Nybyggda takvåningar i Playa del Cura

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 6 Egenskaper

Takvåningen · Försäljning

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

"Bygga Polen", ett nytt bostad som ligger i Torrevieja, bara 150 meter från stranden Los Locos. Den har lägenheter med 2 sovrum och takvåningar med 2 eller 3 sovrum. Alla hus har terrasser och takvåningar med solarium. Förutom tillval garage.~ ~...

Ref: N-026

M2
70m2
M2
77m2
camas
2
baños
2
M2
192.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

"Den kungliga byggnaden" ligger i Torrevieja, precis vid "Playa del Cura", i stadens centrum.~ Totalt 10 hus med två sovrum och två badrum, terrasser och solarium med gemensam pool.~ Husens höga kvalitet, tillsammans med dess utmärkta läge och...

Ref: N-102

M2
70m2
M2
78m2
camas
2
baños
2
M2
199.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Dessa takvåningar i toppvåningen är byggda enligt högsta specifikation, med tre sovrum och två badrum, bara 210 meter från havet. De är också tillgängliga som ett sovrum, alla har ett solarium. Denna utvecklare använder bara de allra bästa moderna...

Ref: N-771

M2
88m2
M2
97m2
camas
3
baños
2
M2
200.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Styranden av "El cura" på en unik plats som är integrerad i stadens centrum, omgiven av en nybyggd strandpromenad, strandbusshållplats, många barer, presentbutiker, glasbarer och restauranger där du kan njuta av mycket god mat med privilegierad...

Ref: N-909

M2
89m2
M2
120m2
camas
2
baños
2
M2
235.000 €

Takvåningen · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

"Intercosta Beach" Beläget i hjärtat av Torrevieja, bara ett steg bort från konstitutionstorget med alla tjänster till hands och bara 300 meter skiljer denna vackra byggnad från de bästa stränderna i området. Vi hittar bostadshuset "Intercosta...

Ref: N-907

M2
82m2
M2
117m2
camas
3
baños
2
M2
265.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Bostadsområdet "Alegria XII" består av 29 lägenheter i ett, två och tre rum. Fem våningar byggnad. Utmärkt läge, nära restauranger, kaféer, barer, affärer, stormarknader. Ligger några meter från Curva del Palangre och ligger mellan 2 stränder,...

Ref: N-491

M2
150m2
M2
165m2
camas
2
baños
2
M2
285.000 €

Om du inte vet hur det är att bo i den högsta delen av en byggnad, måste du prova våra nybyggda takvåningar i Playa del Cura. Vissa hem som kommer att överraska dig och göra dem till ditt fritidshus. Våra förstklassiga takvåningar är utformade så att du kan ha roligt att leva i den. Det erbjuder många fördelar att du måste checka in den första personen.

Ett exempel på våra fastigheter innehåller 3 sovrum, 2 sovrum och en gemensam pool på sin terrass. Kvaliteten på de material som våra vindar är byggda på är mycket höga. Ett modernt och attraktivt hus så att du kan leva anpassad till de nya tiderna.

Solariumet är en av huvudattraktionerna i vårt erbjudande. Ett intimt och privat område som bara du och dina nära och kära kan komma åt. Du kommer att ha fördelen eller förmögen att sola utan att någon avbryter dig och på det bekvämaste sättet möjligt.


¿Vilka mer kvaliteter kan du utnyttja med våra nybyggda takvåningar i Playa del Cura?

Bortsett från alla funktioner som vi tidigare nämnde på våra nybyggda takvåningar i Playa del Cura, andra egenskaper är att de har en stor balkong som kommunicerar med solariumet, så att du kan njuta av det fullt ut, till exempel åsikter som Medelhavet erbjuder dig.

Närheten till Plata del Cura är en av dess främsta fördelar. Våra förstklassiga takvåningar ligger bara 200 meter från havet. Du kommer inte längre behöva ta ditt fordon varje dag för att flytta till stranden. Du kan göra fler familiedagar än tidigare, så enkelt som möjligt.

Utöver allt kommer våra fastigheter integrerade med luftkonditionering och uppvärmning, med inbyggda garderober, apparater, grill, en pansarad dörr, galleri, uteplats och en trädgård.


Tveka inte och satsa på våra nybyggda takvåningar i Playa del Cura

Vänta inte på att andra människor berättar fördelarna med att bo i en av våra nybyggda takvåningar i Playa del Cura. Börja att uppfylla dina egna önskemål. Du behöver bara komma i kontakt med oss och njuta av ett unikt hem.

Besök oss i Torrevieja, på Calle Zoa Nº58. Om du tidigare behöver rådfråga några frågor kan du fråga oss på 965 706 868 - 628 788 873 eller genom att skriva ett mail till info@edenproperties.es.