Nybyggede hus til salgs i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 0 Egenskaper
Ingen eiendommer funnet som samsvarer med søket.
Hvis du tenker på å flytte hus eller har det vanskelig å se etter en leilighet på et flott sted, kan du prøve de nye bygghusene til salgs i Torrevieja som Eden Properties har i sin katalog. De er ikke noen leiligheter, de er ditt fremtidige hjem i et spektakulært område.

Våre nye bygghus i Torrevieja er designet for å gi din livsstil en større eleganse og komfort. Derfor er alle våre hjem bygget med materialer av høy kvalitet og superfinish. Så vi kan overraske deg med de underverkene du kan ha hvis du velger en av våre eiendommer til salgs i Torrevieja.

Fra vår eiendomsmegler ønsker vi at du skal kunne nyte alle de små detaljene som et hjem har, og at vi noen ganger ser det som komplisert å oppfylle. Vi refererer til å kunne få mest mulig ut av hvile, plass, sikkerhet, komfort, moro. Dette er aspekter som alle kan smake i sitt hjem, men ikke alle gjør det. Vårt firma garanterer at du vil nyte alle de små gledene som et hjem har.


Torrevieja er det beste valget å kjøpe en av våre nye boliger til salgs

Våre nye buiildhus til salgs i Torrevieja er det beste valget å bestemme seg for å bo der. Torrevieja er en maritim by tilpasset de nye tider. I tillegg til å nyte moderniteten til ditt fremtidige hjem, kan du gjøre det fra denne byen som ligger sør for provinsen Alicante.

Med våre nybyggede boliger kan du velge det huset som best passer din smak og behov. Det vil si, du kan velge huset som ligger nærmest havet eller det lengste fra sentrum av Torrevieja.

Ha det gøy i de beste områdene i byen, spasere gjennom sine sjarmerende gater, prøv de typiske retter på Costa Blanca, fordyp deg i det krystallklare vannet ... Dette og mye mer venter deg i Torrevieja, din by for å leve.


Kontakt oss og oppdag våre nye bygghus til salgs i Torrevieja.

Kom og møt oss på Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182 og oppdag våre nye bygghus til salgs i Torrevieja. Du vil kunne observere underverkene og egenskapene til hver enkelt av dem.

Hvis du vil ringe oss via telefon og spørre oss om noen spørsmål, ring oss på 965 706 868 - 628 788 873. Hvis du foretrekker å kommunisere med våre agenter via e-post, kan du sende oss en epost til info @ edenproperties.es.