Penthouse til salgs i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 0 Egenskaper
Ingen eiendommer funnet som samsvarer med søket.
Leter du etter et penthouse til salgs i Torrevieja? I eiendommen Eden Properties Investment har vi de beste penthouseene til salgs i Torrevieja (Alicante) og området på Costa Blanca.


På hvilke områder er våre penthouse til salgs i Torrevieja?

Vi har penthouses i Torrevieja som ligger i flere områder av byen, for eksempel sentrum av Torrevieja, Cura Beach, Acequion, Aldea del Mar, El Pinet, Playa de los Náufragos, Parque de las Naciones, nær Habaneras Commercial, El Chaparral, Lomas de Polo-Pinomar, Punta Prima, La Florida, Playa Flamenca, Villamartin, Los Montesinos, EL Raso, nær salt lagunen La Mata, nær Laguna Salada de Torrevieja ... etc.

Hvis du er på utkikk etter et annet område i Torrevieja, kontakt oss.


Hva er egenskapene til våre penthouse til salgs i Torrevieja?

Vi har mange penthouses til salgs i Torrevieja i vår katalog. På Eden Properties Investment finner du penthouse av alle typer: romslige takvillaer med et stort antall rom og bad, enklere og mindre penthouse, penthouses med lav pris, takvillaer nær sjøen, takvillaer med havutsikt, luksuriøse penthouse, penthouse med heis og penthouse med felles svømmebasseng, møblert penthouse og penthouse umøblert ... Du kan også finne noen penthouse med terrasse, parkering, garderober, forsterket dør, garasje, hvitevarer, oppvarming, mye lys, patio, solarium, ...

Hvis du ikke finner penthouse i Torrevieja med funksjonene du leter etter, kontakt oss. Vi vil gjerne finne deg penthouse av drømmene dine.

Eiendommer inkluderer Torrevieja villaer og tomter, tomter og næringseiendommer til salgs i Torrevieja. Alle med oppdatert eiendomsinformasjon og bilder. Hvilket penthouse foretrekker du?


Tilleggstjenester til kjøp av et loft i Torrevieja

På Eden Properties Investment er vi ikke fornøyd med å selge en eiendom. Vi liker å gi en komplett service slik at kunden er fornøyd og fornøyd med sitt kjøp. Derfor, hvis du bestemmer deg for å kjøpe et penthouse i Torrevieja med oss, vil vi tilby deg følgende tjenester:

- Råd under kjøpsprosessen

- Råd etter at du har kjøpt hjemmet ditt

- Hjelp når du åpner bankkontoer i Spania

- Informasjon om de beste boliglånene til ditt nye penthouse

- Hjelp til å søke om oppholdstillatelse i Spania

- Oversettelse av viktig dokumentasjon

- Referanser fra bedrifter for å gjøre reformer i ditt nye hjem

- Notarius

- Vi hjelper deg med å selge din gamle eiendom

- Andre tjenester

Trenger du annen tjeneste? Spør oss! Vi vil gjerne hjelpe deg med alle dine behov, slik at det å kjøpe penthouse i Torrevieja er en enkel og pålitelig prosess.


Kontakt Eden Properties, det ledende eiendomsmegleriet i Torrevieja

Hvis du er ute etter et penthouse til salgs i Torrevieja, oppfordrer vi deg til å kontakte Eden Properties Investment, den ledende eiendomsmegler i Torrevieja og Costa Blanca i Spania.

Kontakt oss via e-post, telefon eller besøk oss. Våre kontorer ligger i sentrum av Torrevieja, i Zoa street. De beste penthouses til salgs i Torrevieja venter på deg på Eden Properties!