Salg av nybygg villaer i Orihuela Costa

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 0 Egenskaper
Ingen eiendommer funnet som samsvarer med søket.
Den utmerkede kommunikasjonen til Orihuela Costa gjennom motorveien AP-7 eller N-332 nasjonalveien er en av grunnene til at det er en økning i de nye bygg villaene til salgs i Orihuela Costa.

Disse kommunikasjonskanaler gir umiddelbar tilgang til de viktigste byene i området, samt komfort når du reiser langs Middelhavskysten og å kjenne de mest emblematiske stedene og kulturen i landet.

Nærheten til Orihuela Costa med San Javier flyplass i Murcia, eller El Altet flyplass i Alicante, er en merverdi.


Vi lanserte sommerkampanjen til Nybygg villaer til salgs i Orihuela Costa

Disse så ideelle egenskapene til Costa Blanca sør for å leve i det hele året er årsaken til at vår eiendom lanserer sommerkampanjen til nye bygg villaer til salgs i Orihuela Costa.

Vi ønsker å markedsføre salg av villaer i Orihuela Costa fordi vi vil ha det beste for våre kunder, og Orihuela Costa er et magisk hjørne hvor du kan nyte solen og stranden hele året.

Avhengig av dine preferanser kan vi tilby hytter med forskjellige egenskaper. På strandpromenaden og med lett tilgang til stranden, på en høyde hvorfra du kan nyte enestående utsikt over en bukt med intens blå sjø.

I et bysentrum hvor du har en rekke tjenester for din komfort eller i en rolig urbanisering hvor du kan slappe av og komme vekk fra byens travle omgivelser.


Nyt solen og stranden er grunnen til økningen i salget av nybygg villaer til salgs i Orihuela Costa

Den vanlige egenskapen til alle våre kunder om å ønske å bo på Costa Blanca Sør er nærheten til sine omfattende strender og den fantastiske middelhavssolen som skinner nesten hver dag på året. Av den grunn er det en økende økning i nybygg villaene til salgs i Orihuela Costa.

Vi ønsker ikke at du går tom for deg. Kom og besøk oss, og vi vil vise deg de forskjellige egenskapene til våre villaer, så du kan velge den som passer best for dine behov.

Hvis du ønsker, kan du følge oss på sosiale nettverk eller besøke oss i våre moderne kontorer.

Vi er i:

Calle Zoa, 58 - CP 03182 Torrevieja (Alicante)

Telefoner: 965 706 868 - 628 788 873

E-post: info@edenproperties.es