Nybyggda bungalows till salu i Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 1 Egenskaper

Vindsvåning · Försäljning

Aguas nuevas 1 · Torrevieja · Alicante

Detta unika medelhavsstilskomplex består av två / tre sovrum med två badrum på övervåningen och nedre bungalows och 3 sovrum / 3 badrum quads.~Bostadshus Breezes är ett gated komplex med gemensam pool med jacuzzi där du kan tillbringa din fritid...

Ref: N-823

M2
60m2
M2
64m2
camas
2
baños
2
M2
157.000 €

På Eden Properties vill vi ha roligt boende med en av våra nybyggda bungalows till salu i Torrevieja. Våra egenskaper är utvalda för att njuta av en hög stående, som består av högkvalitativa material för att njuta av elegans, nöje och komfort i ett hem.

Våra bungalows är beredda att uppfylla kundens önskemål. Detta faktum med ord betyder att du kan få resten du alltid har haft, göra din semesterbostad till din dag, njut av ett rymligt utrymme så att hela din familj har den komfort det förtjänar, ha det roligt i de gemensamma områdena etc.

En av våra överraskningar som väntar på dig om du köper en av våra nybyggda bungalows till salu i Torrevieja, är möjligheten att bo nära havet. Vi har fastigheter med lite avstånd mellan ditt hem och Torreviejas största stränder.


Nybyggda bungalows till salu i Torrevieja till bästa pris

På Eden Properties är vi medvetna om ansvaret och vikten av att köpa en av våra nybyggda bungalows till salu i Torrevieja. Vi erbjuder dock olika egenskaper hos nybyggnation till ett oslagbart pris.

I vår katalog kommer du att inse att det aldrig har varit så lätt att kunna bo i en ny byggnad i Torrevieja. Bara i en stad där den anses vara den viktigaste av Costa Blanca South. Om du litar på vårt företag kan du dra nytta av de fördelar som våra bungalows erbjuder och de fördelar som Torrevieja erbjuder, till exempel dess klimat och dess stränder.

Många av invånarna i Torrevieja kommer från utlandet eftersom de letar efter ett klimat där de kan leva lugnt 365 dagar om året. I denna stad kan du leva enligt Medelhavsklimatet som karakteriserar detta område: kalla och milda vintrar och torra, varma somrar.


Kontakta Eden Properties och köp en av våra nybyggda bungalows till salu i Torrevieja

Kom i kontakt med oss och besluta att njuta av våra nybyggda bungalows till salu i Torrevieja. Kom och besök oss personligen och upptäck alla nyheter om våra nya byggnadsfastigheter. Du hittar oss på Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182.

Om du också vill ringa oss via telefon eller skicka ett mail kan du kontakta vår fastighetsmäklare genom att ringa 965 706 868 - 628 788 873 eller skriva till info@edenproperties.es