Fastighetsbyrå Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 235 Egenskaper

Lägenhet · Försäljning

La Mata · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i La Mata mycket nära stranden, ca 250m. Den har 35 m2 yta, liten terrass med söderläge, ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum, nyrenoverat amerikansk kök (säljs utrustat). Fastighet i gott skick.~ Extra: inbyggda garderober, balkong,...

Ref: AP2-193

M2
32m2
M2
35m2
camas
1
baños
1
M2
45.999 €

 Bungalow övervåningen · Försäljning

Torretas · Torrevieja · Alicante

2 sovrum och badrum, renoverat hus bara 5 år sedan, golv, badrum och kök är praktiskt taget nya. Tomt på bottenvåningen på ca 30 kvm, i gott skick och många möjligheter. Också terrass typ "solarium" vid ingången till huset, nära till...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
30m2
M2
30m2
camas
2
baños
1
M2
49.900 €

Bungalow bottenvåningen · Försäljning

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Fantastiskt bungalow på bottenvåningen i utmärkt skick, beläget i närheten av "Nueva Torrevieja" nära till tjänster som stormarknader, skolor, apotek, kollektivtrafik och alla typer av affärer, har fastigheten 1 sovrum, 1 badrum, öppet kök,...

Ref: B1-231

M2
40m2
M2
45m2
camas
1
baños
1
M2
49.990 €

Vindsvåning · Försäljning

Torretas · Torrevieja · Alicante

Om du vill ha ett hus med 2 sovrum i Torrevieja har du redan hittat det.~ Den har 2 sovrum och stor veranda.~ Inga parkeringsproblem och nära till allt.~ Kom och besök den!

Ref: B2-771

M2
40m2
M2
43m2
camas
2
baños
1
M2
54.990 €

Lägenhet · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i centrala Torrevieja, som ligger några meter från busstationen och nära till alla tjänster som stormarknader, skolor, barer och restauranger, kollektivtrafik och alla butiker, bara 500 meter från stränderna.~~Fastigheten ligger på andra...

Ref: AP1-305

M2
43m2
M2
47m2
camas
1
baños
1
M2
55.000 €

Lägenhet · Försäljning

Acequion · Torrevieja · Alicante

Lägenhet med 1 sovrum mindre än 50 meter från stranden i Acequion, är en tredje våning, amerikanskt kök med tillgång till en liten uteplats, badrum med fönster, stort vardagsrum, terrass. Den levereras fullt möblerad, redo att flytta till. Omgiven...

Ref: P1-869

M2
44m2
M2
54m2
camas
1
baños
1
M2
55.000 €

Lägenhet · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Ljus lägenhet i optimalt skick, belägen på andra våningen i en byggnad med 5 höjder belägen i centrum av Torrevieja.~ Den har 1 sovrum med dubbelsäng med garderob, stort vardagsrum, 1 badrum, separat kök med tillgång till terrass. Fastigheten...

Ref: AP2-302

M2
43m2
M2
56m2
camas
1
baños
1
M2
55.000 €

Lägenhet · Försäljning

Estacion de autobuses · Torrevieja · Alicante

Trevlig och mysig lägenhet med 1 sovrum med gemensam pool, det är en tredje våning, stort vardagsrum, fullt utrustat kök, badrum med badkar, stort ljust sovrum. Det levereras möblerat enligt bilderna. Perfekt att leva året runt. Omgiven av alla...

Ref: P1-867

M2
45m2
M2
40m2
camas
1
baños
1
M2
56.000 €

Lägenhet · Försäljning

El molino · Torrevieja · Alicante

Till salu en lägenhet i Molino. . 2 stora sovrum, kök, glaserad terrass, garage och gemensam pool. Lägenheten säljs fullt möblerad. Det är i perfekt skick att komma in för att leva och omges av alla nödvändiga tjänster. Tveka inte att kontakta oss...

Ref: AP2-440

M2
52m2
M2
58m2
camas
2
baños
1
M2
58.000 €

Letar du efter en fastighetsbyrå i Torrevieja? Då har du kommit fram till rätt hemsida. Vi är Eden Properties Investment, fastighetsbyrån i Torrevieja (Alicante).


