97m2
camas
3
baños
2
M2
200.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Styranden av El cura på en unik plats som är integrerad i stadens centrum, omgiven av en nybyggd strandpromenad, strandbusshållplats, många barer, presentbutiker, glasbarer och restauranger där du kan njuta av mycket god mat med privilegierad...

Ref: N-909

M2
89m2
M2
120m2
camas
2
baños
2
M2
235.000 €

Takvåningen · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Intercosta Beach Beläget i hjärtat av Torrevieja, bara ett steg bort från konstitutionstorget med alla tjänster till hands och bara 300 meter skiljer denna vackra byggnad från de bästa stränderna i området. Vi hittar bostadshuset Intercosta...

Ref: N-907

M2
82m2
M2
117m2
camas
3
baños
2
M2
265.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Bostadsområdet Alegria XII består av 29 lägenheter i ett, två och tre rum. Fem våningar byggnad. Utmärkt läge, nära restauranger, kaféer, barer, affärer, stormarknader. Ligger några meter från Curva del Palangre och ligger mellan 2 stränder, Playa...

Ref: N-491

M2
150m2
M2
165m2
camas
2
baños
2
M2
285.000 €

Om du gillar att njuta av stranden året runt, utnyttja Costa Blanca storslagna klimat med milda vintrar och sol varje dag, bör du välja inköp av ett av våra nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca.

Om du är trött på att lida långa och kalla vintrar och längtar efter att spendera hela dagen utomhus, vandra, tennis, racquetball eller, ännu bättre, vattensporter som rodd, segling, dykning ... tänk inte två gånger och skaffa oss ett hem i Torrevieja.


Din lycka blir full när du köper ett av våra nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca

Nu är det fortfarande dags att välja. Välj att köpa en av våra nybyggda takvåningar i Torrevieja-Costa Blanca.

Takvåningarna har extraordinära fördelar jämfört med resten av husen i samma byggnad, eftersom de har en mycket stor terrass för privat bruk, där du kan utveckla olika aktiviteter som utnyttjar Torreviejas goda årstemperatur.

Det blir den trevligaste vistelsen i hela huset och den som kommer att användas mest, eftersom den kommer att användas som solarium, koppla av på en solstol eller njuta av den fantastiska utsikten över Medelhavet.

Vår nya bostadsutveckling "Intercosta Beach" har två exceptionella takvåningar, med tillägg att byggnaden ligger bara 200 meter från Playa del Cura.


Köp ett av våra nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca

Vänta inte längre att köpa en av våra nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca i den byggnad som redan byggs "Intercosta Beach".

Det är ett mycket modernt hus med tre sovrum och två badrum, privat solarium och en exklusiv grill där du kan hålla möten med dina vänner och familj.

Kontakta oss och vi kommer att informera dig om alla detaljer du behöver angående köpet.

Eden Properties Investments är ett viktigt fastighetsbolag i Torrevieja, specialiserat på att hantera kunder på hela Europa, så det är relaterat till dem på sina ursprungsspråk.

Dess unga och dynamiska team stöds av en erfarenhet inom branschen över tjugo år, så våra transaktioner är alltid snabba och effektiva.

Kontakta oss i Torrevieja, Calle Zoa, nr 58 - CP 03182 (Alicante), telefon 965 706 868 - 628 788 873, eller via e-post info@edenproperties.es