Nybyggede hus i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 58 Egenskaper

Leilighet · Salg

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Nye boliger ligger i sentrum av Torrevieja, Las Cibeles Amay, er en bygning som har totalt 137 boliger på 1, 2 og 3 soverom fordelt på 3 høyder, første etasje, første og loft med solarium, felles svømmebasseng, Rikelig med private grønne områder...

Ref: N-883

M2
50m2
M2
62m2
camas
2
baños
2
M2
125.950 €

Leilighet · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Nye boliger ligger i sentrum av Torrevieja, Las Cibeles Amay, er en bygning som har totalt 137 boliger på 1, 2 og 3 soverom fordelt på 3 høyder, første etasje, første og loft med solarium, felles svømmebasseng, Rikelig med private grønne områder...

Ref: N-749

M2
57m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
129.000€ 129.850 €

Leilighet · Salg

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Bygge Polen, en ny bolig beliggende i Torrevieja, bare 150 meter fra stranden i Los Locos. Den har 2-romsleiligheter og 2 eller 3-roms toppleiligheter. Alle hjem har terrasser og toppleiligheter med solarium. I tillegg til valgfri garasje.~ ~...

Ref: N-330

M2
70m2
M2
76m2
camas
2
baños
2
M2
139.900 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Intercosta Center Ligger i hjertet av Torrevieja, bare ett skritt fra Constitution Square med alle tjenestene innen fingertuppene, og bare 300 meter skiller denne vakre bygningen fra de beste strendene i området. Vi finner boligområdet Intercosta...

Ref: N-927

M2
60m2
M2
70m2
camas
2
baños
2
M2
149.000 €

I vårt eiendomsmegler er vi klar over at boliger er en grunnleggende søyle i det daglige livet. Derfor tilbyr vi nye bygghus i Torrevieja for å leve etter dine behov.

Hvis du er interessert i å kjøpe en ny bolig i Torrevieja, kan du dra nytte av mulighetene som tilbys av våre boliger ved første hånd. Alle har perfekt finish og elegant design. Du vil ikke lenger ha problemer med komfort, sikkerhet, plass. Alle våre hjem er bygget for å nyte både deg og din familie.

Også plasseringen av våre hus første hånd i Torrevieja ligger i forskjellige områder av byen, slik at du har muligheten til å bo i det området du vil ha mest. Du kan velge å kjøpe en leilighet på stranden, en leilighet nær sentrum eller en bungalow lenger unna det populære miljøet.


Hvordan kan jeg ha det gøy i Torrevieja når jeg har kjøpt ett av de nye husene?

Når du bestemmer deg for å kjøpe et av våre nye bygghus i Torrevieja, kan du ha annerledes moro i det. Torrevieja er karakterisert som en sporty og festlig by. Hvis du elsker å trene, kan du i Torrevieja øve din favoritt sport.

På den annen side, hvis du liker å gå ut på middag, ta en drink og danse, er Torrevieja et område som er forberedt på det. Du kan smake på typiske retter fra Middelhavet, ta en drink i moderne puber og ha det gøy å danse i sine klubber. Hvis du foretrekker å ha det gøy med barna dine, har Torrevieja også kjøpesentre, vannparker og barneområder for å tilbringe en god tid sammen med familien din.


De nye bygghusene i Torrevieja er ditt reisemål

Ikke tenk mer, og begynn å leve uforglemmelige øyeblikk med våre nye bygghus i Torrevieja. Vi tilbyr deg eiendommer som er nær perfekt og en ideell by å bo. Nå er det siste ordet du.

Hvis du er interessert i å motta mer informasjon, kom og besøk oss på Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante). På samme måte kan du kontakte oss på telefon 965 706 868 - 628 788 873 eller ved å skrive en mail til info@edenproperties.es

I alle fall vil du bli behandlet på en god måte av våre eiendomsmeglere, som er kvalifisert til å gi råd til deg hele tiden. Stol på vårt selskap, og vi vil passe på deg hele tiden.

Vi venter på deg på vårt kontor!