Fastighetsbyrå Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 180 Egenskaper

Garage · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Den här egenskapen har ingen beskrivning just nu. Om du behöver mer information om den här egendomen kan du kontakta oss

Ref: G1-10

M2
19m2
M2
22m2
M2
9.000 €

studio · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Vacker studio på översta våningen, mycket soligt, med öppen utsikt, gemensam pool, 1 badrum, mycket nära alla tjänster som stormarknad, apotek, hälsocenter, skolor, restauranger, kollektivtrafik och all slags handel. Fastigheten är levererad fullt...

Ref: P1-860

M2
35m2
M2
28m2
baños
1
M2
36.000 €

Lägenhet · Försäljning

El molino · Torrevieja · Alicante

Rymlig lägenhet med 1 sovrum med en gemensam pool, cirka 700 meter från stranden, omgiven av alla slags tjänster som stormarknader, barer, restauranger, kollektivtrafik och alla slags butiker.

Ref: P1-861

M2
48m2
M2
55m2
camas
1
baños
1
M2
46.000 €

 Bungalow övervåningen · Försäljning

Torretas · Torrevieja · Alicante

Bungalow på översta våningen med 2 sovrum och ett badrum, nyrenoverade badrum och kök är praktiskt taget nya. Stor tomt på bottenvåningen i gott skick och med många möjligheter. Även terrass vid ingången till huset, med utsikt över den rosa...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
25m2
M2
25m2
camas
2
baños
1
M2
49.900 €

Lägenhet · Försäljning

Acequion · Torrevieja · Alicante

Lägenhet med 1 sovrum mindre än 50 meter från stranden i Acequion, är en tredje våning, amerikanskt kök med tillgång till en liten uteplats, badrum med fönster, stort vardagsrum, terrass. Den levereras fullt möblerad, redo att flytta till. Omgiven...

Ref: P1-869

M2
44m2
M2
54m2
camas
1
baños
1
M2
49.990 €

Lägenhet · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Den här egenskapen har ingen beskrivning just nu. Om du behöver mer information om den här egendomen kan du kontakta oss

Ref: P1-881

M2
44m2
M2
53m2
camas
1
baños
1
M2
52.000 €

Lägenhet · Försäljning

Torre la mata · Torrevieja · Alicante

Lägenhet ligger några meter från stranden La Mata, en av de längsta i Torrevieja med mer än två kilometer i längd. Dess norra gränsen är markerad av befolkningen i La Mata. Stranden har en markant ekologisk karaktär och med en lång promenade...

Ref: P1-877

M2
45m2
M2
50m2
camas
1
baños
1
M2
59.900 €

Lägenhet · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i Torrevieja, område kvarnen, har 2 sovrum med garderober, badrum med fönster, amerikanskt kök med fönster, stort vardagsrum med matsal med tillgång till terrass, fri utsikt, mycket ljus med syd orientering, levereras fullt möblerad och...

Ref: AP1-390

M2
55m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Lägenhet · Försäljning

Parque las naciones · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i optimalt skick, beläget i området Parque de las Naciones nära alla tjänster som stormarknader, skolor, barer och restauranger, kollektivtrafik och alla typer av butiker, och bara 500 meter från stränderna i Torrevieja.~ ~ Fastigheten...

Ref: AP1-201

M2
55m2
M2
60m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Letar du efter en fastighetsbyrå i Torrevieja? Då har du kommit fram till rätt hemsida. Vi är Eden Properties Investment, fastighetsbyrån i Torrevieja (Alicante).


Platsen för fastighetsbyrån i Torrevieja

Vår fastighetsbyrå ligger i Torrevieja, en stad Alicante på Costa Blanca i Spanien.

Kom och besök oss på kontoret för vår fastighetsbyrå i Torrevieja på Calle Zoa nº58. Vi är belägna i centrum av Torrevieja!

Torrevieja är en stad på Valencias gemenskaps kust och är mycket väl kommunicerad, så det blir väldigt lätt att nå vår fastighetsbyrå. Nära Torrevieja hittar du andra städer som Guardamar del Segura, Callosa del Segura, Almoradí, Orihuela och San Pedro del Pinatar.


Tjänster från vår fastighetsbyrå Torrevieja

I vår fastighetsbyrå i Torrevieja är vi väldigt oroliga för vår kund och därför är vi inte bara dedikerade till att sälja och köpa hus, men erbjuder också en hel del kompletterande tjänster för att göra vår kund trygg och bekväm under processen att köpa en fastighet på Costa Blanca.

Eden Properties Investment, din fastighetsmäklare i Torrevieja, erbjuder dig följande tjänster:

  • Bistånd och råd under processen att köpa en ny fastighet
  • Vi hjälper dig att sälja ditt gamla hus
  • Om du behöver finansiering, hjälper vi dig att hitta en inteckning med en spansk bank
  • Om du inte är spansk hjälper vi dig att öppna ett bankkonto för att ta emot kvitton
  • Vi hjälper dig att ansöka om uppehållstillståndet och NIE så att du kan bo i din nya fastighet i Spanien
  • Om du inte talar spanska ska vi gärna översätta de viktigaste dokumenten
  • Vi kommer att granska avtalet för köp eller försäljning av din egendom, för att se till att den följer lagen och att hjälpa dig att förhandla
  • Vi hjälper dig med de allmänna förfarandena för att köpa eller sälja ett hus


Fastighets sökmotor från vår fastighetsbyrå

Vår fastighetsmäklare i Torrevieja vill göra sökning efter fastigheter i Torrevieja en enkel uppgift. Av den anledningen har du ställt till ditt förfogande en fastighetssökning där du kan välja som är den egendom du letar efter.

Så här använder du fastighetssökningen hos vår fastighetsmäklare:

Det första steget du måste göra är att välja "Stat" för den egendom du vill ha. Du kan välja mellan nybyggnadsfastigheter, begagnad fastighet, uthyrning eller handel.

Om du letar efter en fastighet i Torrevieja kommer du att kunna välja den stad du vill hyra i Costa Blanca South: Orihuela Costa, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Torrevieja, Mil Palmeras, Guardamar del Segura, Rojales , Gran Alcant ..., du måste skriva Torrevieja på den här platsen.

Senare hittar vi "Zon". I den här rutan kan du ange det område av befolkningen som intresserar dig mest. Här kan vi också sätta Torrevieja.

Följande nedgång är en av de viktigaste rutorna i sökmotorn hos vår fastighetsbyrå i Torrevieja: "Tipo". Här kan du välja vilken typ av egendom du vill ha: en lägenhet, en lägenhet, en duplex, ett lanthus, en vind, en bottenvåning, en villa, en lägenhet, en triplex, en chalet, en bungalow ... Vi har alla sorters egenskaper! Vilken letar du efter?

Nu måste du bara ge "Sök", och fastighetssökningen från vår fastighetsmäklare visar dig de bästa resultaten för din sökning i Torrevieja. De bästa egenskaperna till hands tack vare vår sökmotor!


Kontakta Eden Properties Investment, den bästa fastighetsbyrån i Torrevieja

Om du letar efter en fastighetsbyrå i Torrevieja, kontakta Eden Properties Investment via e-post (info@edenproperties.es) eller telefon (965 706 868).

Om du föredrar, besök vår fastighetsbyrå i Torrevieja på Zoa Street. Vi har mer än 20 års erfarenhet av att köpa och sälja fastigheter i Torrevieja (Costa Blanca).