Fastigheter i Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 232 Egenskaper

Lägenhet · Försäljning

La Mata · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i La Mata mycket nära stranden, ca 250m. Den har 35 m2 yta, liten terrass med söderläge, ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum, nyrenoverat amerikansk kök (säljs utrustat). Fastighet i gott skick.~ Extra: inbyggda garderober, balkong,...

Ref: AP2-193

M2
32m2
M2
35m2
camas
1
baños
1
M2
45.999 €

 Bungalow övervåningen · Försäljning

Torretas · Torrevieja · Alicante

2 sovrum och badrum, renoverat hus bara 5 år sedan, golv, badrum och kök är praktiskt taget nya. Tomt på bottenvåningen på ca 30 kvm, i gott skick och många möjligheter. Också terrass typ solarium vid ingången till huset, nära till stormarknader,...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
30m2
M2
30m2
camas
2
baños
1
M2
49.900 €

Bungalow bottenvåningen · Försäljning

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Fantastiskt bungalow på bottenvåningen i utmärkt skick, beläget i närheten av Nueva Torrevieja nära till tjänster som stormarknader, skolor, apotek, kollektivtrafik och alla typer av affärer, har fastigheten 1 sovrum, 1 badrum, öppet kök,...

Ref: B1-231

M2
40m2
M2
45m2
camas
1
baños
1
M2
49.990 €

Vindsvåning · Försäljning

Torretas · Torrevieja · Alicante

Om du vill ha ett hus med 2 sovrum i Torrevieja har du redan hittat det.~ Den har 2 sovrum och stor veranda.~ Inga parkeringsproblem och nära till allt.~ Kom och besök den!

Ref: B2-771

M2
40m2
M2
43m2
camas
2
baños
1
M2
54.990 €

Lägenhet · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i centrala Torrevieja, som ligger några meter från busstationen och nära till alla tjänster som stormarknader, skolor, barer och restauranger, kollektivtrafik och alla butiker, bara 500 meter från stränderna.~~Fastigheten ligger på andra...

Ref: AP1-305

M2
43m2
M2
47m2
camas
1
baños
1
M2
55.000 €

Lägenhet · Försäljning

Acequion · Torrevieja · Alicante

Lägenhet med 1 sovrum mindre än 50 meter från stranden i Acequion, är en tredje våning, amerikanskt kök med tillgång till en liten uteplats, badrum med fönster, stort vardagsrum, terrass. Den levereras fullt möblerad, redo att flytta till. Omgiven...

Ref: P1-869

M2
44m2
M2
54m2
camas
1
baños
1
M2
55.000 €

Lägenhet · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Ljus lägenhet i optimalt skick, belägen på andra våningen i en byggnad med 5 höjder belägen i centrum av Torrevieja.~ Den har 1 sovrum med dubbelsäng med garderob, stort vardagsrum, 1 badrum, separat kök med tillgång till terrass. Fastigheten...

Ref: AP2-302

M2
43m2
M2
56m2
camas
1
baños
1
M2
55.000 €

Lägenhet · Försäljning

Estacion de autobuses · Torrevieja · Alicante

Trevlig och mysig lägenhet med 1 sovrum med gemensam pool, det är en tredje våning, stort vardagsrum, fullt utrustat kök, badrum med badkar, stort ljust sovrum. Det levereras möblerat enligt bilderna. Perfekt att leva året runt. Omgiven av alla...

Ref: P1-867

M2
45m2
M2
40m2
camas
1
baños
1
M2
56.000 €

Lägenhet · Försäljning

El molino · Torrevieja · Alicante

Till salu en lägenhet i Molino. . 2 stora sovrum, kök, glaserad terrass, garage och gemensam pool. Lägenheten säljs fullt möblerad. Det är i perfekt skick att komma in för att leva och omges av alla nödvändiga tjänster. Tveka inte att kontakta oss...

