Villaer til salgs i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 2 Egenskaper

Villa · Salg

Acequion · Torrevieja · Alicante

Denne nye forfremmelsen av 15 unike villaer ligger i Torrevieja, bare 300 meter fra stranden og ved siden av sentrum. De er tilgjengelige med enten 3 eller 4 soverom og 3 bad, og de har et privat svømmebasseng, en hage, parkeringsplass og et...

Ref: N-827

M2
97m2
M2
160m2
M2
160m2
camas
3
baños
3
M2
345.000 €

Villa · Salg

Sector 25 · Torrevieja · Alicante

Luksus villaer i et boligområde designet i åpen amerikansk stil, ligger i et flott område for ro og nærhet til alle tjenester, Aguas Nuevas de Torrevieja. Med individuell tomt, stue, åpen kjøkkenløsning, stort solarium, terrasser, privat basseng...

Ref: N-778

M2
110m2
M2
249m2
M2
249m2
camas
5
baños
3
M2
435.000 €

I det siste ser mange mennesker etter en villa til salgs i Torrevieja. En villa gir deg en rekke fordeler i forhold til andre typer eiendommer som gulv, lave etasjer ... etc. Av denne grunn velger kjøpere det siste villaene, og derfor har vi bare 3 villaer til salgs i Torrevieja. Derfor oppfordrer vi deg til å skynde deg og ikke gå glipp av disse tilbudene.


Fordelene med villaene i Torrevieja

1. Fritid i din villa

Villaene i Torrevieja gir deg gode fordeler, da de gir deg et land hvor du kan nyte utendørs med venner, ta en grill med dine naboer, sole deg i hagen eller i solariumet eller nyt en fest i bassenget. En villa i Torrevieja gir deg en rekke muligheter for fritid!

2. Romslige villaer

Det lille stykke land som omgir villaen, gir deg lykke og et sted å slappe av, siden du får plass til å utvikle aktiviteter du liker. Det er plass til alt!

3. Det beste klimaet

Hvis du liker solen, er villaene i Torrevieja perfekte, da du kan nyte et veldig lyst, solrikt og godt klima.

4. Villas for hele familien

Villaene som våre eiendommer tilbyr til salgs i Torrevieja er perfekte for hele familien, både for barn og tenåringer. På villaens tomt vil barna kunne leke, løpe og ha det gøy.

5.Villas nær alle tjenester

Våre villaer til salgs i Torrevieja er nær alle slags tjenester, som supermarkeder, bakerier, butikker, klær butikker, restauranter, skoler, institutter, strender, spaserturer, varehus, parker ...

6. De beste funksjonene

Våre villaer i Torrevieja har privat basseng, hage, terrasse, solarium, air condition, oppvarming, hvitevarer, sikkerhet, pansrede dører ...

Som du kan se, vil du ikke savne noe i våre villaer i Torrevieja.


Torrevieja, det beste stedet å se etter en villa til salgs

Torrevieja er utvilsomt den perfekte byen for å kjøpe en villa. Befolkningen i Torrevieja ligger på kysten av provinsen Alicante, også kjent som Costa Blanca i Spania.

Torrevieja er en velkjent by, som er veldig godt kommunisert. Det har alle slags tjenester, en stor kulturarv og fritidsaktiviteter, selv om den er hovedsakelig kjent for sine strender og strandpromenaden til Middelhavet og det varme klimaet hele året.

Av denne grunn har mange mennesker fra det indre av Spania og EU flyttet til Torrevieja og har søkt etter en villa til salgs i denne vakre byen. Nå er Torrevieja en flertallby, som snakker mange språk og er godt forberedt på turisme.


Populære attraksjoner i Torrevieja

Stedene i Torrevieja foretrukket av folk som har bestemt seg for å kjøpe en villa i denne byen, er:

  • Salinas av Torrevieja
  • Stranden av "La Mata"
  • El Parque de las Naciones
  • Statuen av den vakre Lola
  • Punta Prima Beach
  • Dique de Levante (Paseo Marítimo)
  • "Aquapolis" i Torrevieja (Water Park)
  • "Aguapark" Flamingo (Water Park)
  • Den ubesmittede unns kirke

Som du kan se, i Torrevieja kan du gjøre mange aktiviteter og veldig variert.


Kontakt Eden Properties og finn den beste villaen til salgs i Torrevieja

Kontakt vår eiendom og vi vil finne den beste villaen til salgs i Torrevieja for deg, tilpasset dine behov, egenskaper og budsjett. Ring oss nå!