Nybyggda takvåningar i Playa del Cura - Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 1 Egenskaper

Takvåning · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

NYBYGGDA LÄGENHETER I TORREVIEJA~~Nybyggda lägenheter och takvåningar i Torrevieja.~~Nybyggnation av 17 exklusiva lägenheter och takvåningar med 1 och 2 sovrum, 1 och 2 badrum, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora, inbyggda...

Ref: N7272

M2
75m2
M2
105m2
camas
2
baños
2
M2
289.000 €

Om du aldrig har kunnat veta fördelarna med att bo i den högsta delen av en byggnad, erbjuder vår fastighetsbyrå dig möjligheten att uppleva den känslan, varje dag i ditt liv. Vi erbjuder fantastiska nybyggda takvåningar i Playa del Cura - Torrevieja så att du kan njuta av din familj ett hem för och för dig.

Nedrivningen av byggnaden där detta komplexa bostad ska göras har redan börjat, så att det finns mindre tid kvar för att se slutresultatet. Våra takvåningar till salu i Torrevieja ligger bara 200 meter från havet. Ja, du läste det rätt. Några minuters promenad kan du flytta till Playa del Cura, en idealisk plats att njuta av med dina nära och kära, Medelhavet.

Men fördelen, kanske mer enastående att bo i en av våra stora takvåningar i otvivelaktigt panoramautsikt över kusten. Från ditt eget hem kan du se ett vackert landskap vid stranden i Torrevieja. Från ditt hem kan du se hur havet blir oändligt när det rör sig bort från stranden. Det är nästan obeskrivligt med ord för att förklara vad kunden kommer att se. Av den anledningen är den bästa lösningen att upptäcka det ingen annan än att bo i någon av dem.


Nybyggda takvåningar i Playa del Cura - Torrevieja: ditt hem på Costa Blanca

Att ha en av våra moderna och nybyggda takvåningar i Playa del Cura - Torrevieja är att kunna säga att du har ett hem på Costa Blanca. Det betyder att du kan bo i en stad som har ett fascinerande klimat. Ett klimat som hjälper dig att vakna varje morgon med glädje och glädje.

Tiden under årets 12 månader är mycket bra. Det är trevligt på vintern och varmt på sommaren. Om du är van vid kyla nästan hela året och knappt kan bli av med varma kläder, kan du i Torrevieja säga farväl till dåligt väder. Solen är vanligtvis den dagliga huvudpersonen i himlen.


Lita på Eden Properties och njut av våra nybyggda takvåningar i Playa del Cura - Torrevieja

Kom och lär dig mer om vår fastighetsmäklare och börja njut av faciliteterna i våra nybyggda takvåningar i Playa del Cura - Torrevieja. Om du vill besöka vårt huvudkontor, kom till Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182.

För mer information aktiveras våra telefoner och e-post. Ring oss på 965 706 868 - 628 788 873, eller skicka ett meddelande till info@edenproperties.es.

Detalj av våra penthouses i: https://edenpropertiesinvestment.com/se/fast-egendom/6045115/top-floor-with-private-solarium-and-pool-only-200-meters-from-the-beach/