Fastigheter i Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 180 Egenskaper

Garage · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Den här egenskapen har ingen beskrivning just nu. Om du behöver mer information om den här egendomen kan du kontakta oss

Ref: G1-10

M2
19m2
M2
22m2
M2
9.000 €

studio · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Vacker studio på översta våningen, mycket soligt, med öppen utsikt, gemensam pool, 1 badrum, mycket nära alla tjänster som stormarknad, apotek, hälsocenter, skolor, restauranger, kollektivtrafik och all slags handel. Fastigheten är levererad fullt...

Ref: P1-860

M2
35m2
M2
28m2
baños
1
M2
36.000 €

Lägenhet · Försäljning

El molino · Torrevieja · Alicante

Rymlig lägenhet med 1 sovrum med en gemensam pool, cirka 700 meter från stranden, omgiven av alla slags tjänster som stormarknader, barer, restauranger, kollektivtrafik och alla slags butiker.

Ref: P1-861

M2
48m2
M2
55m2
camas
1
baños
1
M2
46.000 €

 Bungalow övervåningen · Försäljning

Torretas · Torrevieja · Alicante

Bungalow på översta våningen med 2 sovrum och ett badrum, nyrenoverade badrum och kök är praktiskt taget nya. Stor tomt på bottenvåningen i gott skick och med många möjligheter. Även terrass vid ingången till huset, med utsikt över den rosa...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
25m2
M2
25m2
camas
2
baños
1
M2
49.900 €

Lägenhet · Försäljning

Acequion · Torrevieja · Alicante

Lägenhet med 1 sovrum mindre än 50 meter från stranden i Acequion, är en tredje våning, amerikanskt kök med tillgång till en liten uteplats, badrum med fönster, stort vardagsrum, terrass. Den levereras fullt möblerad, redo att flytta till. Omgiven...

Ref: P1-869

M2
44m2
M2
54m2
camas
1
baños
1
M2
49.990 €

Lägenhet · Försäljning

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Den här egenskapen har ingen beskrivning just nu. Om du behöver mer information om den här egendomen kan du kontakta oss

Ref: P1-881

M2
44m2
M2
53m2
camas
1
baños
1
M2
52.000 €

Lägenhet · Försäljning

Torre la mata · Torrevieja · Alicante

Lägenhet ligger några meter från stranden La Mata, en av de längsta i Torrevieja med mer än två kilometer i längd. Dess norra gränsen är markerad av befolkningen i La Mata. Stranden har en markant ekologisk karaktär och med en lång promenade...

Ref: P1-877

M2
45m2
M2
50m2
camas
1
baños
1
M2
59.900 €

Lägenhet · Försäljning

Centro · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i Torrevieja, område kvarnen, har 2 sovrum med garderober, badrum med fönster, amerikanskt kök med fönster, stort vardagsrum med matsal med tillgång till terrass, fri utsikt, mycket ljus med syd orientering, levereras fullt möblerad och...

Ref: AP1-390

M2
55m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Lägenhet · Försäljning

Parque las naciones · Torrevieja · Alicante

Lägenhet i optimalt skick, beläget i området Parque de las Naciones nära alla tjänster som stormarknader, skolor, barer och restauranger, kollektivtrafik och alla typer av butiker, och bara 500 meter från stränderna i Torrevieja.~ ~ Fastigheten...

Ref: AP1-201

M2
55m2
M2
60m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Om du letar efter en fastighetsmäklare i Torrevieja, har du kommit till den perfekta webbplatsen. Vi är Eden Properties Investment, din pålitliga fastighetsmäklare i Torrevieja (Alicante) - Vår fastighet i Torrevieja har blivit referenspunkten för Costa Blanca fastighet eftersom vi har mer än 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen .

Nedan förklarar vi vilka skäl som har gjort vår fastighetsbyrå i Torrevieja i fastighetsmäklare nummer 1 på Costa Blanca. Fortsätt läsa och upptäck varför vår fastighetsmäklare är den bästa i Torrevieja!

- Våra tjänster

- Våra tjänster för utlänningar

- Våra fastigheter i Torrevieja

- Placeringen av fastigheten i Torrevieja

Tjänster från vår fastighetsmäklare i Torrevieja

Eden Properties Investiment, din fastighetsmäklare i Torrevieja förtroende, erbjuder dig ett stort utbud av tjänster som förbättrar och underlättar inköpsprocessen:

- Vi hjälper dig i sökandet av fastigheten

- Vi hjälper dig att hitta finansiering

- Vi hjälper dig att öppna nödvändiga bankkonton i Spanien

- Vi hjälper dig att ansöka om uppehållstillstånd i Spanien

- Vi översätter dokumentationen för köp av fastigheten

- Vi hjälper dig med de allmänna rutinerna för fastigheten

- Vi hjälper dig i förhandlingarna

- Vi granskar försäljningskontraktet av fastigheten

- Vi ger dig tjänster av notarie

Som du kan se, hjälper Eden Properties Investment dig genom hela processen att köpa en fastighet på Costa Blanca i Spanien. Tack vare vår hjälp och råd behöver du inte oroa dig för någonting.


Tjänster för utlänningar i vår fastighet i Torrevieja

Om du är utlänning, har du tur. I vår fastighet i Torrevieja ger vi alla typer av faciliteter så att personer som inte talar spanska kan förstå all dokumentation tack vare vår översättningstjänst av dokumentation.

Vi hjälper även personer utanför Spanien att ansöka om NIE och uppehållstillstånd, liksom andra rutiner som kan vara användbara, till exempel öppnandet av spanska bankkonton, som är nödvändiga för att bearbeta tjänster och att inhysa kvitton.

Om du behöver det hjälper vi dig också att hitta finansiering. Vi kan ge dig råd om villkoren för de spanska bankerna att begära ett hypotekslån.

Som du kan se tack vare vår fastighetsmäklare kan du köpa en fastighet i Torrevieja utan några problem.


Våra fastigheter i Torrevieja och omgivning

På Eden Properties Investment har vi ett stort utbud av nya och begagnade fastigheter till försäljning i vår fastighet i Torrevieja (Alicante).

Vårt team av kvalificerade fastighetsmäklare visar dig våra olika typer av fastigheter: lägenheter, chalets, bungalows, takvåningar, duplex, duplex takvåningar, radhus, parhus, tomter, triplex, lyxvillor, lyxfastigheter, bottenvåning, topp våningar, lägenheter, quads, studior, kommersiella lokaler ... Vilken typ av egendom letar du efter i Torrevieja?

Om du vill ha en fastighet på stranden, på Costa Blanca, med utsikt över havet eller med en pool, hjälper vi dig att hitta den. Dessutom har vi ett brett erbjudande så att du kan hitta den egendom som bäst passar din budget.


Var finns vårt fastighetsmäklare i Torrevieja?

Eden Properties Investment ligger i Torrevieja, en stad i provinsen Alicante ligger på Costa Blanca och mycket nära Spaniens Costa Cálida.

Du hittar oss i Calle Zoa nr 58 i Torrevieja (Alicante). Du kan kontakta oss på telefon 965 706 868 eller vår email info@edenproperties.es. Kontakta din fastighetsmäklare i Torrevieja nu!