Fastigheter till salu i Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 235 Egenskaper

Lägenhet · Försäljning

La Mata · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i La Mata mycket nära stranden, ca 250m. Den har 35 m2 yta, liten terrass med söderläge, ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum, nyrenoverat amerikansk kök (säljs utrustat). Fastighet i gott skick.~ Extra: inbyggda garderober, balkong,...

Ref: AP2-193

M2
32m2
M2
35m2
camas
1
baños
1
M2
45.999 €

 Bungalow övervåningen · Försäljning

Torretas · Torrevieja · Alicante

2 sovrum och badrum, renoverat hus bara 5 år sedan, golv, badrum och kök är praktiskt taget nya. Tomt på bottenvåningen på ca 30 kvm, i gott skick och många möjligheter. Också terrass typ "solarium" vid ingången till huset, nära till...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
30m2
M2
30m2
camas
2
baños
1
M2
49.900 €

Bungalow bottenvåningen · Försäljning

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Fantastiskt bungalow på bottenvåningen i utmärkt skick, beläget i närheten av "Nueva Torrevieja" nära till tjänster som stormarknader, skolor, apotek, kollektivtrafik och alla typer av affärer, har fastigheten 1 sovrum, 1 badrum, öppet kök,...

Ref: B1-231

M2
40m2
M2
45m2
camas
1
baños
1
M2
49.990 €

Vindsvåning · Försäljning

Torretas · Torrevieja · Alicante

Om du vill ha ett hus med 2 sovrum i Torrevieja har du redan hittat det.~ Den har 2 sovrum och stor veranda.~ Inga parkeringsproblem och nära till allt.~ Kom och besök den!

Ref: B2-771

M2
40m2
M2
43m2
camas
2
baños
1
M2
54.990 €

Lägenhet · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i centrala Torrevieja, som ligger några meter från busstationen och nära till alla tjänster som stormarknader, skolor, barer och restauranger, kollektivtrafik och alla butiker, bara 500 meter från stränderna.~~Fastigheten ligger på andra...

Ref: AP1-305

M2
43m2
M2
47m2
camas
1
baños
1
M2
55.000 €

Lägenhet · Försäljning

Acequion · Torrevieja · Alicante

Lägenhet med 1 sovrum mindre än 50 meter från stranden i Acequion, är en tredje våning, amerikanskt kök med tillgång till en liten uteplats, badrum med fönster, stort vardagsrum, terrass. Den levereras fullt möblerad, redo att flytta till. Omgiven...

Ref: P1-869

M2
44m2
M2
54m2
camas
1
baños
1
M2
55.000 €

Lägenhet · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Ljus lägenhet i optimalt skick, belägen på andra våningen i en byggnad med 5 höjder belägen i centrum av Torrevieja.~ Den har 1 sovrum med dubbelsäng med garderob, stort vardagsrum, 1 badrum, separat kök med tillgång till terrass. Fastigheten...

Ref: AP2-302

M2
43m2
M2
56m2
camas
1
baños
1
M2
55.000 €

Lägenhet · Försäljning

Estacion de autobuses · Torrevieja · Alicante

Trevlig och mysig lägenhet med 1 sovrum med gemensam pool, det är en tredje våning, stort vardagsrum, fullt utrustat kök, badrum med badkar, stort ljust sovrum. Det levereras möblerat enligt bilderna. Perfekt att leva året runt. Omgiven av alla...

Ref: P1-867

M2
45m2
M2
40m2
camas
1
baños
1
M2
56.000 €

Lägenhet · Försäljning

El molino · Torrevieja · Alicante

Till salu en lägenhet i Molino. . 2 stora sovrum, kök, glaserad terrass, garage och gemensam pool. Lägenheten säljs fullt möblerad. Det är i perfekt skick att komma in för att leva och omges av alla nödvändiga tjänster. Tveka inte att kontakta oss...

Ref: AP2-440

M2
52m2
M2
58m2
camas
2
baños
1
M2
58.000 €

Hitta de mest populära husen till salu i Torrevieja och vi erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade fastigheter till salu, i Torrevieja, så att du kan hitta ditt huss hus.


Typer av fastigheter till salu i Torrevieja

Vilken typ av egendom letar du efter? Vi har ett brett utbud av fastigheter som radhus, parhus, lägenheter, duplex, triplex, takvåningar, duplex takvåningar, bungalows, bottenvåningar, stugor, terrasser, studior, kommersiella lokaler, tomter, lägenheter, quads, villor, lyx ... och någon egendom du vill ha i Torrevieja.

Om du inte hittar fastigheten till salu i Torrevieja du letar efter hjälper vi dig att hitta den.


Fastighet till salu i Torrevieja

I vår sökning av fastigheter till salu hittar du alla lediga lägenheter i Torrevieja. Vi har för närvarande över 200 fastigheter på Costa Blanca i vår fastighet.

Behöver bara gå till vår egendomssökning och välj "Torrevieja" i avskyvärda, och du kan komma åt mer än 150 fastigheter till salu.

För närvarande har vi 54 fastigheter till salu av nybyggnation på Costa Blanca, 15 av dessa fastigheter till salu finns i Torrevieja.

Vi har också mer än 213 fastigheter till salu eller återförsäljning i vår katalog, varav 146 är från Torrevieja.


Dessutom har vi två kommersiella lokaler i Torrevieja.

Som du kan se har vi ett stort urval av fastigheter till salu i Torrevieja, som vi är säkra på att du hittar de egenskaper du letar efter.

Om du vill hitta en fastighet till salu i Torrevieja med mer specifika egenskaper rekommenderar vi att du går till vår avancerade sökmotor där du kan definiera andra egenskaper som pool, kvadratmeter, antal rum, antal badrum, lyfta ... etc. bland andra parametrar.

Om du inte kan hitta fastigheten till salu i Torrevieja du söker efter vi använder vår avancerade sökning, uppmanar vi dig att kontakta vår fastighetsmäklare i Torrevieja Eden Properties Investment. Våra fastighetsmäklare hjälper dig i allt du behöver och hittar drömmarnas egendom för dig.


Torrevieja, det bästa stället att köpa en fastighet

Torrevieja är en stad i Alicante, som ligger på Costa Blanca i Spanien, mycket nära Costa Cálida (Murcia). Torrevieja är en perfekt befolkning för de köpare som söker strand, sol, bra väder, fritid, natur och kultur.

Många turister väljer att köpa en fastighet i Torrevieja efter att ha tillbringat en semester på denna vackra plats. Därför erbjuder fastigheten Eden Properties Investment till dina förfogande de bästa fastigheterna till salu i Torrevieja.

Torreviejas befolkning har alla typer av tjänster: stormarknader som Mercadona och Lidl, kaféer, affärer, restauranger, barer, apotek, bagerier, sjukhus, institut, diskotek, små butiker ...

Vi kan också njuta av kulturella och fritidsområden som Palacio de los Deportes i Torrevieja och International Music Conservatory. Vi kan inte glömma stränderna och dess promenader som du kan njuta av med din egendom i Torrevieja.


Eden Properties Investment söker fastigheten till salu av dina drömmar i Torrevieja

Fastighetsutvecklaren Eden Properties Investment specialiserar sig på fastigheter till salu i Torrevieja och har mer än 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen.

Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för att hjälpa dig att köpa din egendom, till exempel översättningar, översyn av allmänna förfaranden, signaturer före notarie, öppnande av bankkonton ... etc.

Vår fastighet ligger i Torrevieja (Alicante), vid Calle Zoa nº58. Kontakta oss nu och vi kommer att börja hjälpa dig att hitta fastigheten till salu av dina drömmar i Torrevieja.