Toppleiligheter til salgs i Torrevieja - Costa Blanca

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 25 Egenskaper

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Toppetasjen i sentrum av Torrevieja, nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker, bare 600 meter fra strendene, har dette huset 1 soverom med garderobe innebygd, stor stue, kjøkken og bad...

Ref: A1-114

M2
43m2
M2
47m2
camas
1
baños
1
M2
57.000 €

Penthouse · Salg

Playa de los Naufragos · Torrevieja · Alicante

Fantastisk penthouse til salgs på bare noen få meter fra den vakre stranden i Naufragos, 2 soverom (1 med garderober), 1 bad, renovert åpent kjøkken og en stor sørvendt terrasse på 10 kvm. Luftkondisjonering i salongen, fans i soverommene, utstyrt...

Ref: BA1-197

M2
50m2
M2
68m2
camas
2
baños
1
M2
67.500 €

Penthouse · Salg

Mar azul · Torrevieja · Alicante

MULIGHET!! Vakker sørvendt penthouse med uhindret utsikt og havutsikt, med solarium, glasert terrasse og basseng i en uslåelig naturlig setting av kysten BLUE SEA sammen CALA FERRI og PLAYAS DE ORIHUELA COSTA.~ ~ Leiligheten har et soverom, bad,...

Ref: A2-338

M2
38m2
M2
42m2
camas
1
baños
1
M2
69.990 €

Penthouse · Salg

Acequion · Torrevieja · Alicante

Detta område är placerad mellan Playa de los Naufragos och centrum av Torrevieja, och det erbjuder en av de bästa områdena för vila och njuta av stränderna, tack vare dess närhet till centrum av Torrevieja.~ Köket i den här vinden i Torrevieja är...

Ref: A2-392

M2
41m2
M2
49m2
camas
2
baños
1
M2
70.500 €

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Stor Penthouse øst orientering, flott terrasse, sentralt plassert til fots av alle tjenester, bare 500 meter fra stranden. Huset er klar til å flytte inn i to soverom, et bad, amerikansk kjøkken med vindu og stor stue med tilgang til vakker...

Ref: A1-430

M2
55m2
M2
62m2
camas
2
baños
1
M2
75.000 €

Penthouse · Salg

Acequion · Torrevieja · Alicante

Vakker penthouse med stor terrasse ved siden av Acequion strand, 2 soverom, kjøkken med vindu, bad, stor terrasse med vakker utsikt, er et fantastisk område omgitt av parker, supermarkeder, barer og restauranter og all slags handel, offentlig...

Ref: A1-123

M2
60m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
75.000 €

Penthouse · Salg

El molino · Torrevieja · Alicante

Vakker 2 roms penthouse med stor terrasse og uhindret utsikt, kjøkken med vindu, stor stue, bad med dusj, felles svømmebasseng, nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, restauranter, offentlig transport og all slags handel, bare 700 meter fra...

Ref: A1-380

M2
48m2
M2
60m2
camas
2
baños
1
M2
76.000 €

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Bare 300 meter fra stranden i Curia denne fantastiske penthouse med stor idelt terasse for de lange sommerdager.~ Det har 2 soverom med amerikansk kjøkken utstyrt og med vinduer.~ HUS MEGET NØKKELIG, MØBLERT OG UTSTYR MED APPARATER.

Ref: A2-320

M2
58m2
M2
68m2
camas
2
baños
1
M2
77.260 €

Hvis du ønsker å leve hele året ved havet, i et byområde som har alle de tjenestene og fasilitetene du trenger og samtidig veldig nær naturlandskap som gjør at du kan nyte utendørs, må du skaffe deg en av Våre eksklusive penthouse til salgs i Torrevieja - Costa Blanca.

Torrevieja er en av de mest interessante byene på Costa Blanca, fordi det er en liten by med alle nødvendige tjenester for sine innbyggere.

Samtidig bades det med flotte strender og bukter i Middelhavet, som gjør det mulig å nyte det milde klimaet i området hele året, og utføre mange utendørsaktiviteter.


Vi tilbyr deg de beste penthouseene til salgs i Torrevieja - Costa Blanca

Det er ikke noe bedre sted å bo hele året. Oppkjøp en av våre penthouse til salgs i Torrevieja - Costa Blanca, hvor du kan observere uendelig havet mens du nyter den brede terrassen, er eksklusiv noen få.

Vi har nye bygg og videresalg penthouses i Torrevieja, med særegenhet at dets brede terrasser tilbyr uendelige muligheter til å nyte i ditt nye hjem.

Tenk deg hyggelige kvelder med familie og venner, og nyt det koselige eksklusive klimaet på Costa Blanca. Ta muligheten til å nyte et privat solarium og selvfølgelig slapp av mens du ser en solnedgang i Middelhavet komfortabelt fra terrassen din.


Besøk oss og vi vil fortelle deg om fordelene med våre penthouse til salgs i Torrevieja - Costa Blanca

I eiendommen Eden Properties Investments har vi de beste penthouseene til salgs i Torrevieja - Costa Blanca.

Besøk oss på våre kontorer, og vi kan tilby deg det huset som oppfyller dine mål og behov.

Vårt firma jobber hovedsakelig i Torrevieja, Orihuela Costa og resten av Costa Blanca Sør, fordi det er det området som kreves av våre kunder, hovedsakelig europeiske.

Med mer enn 20 års erfaring i bransjen, garanterer vi en komfortabel og tilfredsstillende ledelse gjennom hele prosessen knyttet til kjøp av eiendommen.

Ta kontakt med oss, og du vil se vår profesjonalitet.

Vi er i Torrevieja, Calle Zoa, 58 - C.P. 03182 (Alicante). Du kan også kontakte oss ved å ringe 965 706 868 - 628 788 873. Hvis du foretrekker, send oss en epost til info@edenproperties.es og vi kontakter deg umiddelbart.