Nye frittliggende villaer til salgs i Orihuela Costa

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 0 Egenskaper
Ingen eiendommer funnet som samsvarer med søket.
Hvis du er ute etter et hus med en moderne design, og som også har havutsikt, tilbyr våre nye frittliggende villaer til salgs i Orihuela Costa deg disse tjenestene. Våre eiendommer er perfekt tilpasset de nye tider. Stilen som preger våre villaer er avantgarde med luksusdetaljer.

Et ideelt hjem for å leve omgitt av plass, eleganse, sikkerhet og komfort. Du kan nyte vakre hager og utrolige bassenger. Regjere familien din i en drømmebolig. I våre nybygde villaer spiller det ingen rolle at du ikke er en elsker av fotografering fordi du vil bli forelsket i visningene våre hjem tilbyr. Noen bilder som din netthinnen vil forødeliggjøre, og du vil huske det for alltid. Hvis det er noe som kan bringes nærmere paradiset, er det våre førstegangsegenskaper.


Drømmene er også utenfor våre nye frittliggende villaer til salgs i Orihuela Costa

Med våre nye frittliggende villaer til salgs i Orihuela Costa vil du oppfylle drømmene dine både i og utenfor ditt fremtidige hjem. Årsaken til dette vil du finne det selv, men vårt eiendomsmegler forfremmer deg de fordelene du vil dra nytte av.

Solen har ankommet Orihuela Costa å bo. Hvert år som går, varer varmen lenger i dette området sør for provinsen Alicante. Ifølge statistikken, mer enn 2800 timer i året solen på Costa Blanca. Det betyr at både om sommeren og om vinteren vil du ha et hyggelig klima.

Strendene som du vil oppdage i Orihuela Costa, får deg til å vekke gleden og entusiasmen som du ikke hadde før. Du vil kunne nyte å se barna løpe langs kysten, eller fordyre deg i vannet som praktiserer snorkling eller dykking.


Hvis du vil vite mer overraskelser om våre nye frittliggende villaer til salgs i Orihuela Costa, ta kontakt med oss

Hvis vi har forlatt deg med kjære på leppene dine og ønsker å vite mer informasjon om våre nye frittliggende villaer til salgs i Orihuela Costa, ta kontakt med vår eiendomsmegler.

Hvis du ønsker å møte oss personlig, kan du besøke oss på vårt sentrale kontor. Vi er lokalisert i Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182. Vi gir deg også våre kundeservice telefonnumre og vår e-post, slik at du kan spørre oss eller stille oss spørsmål:

  • Tlf: 965 706 868 - 628 788 873
  • Mail: info@edenproperties.es