Fastigheter till salu i Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 180 Egenskaper

Garage · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Den här egenskapen har ingen beskrivning just nu. Om du behöver mer information om den här egendomen kan du kontakta oss

Ref: G1-10

M2
19m2
M2
22m2
M2
9.000 €

studio · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Vacker studio på översta våningen, mycket soligt, med öppen utsikt, gemensam pool, 1 badrum, mycket nära alla tjänster som stormarknad, apotek, hälsocenter, skolor, restauranger, kollektivtrafik och all slags handel. Fastigheten är levererad fullt...

Ref: P1-860

M2
35m2
M2
28m2
baños
1
M2
36.000 €

Lägenhet · Försäljning

El molino · Torrevieja · Alicante

Rymlig lägenhet med 1 sovrum med en gemensam pool, cirka 700 meter från stranden, omgiven av alla slags tjänster som stormarknader, barer, restauranger, kollektivtrafik och alla slags butiker.

Ref: P1-861

M2
48m2
M2
55m2
camas
1
baños
1
M2
46.000 €

 Bungalow övervåningen · Försäljning

Torretas · Torrevieja · Alicante

Bungalow på översta våningen med 2 sovrum och ett badrum, nyrenoverade badrum och kök är praktiskt taget nya. Stor tomt på bottenvåningen i gott skick och med många möjligheter. Även terrass vid ingången till huset, med utsikt över den rosa...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
25m2
M2
25m2
camas
2
baños
1
M2
49.900 €

Lägenhet · Försäljning

Acequion · Torrevieja · Alicante

Lägenhet med 1 sovrum mindre än 50 meter från stranden i Acequion, är en tredje våning, amerikanskt kök med tillgång till en liten uteplats, badrum med fönster, stort vardagsrum, terrass. Den levereras fullt möblerad, redo att flytta till. Omgiven...

Ref: P1-869

M2
44m2
M2
54m2
camas
1
baños
1
M2
49.990 €

Lägenhet · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Den här egenskapen har ingen beskrivning just nu. Om du behöver mer information om den här egendomen kan du kontakta oss

Ref: P1-881

M2
44m2
M2
53m2
camas
1
baños
1
M2
52.000 €

Lägenhet · Försäljning

Torre la mata · Torrevieja · Alicante

Lägenhet ligger några meter från stranden La Mata, en av de längsta i Torrevieja med mer än två kilometer i längd. Dess norra gränsen är markerad av befolkningen i La Mata. Stranden har en markant ekologisk karaktär och med en lång promenade...

Ref: P1-877

M2
45m2
M2
50m2
camas
1
baños
1
M2
59.900 €

Lägenhet · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i Torrevieja, område kvarnen, har 2 sovrum med garderober, badrum med fönster, amerikanskt kök med fönster, stort vardagsrum med matsal med tillgång till terrass, fri utsikt, mycket ljus med syd orientering, levereras fullt möblerad och...

Ref: AP1-390

M2
55m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Lägenhet · Försäljning

Parque las naciones · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i optimalt skick, beläget i området Parque de las Naciones nära alla tjänster som stormarknader, skolor, barer och restauranger, kollektivtrafik och alla typer av butiker, och bara 500 meter från stränderna i Torrevieja.~ ~ Fastigheten...

Ref: AP1-201

M2
55m2
M2
60m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Hitta de mest populära husen till salu i Torrevieja och vi erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade fastigheter till salu, i Torrevieja, så att du kan hitta ditt huss hus.


Typer av fastigheter till salu i Torrevieja

Vilken typ av egendom letar du efter? Vi har ett brett utbud av fastigheter som radhus, parhus, lägenheter, duplex, triplex, takvåningar, duplex takvåningar, bungalows, bottenvåningar, stugor, terrasser, studior, kommersiella lokaler, tomter, lägenheter, quads, villor, lyx ... och någon egendom du vill ha i Torrevieja.

Om du inte hittar fastigheten till salu i Torrevieja du letar efter hjälper vi dig att hitta den.


Fastighet till salu i Torrevieja

I vår sökning av fastigheter till salu hittar du alla lediga lägenheter i Torrevieja. Vi har för närvarande över 200 fastigheter på Costa Blanca i vår fastighet.

Behöver bara gå till vår egendomssökning och välj "Torrevieja" i avskyvärda, och du kan komma åt mer än 150 fastigheter till salu.

För närvarande har vi 54 fastigheter till salu av nybyggnation på Costa Blanca, 15 av dessa fastigheter till salu finns i Torrevieja.

Vi har också mer än 213 fastigheter till salu eller återförsäljning i vår katalog, varav 146 är från Torrevieja.


Dessutom har vi två kommersiella lokaler i Torrevieja.

Som du kan se har vi ett stort urval av fastigheter till salu i Torrevieja, som vi är säkra på att du hittar de egenskaper du letar efter.

Om du vill hitta en fastighet till salu i Torrevieja med mer specifika egenskaper rekommenderar vi att du går till vår avancerade sökmotor där du kan definiera andra egenskaper som pool, kvadratmeter, antal rum, antal badrum, lyfta ... etc. bland andra parametrar.

Om du inte kan hitta fastigheten till salu i Torrevieja du söker efter vi använder vår avancerade sökning, uppmanar vi dig att kontakta vår fastighetsmäklare i Torrevieja Eden Properties Investment. Våra fastighetsmäklare hjälper dig i allt du behöver och hittar drömmarnas egendom för dig.


Torrevieja, det bästa stället att köpa en fastighet

Torrevieja är en stad i Alicante, som ligger på Costa Blanca i Spanien, mycket nära Costa Cálida (Murcia). Torrevieja är en perfekt befolkning för de köpare som söker strand, sol, bra väder, fritid, natur och kultur.

Många turister väljer att köpa en fastighet i Torrevieja efter att ha tillbringat en semester på denna vackra plats. Därför erbjuder fastigheten Eden Properties Investment till dina förfogande de bästa fastigheterna till salu i Torrevieja.

Torreviejas befolkning har alla typer av tjänster: stormarknader som Mercadona och Lidl, kaféer, affärer, restauranger, barer, apotek, bagerier, sjukhus, institut, diskotek, små butiker ...

Vi kan också njuta av kulturella och fritidsområden som Palacio de los Deportes i Torrevieja och International Music Conservatory. Vi kan inte glömma stränderna och dess promenader som du kan njuta av med din egendom i Torrevieja.


Eden Properties Investment söker fastigheten till salu av dina drömmar i Torrevieja

Fastighetsutvecklaren Eden Properties Investment specialiserar sig på fastigheter till salu i Torrevieja och har mer än 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen.

Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för att hjälpa dig att köpa din egendom, till exempel översättningar, översyn av allmänna förfaranden, signaturer före notarie, öppnande av bankkonton ... etc.

Vår fastighet ligger i Torrevieja (Alicante), vid Calle Zoa nº58. Kontakta oss nu och vi kommer att börja hjälpa dig att hitta fastigheten till salu av dina drömmar i Torrevieja.