Köp nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 1 Egenskaper

Takvåning · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

NYBYGGDA LÄGENHETER I TORREVIEJA~~Nybyggda lägenheter och takvåningar i Torrevieja.~~Nybyggnation av 17 exklusiva lägenheter och takvåningar med 1 och 2 sovrum, 1 och 2 badrum, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora, inbyggda...

Ref: N7272

M2
75m2
M2
105m2
camas
2
baños
2
M2
289.000 €

Om du har för avsikt att tillbringa underbara somrar på stranden, är Costa Blanca South det perfekta stället att köpa takvåningar av nybyggnad i Torrevieja - Costa Blanca.

Om du föredrar att göra många sporter under hela året, för att du tycker om att känna utomhus, gör de bra Medelhavstemperaturerna i Torrevieja det perfekta stället att köpa vind och njut av hela året.

Om du gillar lugn och vila, om du älskar god läsning, måste du köpa en helt ny takvåning i Torrevieja, där du kan koppla av medan du tittar på den extraordinära utsikten över Medelhavet från din terrass.


Vad är enastående om att köpa nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca från Eden Properties Investments?

Förutom alla ovanstående skäl rekommenderar vi dig att köpa ett vindhus, vi erbjuder dig att köpa nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca, eftersom vi har en ny lyxig bostadsutveckling "Intercosta Beach" där dess extraordinära takvåningar De har exceptionella förbättringar för din njutning och tillfredsställelse.

Dessa takvåningar har en mycket stor terrass, med privat solarium och grill, där du kan njuta av trevliga evenemang med din familj.

Naturligtvis har de exceptionella finish i sina mycket rymliga rum, alla mycket upplysta av solljus genom sina stora fönster.

Takvåningarna har tre dubbelrum och två badrum, samt rymliga garderober och fullt utrustat kök med avancerade apparater ingår.

Som en slutgiltig touch till denna exklusiva byggnad kan du njuta av gemenskapens pool, om du inte föredrar att bada på stranden.


Vi väntar på dig i våra kontor att köpa nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca

Kom snabbt och besök oss för att köpa nybyggda takvåningar i Torrevieja - Costa Blanca, i vår byggnad "Intercosta Beach".

Fastighetsbyrån Eden Properties Investments hjälper dig gärna med dig och erbjuder dig vårt omfattande utbud av bostäder över hela Costa Blanca South.

Vi har förutom penthouses, lägenheter, villor, enfamiljshus, bungalows eller tomter för dig att bygga ditt hem enligt dina intressen. Vi har säkert hem för dina drömmar.

Våra kontor ligger på Zoa Street, nr 58 av Torrevieja, 03182 (Alicante). Telefoner: 965 706 868 - 628 788 873. Eller om du föredrar, skicka oss ett mail info@edenproperties.es och vi svarar gärna dig.