Leiligheter i Playa del Cura - Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 26 Egenskaper

Leilighet · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

En ekstraordinær leilighet med parkeringsplass på overflaten inkludert i prisen som består av 2 doble soverom, 1 bad, stue, amerikansk kjøkken og lite galleri i et fantastisk område å bo hele året, for ferier eller også ideelt for...

Ref: AP1-711

M2
65m2
M2
69m2
camas
2
baños
1
M2
Rådføre

Leilighet · Salg

Estacion de autobuses · Torrevieja · Alicante

Bolig i hjertet av byen. Noen få skritt fra det nye supermarkedet Mercadona sentrum og busstasjonen. Samt apotek, restauranter, fritidsområder like i nærheten. Du trenger ikke bil. Den består av 2 soverom med dobbeltseng, begge med garderobeskap,...

Ref: AP1-432

M2
58m2
M2
63m2
camas
3
baños
1
M2
105.000 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Unique opportunity in the heart of the city. Very independent house, it consists of 2 double bedrooms and a single bedroom. 2 full bathrooms and a large independent kitchen. The apartment is special to live in all year round or spend vacation...

Ref: P1-584

M2
90m2
M2
95m2
camas
3
baños
2
M2
129.900 €

Vårt eiendomsmegler har utarbeidet et prosjekt, som allerede har startet, og består av flotte leiligheter i Playa del Cura - Torrevieja. Moderne og høykvalitets egenskaper. Disse leilighetene er bygget i et fantastisk område i Torrevieja. Playa del Cura er et av de mest turistområdene i byen. Den har en spektakulær promenade med butikker, restauranter og puber med terrasser til sjøen.

Det viktigste ved dette er at hvis du bestemmer deg for å få tilgang til kjøp av en av våre leiligheter, kan du få tilgang til noen av disse etablissementene om noen få minutter. Årsaken til dette er at våre hjem vil bli plassert bare 200 meter fra stranden. Det er, i tillegg til å nyte de viktigste fritidsområdene i Torrevieja, kan du nyte en av de mest sjarmerende i byen.


Hva er fordelene med disse fantastiske leilighetene i Playa del Cura - Torrevieja?

En av fordelene som tilbys av våre leiligheter i Playa del Cura - Torrevieja er nærheten til havet, bare den som er nevnt ovenfor. Det er imidlertid mange andre fordeler du kan få tilgang til hvis du bestemmer deg for å satse på denne byutviklingen.

En av fordelene er klimaet. Hvis du er på utkikk etter et nytt hjem, i en by som tilbyr et ideelt klima for å leve hele året, vil våre leiligheter i Torrevieja gi det.

En annen fordel med å bo i disse hjemmene er deres fellesarealer. Du kan nyte grilling, hager, solarium, svømmebassenger, etc. Vi kunne forklare hvordan du kan få mest mulig ut av disse vakre områdene. Men Eden Properties foretrekker at du kan være deg, som gradvis vil oppdage egenskapene til disse.


Hvis du vil ha et kvalitetshjem, kan du prøve våre leiligheter i Playa del Cura - Torrevieja

Hvis du er interessert i å kjøpe en eiendom av nybygg på Costa Blanca Sør, kom og se våre leiligheter i Playa del Cura - Torrevieja. Vår eiendomsmegler er lokalisert på Calle Zoa Nº58, Torrevieja (Alicante) 03182. Her kan du møte alle våre eiendomsmeglere, hvem som vil hjelpe deg til enhver tid og vil svare på eventuelle spørsmål angående disse nye byggeplassene.

Hvis du vil ringe oss via telefon eller du vil kontakte oss via e-post, kan du ringe til nummer 965 706 868 eller 628 788 873, eller hvis du ønsker det, kan du sende oss din skriftlige melding til info@edenproperties.es.

Ved å klikke på denne linken finner du flere detaljer om tilbudet: https://edenpropertiesinvestment.com/no/eiendom/6045049/new-residential-of-apartments-with-pool-only-200-meters-from-the-beach/ / /