Lägenheter till salu i Torrevieja - Costa Blanca

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 67 Egenskaper

Lägenhet · Försäljning

El molino · Torrevieja · Alicante

Rymlig lägenhet med 1 sovrum med en gemensam pool, cirka 700 meter från stranden, omgiven av alla slags tjänster som stormarknader, barer, restauranger, kollektivtrafik och alla slags butiker.

Ref: P1-861

M2
48m2
M2
55m2
camas
1
baños
1
M2
46.000 €

Lägenhet · Försäljning

Acequion · Torrevieja · Alicante

Lägenhet med 1 sovrum mindre än 50 meter från stranden i Acequion, är en tredje våning, amerikanskt kök med tillgång till en liten uteplats, badrum med fönster, stort vardagsrum, terrass. Den levereras fullt möblerad, redo att flytta till. Omgiven...

Ref: P1-869

M2
44m2
M2
54m2
camas
1
baños
1
M2
49.990 €

Lägenhet · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Den här egenskapen har ingen beskrivning just nu. Om du behöver mer information om den här egendomen kan du kontakta oss

Ref: P1-881

M2
44m2
M2
53m2
camas
1
baños
1
M2
52.000 €

Lägenhet · Försäljning

Torre la mata · Torrevieja · Alicante

Lägenhet ligger några meter från stranden La Mata, en av de längsta i Torrevieja med mer än två kilometer i längd. Dess norra gränsen är markerad av befolkningen i La Mata. Stranden har en markant ekologisk karaktär och med en lång promenade...

Ref: P1-877

M2
45m2
M2
50m2
camas
1
baños
1
M2
59.900 €

Lägenhet · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i Torrevieja, område kvarnen, har 2 sovrum med garderober, badrum med fönster, amerikanskt kök med fönster, stort vardagsrum med matsal med tillgång till terrass, fri utsikt, mycket ljus med syd orientering, levereras fullt möblerad och...

Ref: AP1-390

M2
55m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Lägenhet · Försäljning

Parque las naciones · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i optimalt skick, beläget i området Parque de las Naciones nära alla tjänster som stormarknader, skolor, barer och restauranger, kollektivtrafik och alla typer av butiker, och bara 500 meter från stränderna i Torrevieja.~ ~ Fastigheten...

Ref: AP1-201

M2
55m2
M2
60m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Lägenhet · Försäljning

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Mycket ljus lägenhet, i ett lugnt område i Torrevieja. Den består av vardagsrum, två sovrum, badrum, fullt utrustat kök med fönster, terrass. I perfekt skick är det idealiskt att leva året runt eller semesterperioder. Beläget i en trevlig och lugn...

Ref: AP2-491

M2
41m2
M2
53m2
camas
2
baños
1
M2
60.000 €

Lägenhet · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

2 sovrumslägenhet framför Corte Ingles, är en andra våning, kök i amerikansk stil, vackert vardagsrum, perfekt att bo året runt, mycket nära alla tjänster, till exempel stormarknader, restauranger, kollektivtrafik och alla slags affärer . Stranden...

Ref: AP1-660

M2
48m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
62.000 €

Lägenhet · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Lägenhet belägen i centrala Torrevieja med utsikt över poolen, med 2 sovrum, badrum, köket är fullt utrustat med fönster, mycket nära alla tjänster som stormarknader, restauranger, kollektivtrafik och alla typer av affärer. Stranden ligger bara...

Ref: AP1-432

M2
60m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
65.000 €

Sommaren närmar sig redan och om du tänker köpa ett hem nära havet är ditt bästa alternativ Lägenheter till salu i Torrevieja - Costa Blanca som Eden Properties Investments fastigheter erbjuder dig.

Torrevieja är den perfekta platsen att njuta av den underbara utsikten som Medelhavet erbjuder, till exempel kör den längs den berömda strandpromenaden som förbinder sina olika stränder och där alla typer av restauranger, glassaffärer, kiosker eller butiker kommer upp.

Om du hellre föredrar att njuta av lugnet, har en spektakulär vikar eller naturpooler i området, var du kan träna trevliga vattensporter.


Fördelar med våra lägenheter till salu i Torrevieja - Costa Blanca

Fastighetsbolaget Eden Properties Investments har ett brett utbud av lägenheter till salu i Torrevieja - Costa Blanca.

Vi har nya lägenheter eller återförsäljning, med samhällsutveckling där du kan njuta av olika tjänster som pool, trädgård, ... eller på stranden där du kan njuta av den underbara utsikten som dess omfattande stränder erbjuder.

Bara 200 meter från Playa del Cura har vi börjat bygga en modern lägenhet byggd för att du ska kunna njuta av alla nödvändiga bekvämligheter i dina semestersteg.

Denna byggnad kombinerar allt du kan önska dig när du tänker på den perfekta platsen att leva året runt: närheten till stranden, gemensam pool och centralt läge i stadsområdet som gör att du kan få tillgång till alla tjänster i komfort.

Sammanfattningsvis, en extraordinär lägenheter där du kan njuta av din familj de magnifika möjligheter som Costa Blanca erbjuder dig.


Vänta inte längre och köp en av våra bekväma lägenheter till salu i Torrevieja - Costa Blanca

Kontakta oss för att köpa en av våra moderna och bekväma lägenheter till salu i Torrevieja - Costa Blanca.

Med mer än 20 års erfarenhet är fastighetsbyrån Eden Properties Investments internationellt känt för den professionalism som vårt unga och dynamiska team utför sitt arbete med.

Att vara mest efterfrågade av våra kunder, mestadels europeiska, är vårt arbetsområde i grunden koncentrerat på Costa Blanca South.

Om du vill betala ett besök, ligger våra kontor i Zoa Street, nr 58 i Torrevieja (Alicante) CP 03182. Men om du föredrar att kontakta oss via e-post info@edenproperties.es kommer vi snart att kontakta dig som möjligt. Våra kontakttelefoner är: 965 706 868 - 628 788 873.