Inspeksjonsturer i Torrevieja - Costa Blanca

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 85 Egenskaper

Er du interessert i å kjøpe en leilighet i Torrevieja, men du kan ikke bestemme hvorfor du aldri har besøkt dette stedet? Har vennene dine snakket godt om Costa Blanca, men vil du vite det før du setter din bolig der?

Nå har vi løsningen på problemet ditt. Vi tilbyr en ny gratis inspeksjonstjeneste i Torrevieja - Costa Blanca.

Hvis du vil bekrefte at Torrevieja egentlig er stedet for Costa Blanca hvor du vil tilbringe ferien, og du vil besøke forskjellige boliger før du kjøper dem, ta kontakt med oss. Vi tilbyr deg en fantastisk løsning.


Vi tilbyr deg muligheten til å lage gratis inspeksjonsturer i Torrevieja - Costa Blanca

Hvis du ønsker å kjøpe et hus i Torrevieja, tilbyr vi deg uten forpliktelse fra deg, for å gjøre gratis inspeksjonsturer i Torrevieja - Costa Blanca.

Kontakt oss via e-post eller telefon. Vi vil holde en kort samtale slik at du kan gi oss dine interesser angående typen hjem du ønsker å skaffe seg, plasseringen, størrelsen og andre funksjoner. Vi sender deg de som passer best til dine ønsker, slik at du kan velge dine favoritter.

Herfra utarbeider vi en rute på to dager av de forskjellige egenskapene å besøke, og vi spesifiserer en dato hvor vi skal plukke opp stedet der du bor.

I løpet av disse to dagene viser vi deg området, de mest relevante stedene i miljøet, fordelene til hvert område, og selvfølgelig vil vi også besøke de forskjellige egenskapene, slik at du kan kjenne plasseringen, tjenestene som ligger i nærheten, kvaliteten av deres konstruksjon, etc.

Vi vil veilede deg på alt du trenger. Nærliggende fritidstilbud, som nautiske klubber eller golfbaner, gastronomi, kjøpesentre, kommunikasjon med flyplassen eller store byer, ...


Med inspeksjonsturer i Torrevieja - Costa Blanca, vil du oppnå det hjemmet du virkelig vil

Etter å ha tilbrakt disse to dagene i vårt firma, gjør inspeksjonsturen i Torrevieja - Costa Blanca, og med all den informasjonen vi har tilbudt deg om området, vil du være klar til å skaffe hjemmet du virkelig vil.

Hvis du da bestiller ditt hjem, vil flyet og oppholdet for de to dagene også være gratis.

Derfra kan vi informere deg om de rettslige prosedyrene som er nødvendige for å kjøpe et hjem i Spania.

Vi vil også administrere og gi råd til deg i hele prosessen med oppkjøpet av huset.

Ta kontakt med oss på:

Calle Zoa, nr 58 - Torrevieja (Alicante) - C.P. 03182

Telefoner: 965 706 868 - 628 788 873

E-post: info@edenproperties.es