Platsen för fastighetsbyrån i Torrevieja

Vår fastighetsbyrå ligger i Torrevieja, en stad Alicante på Costa Blanca i Spanien.

Kom och besök oss på kontoret för vår fastighetsbyrå i Torrevieja på Calle Zoa nº58. Vi är belägna i centrum av Torrevieja!

Torrevieja är en stad på Valencias gemenskaps kust och är mycket väl kommunicerad, så det blir väldigt lätt att nå vår fastighetsbyrå. Nära Torrevieja hittar du andra städer som Guardamar del Segura, Callosa del Segura, Almoradí, Orihuela och San Pedro del Pinatar.


Tjänster från vår fastighetsbyrå Torrevieja

I vår fastighetsbyrå i Torrevieja är vi väldigt oroliga för vår kund och därför är vi inte bara dedikerade till att sälja och köpa hus, men erbjuder också en hel del kompletterande tjänster för att göra vår kund trygg och bekväm under processen att köpa en fastighet på Costa Blanca.

Eden Properties Investment, din fastighetsmäklare i Torrevieja, erbjuder dig följande tjänster:

  • Bistånd och råd under processen att köpa en ny fastighet
  • Vi hjälper dig att sälja ditt gamla hus
  • Om du behöver finansiering, hjälper vi dig att hitta en inteckning med en spansk bank
  • Om du inte är spansk hjälper vi dig att öppna ett bankkonto för att ta emot kvitton
  • Vi hjälper dig att ansöka om uppehållstillståndet och NIE så att du kan bo i din nya fastighet i Spanien
  • Om du inte talar spanska ska vi gärna översätta de viktigaste dokumenten
  • Vi kommer att granska avtalet för köp eller försäljning av din egendom, för att se till att den följer lagen och att hjälpa dig att förhandla
  • Vi hjälper dig med de allmänna förfarandena för att köpa eller sälja ett hus


Fastighets sökmotor från vår fastighetsbyrå

Vår fastighetsmäklare i Torrevieja vill göra sökning efter fastigheter i Torrevieja en enkel uppgift. Av den anledningen har du ställt till ditt förfogande en fastighetssökning där du kan välja som är den egendom du letar efter.

Så här använder du fastighetssökningen hos vår fastighetsmäklare:

Det första steget du måste göra är att välja "Stat" för den egendom du vill ha. Du kan välja mellan nybyggnadsfastigheter, begagnad fastighet, uthyrning eller handel.

Om du letar efter en fastighet i Torrevieja kommer du att kunna välja den stad du vill hyra i Costa Blanca South: Orihuela Costa, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Torrevieja, Mil Palmeras, Guardamar del Segura, Rojales , Gran Alcant ..., du måste skriva Torrevieja på den här platsen.

Senare hittar vi "Zon". I den här rutan kan du ange det område av befolkningen som intresserar dig mest. Här kan vi också sätta Torrevieja.

Följande nedgång är en av de viktigaste rutorna i sökmotorn hos vår fastighetsbyrå i Torrevieja: "Tipo". Här kan du välja vilken typ av egendom du vill ha: en lägenhet, en lägenhet, en duplex, ett lanthus, en vind, en bottenvåning, en villa, en lägenhet, en triplex, en chalet, en bungalow ... Vi har alla sorters egenskaper! Vilken letar du efter?

Nu måste du bara ge "Sök", och fastighetssökningen från vår fastighetsmäklare visar dig de bästa resultaten för din sökning i Torrevieja. De bästa egenskaperna till hands tack vare vår sökmotor!


Kontakta Eden Properties Investment, den bästa fastighetsbyrån i Torrevieja

Om du letar efter en fastighetsbyrå i Torrevieja, kontakta Eden Properties Investment via e-post (info@edenproperties.es) eller telefon (965 706 868).

Om du föredrar, besök vår fastighetsbyrå i Torrevieja på Zoa Street. Vi har mer än 20 års erfarenhet av att köpa och sälja fastigheter i Torrevieja (Costa Blanca).