Ref: AP2-440

M2
52m2
M2
58m2
camas
2
baños
1
M2
58.000 €

Om du letar efter en fastighetsmäklare i Torrevieja, har du kommit till den perfekta webbplatsen. Vi är Eden Properties Investment, din pålitliga fastighetsmäklare i Torrevieja (Alicante) - Vår fastighet i Torrevieja har blivit referenspunkten för Costa Blanca fastighet eftersom vi har mer än 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen .

Nedan förklarar vi vilka skäl som har gjort vår fastighetsbyrå i Torrevieja i fastighetsmäklare nummer 1 på Costa Blanca. Fortsätt läsa och upptäck varför vår fastighetsmäklare är den bästa i Torrevieja!

- Våra tjänster

- Våra tjänster för utlänningar

- Våra fastigheter i Torrevieja

- Placeringen av fastigheten i Torrevieja

Tjänster från vår fastighetsmäklare i Torrevieja

Eden Properties Investiment, din fastighetsmäklare i Torrevieja förtroende, erbjuder dig ett stort utbud av tjänster som förbättrar och underlättar inköpsprocessen:

- Vi hjälper dig i sökandet av fastigheten

- Vi hjälper dig att hitta finansiering

- Vi hjälper dig att öppna nödvändiga bankkonton i Spanien

- Vi hjälper dig att ansöka om uppehållstillstånd i Spanien

- Vi översätter dokumentationen för köp av fastigheten

- Vi hjälper dig med de allmänna rutinerna för fastigheten

- Vi hjälper dig i förhandlingarna

- Vi granskar försäljningskontraktet av fastigheten

- Vi ger dig tjänster av notarie

Som du kan se, hjälper Eden Properties Investment dig genom hela processen att köpa en fastighet på Costa Blanca i Spanien. Tack vare vår hjälp och råd behöver du inte oroa dig för någonting.


Tjänster för utlänningar i vår fastighet i Torrevieja

Om du är utlänning, har du tur. I vår fastighet i Torrevieja ger vi alla typer av faciliteter så att personer som inte talar spanska kan förstå all dokumentation tack vare vår översättningstjänst av dokumentation.

Vi hjälper även personer utanför Spanien att ansöka om NIE och uppehållstillstånd, liksom andra rutiner som kan vara användbara, till exempel öppnandet av spanska bankkonton, som är nödvändiga för att bearbeta tjänster och att inhysa kvitton.

Om du behöver det hjälper vi dig också att hitta finansiering. Vi kan ge dig råd om villkoren för de spanska bankerna att begära ett hypotekslån.

Som du kan se tack vare vår fastighetsmäklare kan du köpa en fastighet i Torrevieja utan några problem.


Våra fastigheter i Torrevieja och omgivning

På Eden Properties Investment har vi ett stort utbud av nya och begagnade fastigheter till försäljning i vår fastighet i Torrevieja (Alicante).

Vårt team av kvalificerade fastighetsmäklare visar dig våra olika typer av fastigheter: lägenheter, chalets, bungalows, takvåningar, duplex, duplex takvåningar, radhus, parhus, tomter, triplex, lyxvillor, lyxfastigheter, bottenvåning, topp våningar, lägenheter, quads, studior, kommersiella lokaler ... Vilken typ av egendom letar du efter i Torrevieja?

Om du vill ha en fastighet på stranden, på Costa Blanca, med utsikt över havet eller med en pool, hjälper vi dig att hitta den. Dessutom har vi ett brett erbjudande så att du kan hitta den egendom som bäst passar din budget.


Var finns vårt fastighetsmäklare i Torrevieja?

Eden Properties Investment ligger i Torrevieja, en stad i provinsen Alicante ligger på Costa Blanca och mycket nära Spaniens Costa Cálida.

Du hittar oss i Calle Zoa nr 58 i Torrevieja (Alicante). Du kan kontakta oss på telefon 965 706 868 eller vår email info@edenproperties.es. Kontakta din fastighetsmäklare i Torrevieja nu!