Toppleiligheter til salgs i Playa del Cura - Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 8 Egenskaper

Penthouse leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Flott eiendom i hjertet av byen.~~Dette huset har alt, uhindret utsikt, stor terrasse, stor innvendig uteplass, garderober på de 2 soverommene, vinduer på bad og kjøkken, felles svømmebasseng, et skritt unna det nye Mercadona-senteret.~~Det...

Ref: A1-235

M2
60m2
M2
75m2
camas
2
baños
1
M2
127.900 €

Penthouse leilighet · Salg

torrevieja · Torrevieja · Alicante

Helt nye hjem. Leiligheter med 5 doble soverom og 3 bad. De har en stor stue, veldig lys og veldig godt fordelt, noe som gjør disse hjemmene unike i området. Kjøkkenet er uavhengig med tilgang til et stort vaskerom, og veldig ventilert. Alle hjem...

Ref: A2-192

M2
194m2
M2
213m2
camas
5
baños
3
M2
260.000 €

Penthouse leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

NYBYGDE LEILIGHETER I TORREVIEJA~~Nybyggede leiligheter og toppleiligheter i Torrevieja.~~Nybygg med 17 eksklusive leiligheter og toppleiligheter med 1 og 2 soverom, 1 og 2 bad, med åpen kjøkken- og stueplan, store garderobeskap, fullt utstyrte...

Ref: N7272

M2
75m2
M2
105m2
camas
2
baños
2
M2
269.000 €

Vår eiendomsmegler er glad for å tilby sine kunder fantastiske penthouse til salgs i Playa del Cura - Torrevieja. Nye boliger som vil gjøre deg overrasket over alle fasiliteter. Våre nybygg penthouses i Torrevieja har mange fordeler, slik at deres gjester har lykken til å smake gleden av å bo i et kvalitetshus, som ligger i en by av kvalitet.

I våre penthouse kan du ha fantastisk havutsikt. Takket være å ha en eiendom i den høyeste delen av bygningen, er landskapet som dets eiere kan se, fantastisk. Costa Blanca tilbyr alltid uforglemmelige bilder for vårt minne. Hvis du vil være i stand til å stå opp hver morgen eller gå til sengs hver dag, se på balkongen din og tenk på panoramautsikten over Torrevieja-kysten, er våre penthouse til salgs i Torrevieja ditt valg.

Mange av klientene, når de ser etter å kjøpe en ny eiendom, må være oppmerksom på at deres hjem har et svømmebasseng. Nytelsen av familiemedlemmer, enten små eller voksne, er alltid et svært viktig aspekt i en persons daglige liv. På denne måten ønsker Eden Properties å gjøre sine kunder lykkelige ved å tilby nye penthouses med basseng.


Hvilke andre tjenester tilbyr våre penthouses til salgs i Playa del Cura - Torrevieja?

Vi har indikert at våre fantastiske penthouse til salgs i Playa del Cura - Torrevieja tilbyr sine eiere utrolige kvaliteter, hvor du kan nyte utsikten over havet og bassengene. Men Torrevieja er en maritim by, så det ville være synd hvis eierne ikke oppdaget fordelene og funksjonene som tilbys av strendene i Torrevieja.

På denne måten tilbyr eiendomsmegler penthouses som ligger bare 200 meter fra Playa del Cura. Noen få skritt unna, kan familien din også nyte sjøen og sanden.

Hvis du vil vite mer om denne eiendommen: https://edenpropertiesinvestment.com/no/eiendom/6045115/top-floor-with-private-solarium-and-pool-only-200-meters-from-the-beach/


Kontakt våre agenter for å få tilgang til våre penthouse til salgs i Playa del Cura - Torrevieja

Hvis du vil begynne å bo i et av våre fantastiske penthouse til salgs i Playa del Cura - Torrevieja, kan du besøke vårt kontor på Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182.

For mer hjelp, ring oss på 965 706 868 - 628 788 873 eller send oss en epost til info@edenproperties.es.