Köp nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 6 Egenskaper

Takvåningen · Försäljning

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

"Bygga Polen", ett nytt bostad som ligger i Torrevieja, bara 150 meter från stranden Los Locos. Den har lägenheter med 2 sovrum och takvåningar med 2 eller 3 sovrum. Alla hus har terrasser och takvåningar med solarium. Förutom tillval garage.~ ~...

Ref: N-026

M2
70m2
M2
77m2
camas
2
baños
2
M2
192.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

"Den kungliga byggnaden" ligger i Torrevieja, precis vid "Playa del Cura", i stadens centrum.~ Totalt 10 hus med två sovrum och två badrum, terrasser och solarium med gemensam pool.~ Husens höga kvalitet, tillsammans med dess utmärkta läge och...

Ref: N-102

M2
70m2
M2
78m2
camas
2
baños
2
M2
199.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Dessa takvåningar i toppvåningen är byggda enligt högsta specifikation, med tre sovrum och två badrum, bara 210 meter från havet. De är också tillgängliga som ett sovrum, alla har ett solarium. Denna utvecklare använder bara de allra bästa moderna...

Ref: N-771

M2
88m2
M2
97m2
camas
3
baños
2
M2
200.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Styranden av "El cura" på en unik plats som är integrerad i stadens centrum, omgiven av en nybyggd strandpromenad, strandbusshållplats, många barer, presentbutiker, glasbarer och restauranger där du kan njuta av mycket god mat med privilegierad...

Ref: N-909

M2
89m2
M2
120m2
camas
2
baños
2
M2
235.000 €

Takvåningen · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

"Intercosta Beach" Beläget i hjärtat av Torrevieja, bara ett steg bort från konstitutionstorget med alla tjänster till hands och bara 300 meter skiljer denna vackra byggnad från de bästa stränderna i området. Vi hittar bostadshuset "Intercosta...

Ref: N-907

M2
82m2
M2
117m2
camas
3
baños
2
M2
265.000 €

Takvåningen · Försäljning

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Bostadsområdet "Alegria XII" består av 29 lägenheter i ett, två och tre rum. Fem våningar byggnad. Utmärkt läge, nära restauranger, kaféer, barer, affärer, stormarknader. Ligger några meter från Curva del Palangre och ligger mellan 2 stränder,...

Ref: N-491

M2
150m2
M2
165m2
camas
2
baños
2
M2
285.000 €

Om du har för avsikt att tillbringa underbara somrar på stranden, är Costa Blanca South det perfekta stället att köpa takvåningar av nybyggnad i Torrevieja - Costa Blanca.

Om du föredrar att göra många sporter under hela året, för att du tycker om att känna utomhus, gör de bra Medelhavstemperaturerna i Torrevieja det perfekta stället att köpa vind och njut av hela året.

Om du gillar lugn och vila, om du älskar god läsning, måste du köpa en helt ny takvåning i Torrevieja, där du kan koppla av medan du tittar på den extraordinära utsikten över Medelhavet från din terrass.


Vad är enastående om att köpa nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca från Eden Properties Investments?

Förutom alla ovanstående skäl rekommenderar vi dig att köpa ett vindhus, vi erbjuder dig att köpa nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca, eftersom vi har en ny lyxig bostadsutveckling "Intercosta Beach" där dess extraordinära takvåningar De har exceptionella förbättringar för din njutning och tillfredsställelse.

Dessa takvåningar har en mycket stor terrass, med privat solarium och grill, där du kan njuta av trevliga evenemang med din familj.

Naturligtvis har de exceptionella finish i sina mycket rymliga rum, alla mycket upplysta av solljus genom sina stora fönster.

Takvåningarna har tre dubbelrum och två badrum, samt rymliga garderober och fullt utrustat kök med avancerade apparater ingår.

Som en slutgiltig touch till denna exklusiva byggnad kan du njuta av gemenskapens pool, om du inte föredrar att bada på stranden.


Vi väntar på dig i våra kontor att köpa nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca

Kom snabbt och besök oss för att köpa nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca, i vår byggnad "Intercosta Beach".

Fastighetsbyrån Eden Properties Investments hjälper dig gärna med dig och erbjuder dig vårt omfattande utbud av bostäder över hela Costa Blanca South.

Vi har förutom penthouses, lägenheter, villor, enfamiljshus, bungalows eller tomter för dig att bygga ditt hem enligt dina intressen. Vi har säkert hem för dina drömmar.

Våra kontor ligger på Zoa Street, nr 58 av Torrevieja, 03182 (Alicante). Telefoner: 965 706 868 - 628 788 873. Eller om du föredrar, skicka oss ett mail info@edenproperties.es och vi svarar gärna dig.