Toppleiligheter til salgs i Torrevieja - Costa Blanca

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 14 Egenskaper

Penthouse · Salg

La Mata · Torrevieja · Alicante

Bolig Torremar IV~~Helt nye leiligheter med 2 og 3 soverom, med utsikt over havet og få skritt fra strendene i La Mata, i nærheten av alle tjenester, kjøpesenter og offentlig transport. Lukket urbanisering med hager og felles svømmebasseng. Veldig...

Ref: N-956

M2
60m2
M2
81m2
camas
2
baños
2
M2
107.445 €

Penthouse · Salg

La Mata · Torrevieja · Alicante

Øverste etasje med privat solarium, ligger kun 3 kvartaler fra mata-stranden. Fra rommene kan du se havet, også fra solarium. Denne flotte leiligheten har 3 soverom, 2 av dem i hovedetasjen og 1 i toppetasjen, noe som gir mye privatliv for dine...

Ref: A1-941

M2
70m2
M2
80m2
camas
3
baños
1
M2
135.000 €

Penthouse · Salg

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Bygge Polen, en ny bolig beliggende i Torrevieja, bare 150 meter fra stranden i Los Locos. Den har 2-romsleiligheter og 2 eller 3-roms toppleiligheter. Alle hjem har terrasser og toppleiligheter med solarium. I tillegg til valgfri garasje.~ ~...

Ref: N-026

M2
70m2
M2
77m2
camas
2
baños
2
M2
192.000 €

Penthouse · Salg

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Den kongelige bygningen ligger i Torrevieja, rett ved Playa del Cura, i sentrum.~ Totalt 10 hjem med to soverom og to bad, terrasser og solarium med felles svømmebasseng.~ Husets høye kvalitet, sammen med sin utmerkede beliggenhet og pris, gjør...

Ref: N-102

M2
70m2
M2
78m2
camas
2
baños
2
M2
199.000 €

Hvis du ønsker å leve hele året ved havet, i et byområde som har alle de tjenestene og fasilitetene du trenger og samtidig veldig nær naturlandskap som gjør at du kan nyte utendørs, må du skaffe deg en av Våre eksklusive penthouse til salgs i Torrevieja - Costa Blanca.

Torrevieja er en av de mest interessante byene på Costa Blanca, fordi det er en liten by med alle nødvendige tjenester for sine innbyggere.

Samtidig bades det med flotte strender og bukter i Middelhavet, som gjør det mulig å nyte det milde klimaet i området hele året, og utføre mange utendørsaktiviteter.


Vi tilbyr deg de beste penthouseene til salgs i Torrevieja - Costa Blanca

Det er ikke noe bedre sted å bo hele året. Oppkjøp en av våre penthouse til salgs i Torrevieja - Costa Blanca, hvor du kan observere uendelig havet mens du nyter den brede terrassen, er eksklusiv noen få.

Vi har nye bygg og videresalg penthouses i Torrevieja, med særegenhet at dets brede terrasser tilbyr uendelige muligheter til å nyte i ditt nye hjem.

Tenk deg hyggelige kvelder med familie og venner, og nyt det koselige eksklusive klimaet på Costa Blanca. Ta muligheten til å nyte et privat solarium og selvfølgelig slapp av mens du ser en solnedgang i Middelhavet komfortabelt fra terrassen din.


Besøk oss og vi vil fortelle deg om fordelene med våre penthouse til salgs i Torrevieja - Costa Blanca

I eiendommen Eden Properties Investments har vi de beste penthouseene til salgs i Torrevieja - Costa Blanca.

Besøk oss på våre kontorer, og vi kan tilby deg det huset som oppfyller dine mål og behov.

Vårt firma jobber hovedsakelig i Torrevieja, Orihuela Costa og resten av Costa Blanca Sør, fordi det er det området som kreves av våre kunder, hovedsakelig europeiske.

Med mer enn 20 års erfaring i bransjen, garanterer vi en komfortabel og tilfredsstillende ledelse gjennom hele prosessen knyttet til kjøp av eiendommen.

Ta kontakt med oss, og du vil se vår profesjonalitet.

Vi er i Torrevieja, Calle Zoa, 58 - C.P. 03182 (Alicante). Du kan også kontakte oss ved å ringe 965 706 868 - 628 788 873. Hvis du foretrekker, send oss en epost til info@edenproperties.es og vi kontakter deg umiddelbart.