Köp takvåning i Playa del Cura - Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 1 Egenskaper

Takvåning · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

NYBYGGDA LÄGENHETER I TORREVIEJA~~Nybyggda lägenheter och takvåningar i Torrevieja.~~Nybyggnation av 17 exklusiva lägenheter och takvåningar med 1 och 2 sovrum, 1 och 2 badrum, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora, inbyggda...

Ref: N7272

M2
75m2
M2
105m2
camas
2
baños
2
M2
289.000 €

Sommaren har redan börjat och du tänker på att din semester kommer. Du ser fram emot att glädja dig åt den havsbrisen som kramar din hud medan du solar. Du kommer ihåg hur bra det var förra sommaren när du njöt av uppfriskande bad på stranden.

För att göra dessa önskemål giltiga hela året, föreslår vi att du köper en takvåning i Playa del Cura - Torrevieja.

Fastighetsbolaget Eden Properties Investments har börjat bygga en ny byggnad "Intercosta Beach".

Det är en byggnad som är utrustad med de bästa byggmaterialen som kommer att ge den nödvändiga termiska och akustiska isoleringen för att skapa en trevlig miljö i ditt hem.


Det är dags att köpa takvåning i Playa del Cura - Torrevieja

Nu är det bästa dags att köpa en takvåning i Playa del Cura - Torrevieja.

Vi har en fantastisk takvåning i vår "Intercosta Beach" byggnad. Några minuter från stranden kan du njuta av en rymlig vindsvåning med tre sovrum och två badrum.

Dessutom har den en extra terrass som du kan njuta av under hela året, eftersom Torreviejas klimat kännetecknas av sina milda och soliga vintrar.

Den breda terrassen ger dig möjlighet att använda det privata solariumet när du vill eller njuta av avslappnade kvällar med dina vänner och utnyttja sin magnifika grill.

Naturligtvis, när du inte tycker om att gå till stranden, kan du njuta av den gemensamma poolen som byggnaden har.

Men om du vill veta mer om denna ljusa takvåning bifogar vi länken där all information visas.

https://edenpropertiesinvestment.com/se/fast-egendom/6045115/top-floor-with-private-solarium-and-pool-only-200-meters-from-the-beach/


Besök oss för att köpa takvåning i Playa del Cura - Torrevieja

Vänta inte längre och besök vår byrå för att köpa en takvåning i Playa del Cura - Torrevieja.

Vi erbjuder dig det bästa alternativet för hela Costa Blanca South. Vårt team av proffs kommer att närvara dig, eftersom vi efter tjugo års erfarenhet vet hur vi kan ge våra kunder råd om vad de verkligen behöver.

Vi är specialiserade på europeiska kunder, så vi har inga problem med att betjäna dig på ditt språk så att du inte har några problem med översättningen.

Våra kontor ligger i Torrevieja, Calle Zoa, nr 58 - Postnummer 03182 (Alicante). Du kan också följa oss på sociala nätverk. Om du föredrar, skicka oss ett mail till info@edenproperties.es vi hjälper dig så snart som möjligt att lösa dina frågor.

Du kan ringa oss på 965 706 868 eller på mobilen 628 788 873 och vi kommer vara mycket glada att ordna ett möte med dig.