Nybyggede bungalower til salgs i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 1 Egenskaper

Leilighet · Salg

Aguas nuevas 1 · Torrevieja · Alicante

Dette unike middelhavsstilskomplekset består av to / tre soverom med to bad oppe og dowstairs bungalower og 3 soverom / 3 bad quads.~Residential Breezes er et inngjerdet kompleks med felles svømmebasseng med boblebad hvor du kan tilbringe fritiden...

Ref: N-823

M2
60m2
M2
64m2
camas
2
baños
2
M2
157.000 €

På Eden Properties vil vi ha det gøy å leve med en av våre nybyggede bungalower til salgs i Torrevieja. Våre eiendommer er valgt for å nyte en høy stående, som består av materialer av høy kvalitet for å nyte elegansen, glede og komfort i et hjem.

Våre bungalower er forberedt på å oppfylle kundens ønsker. Dette faktum med ord betyr at du kan få resten du alltid har ønsket å ha, slå ferieboligen din inn i dag, nyt et romslig rom slik at hele familien har den komforten det fortjener, ha det gøy i områdene felles etc.

En av våre overraskelser som venter på deg hvis du kjøper en av våre nybyggede bungalower til salgs i Torrevieja, er muligheten for å bo nær sjøen. Vi har eiendommer med liten avstand mellom ditt hjem og Torreviejas hovedstrender.


Nybyggede bungalower til salgs i Torrevieja til beste pris

På Eden Properties er vi klar over ansvaret og betydningen av å kjøpe en av våre nybyggede bungalower til salgs i Torrevieja. Vi tilbyr imidlertid forskjellige egenskaper til nybygging til en uslåelig pris.

I vår katalog vil du innse at det aldri har vært så enkelt å kunne bo i en ny bygning i Torrevieja. Bare i en by der det regnes som den viktigste av Costa Blanca Sør. Hvis du stoler på vårt selskap, kan du dra nytte av fordelene som tilbys av våre bungalower og fordelene som Torrevieja tilbyr, for eksempel klimaet og strendene.

Mange av innbyggerne i Torrevieja kommer fra utlandet fordi de er på utkikk etter et klima der de kan leve rolig 365 dager i året. I denne byen kan du leve i henhold til Middelhavsklimaet som preger dette området: kule og milde vintre og tørre, varme somre.


Kontakt Eden Properties og kjøp en av våre nye bungalower for salg i Torrevieja

Ta kontakt med oss og bestem oss for å nyte vår nye bungalower for salg i Torrevieja. Kom og besøk oss personlig og oppdag alle nyhetene i våre nye byggeplasser. Du finner oss på Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182.

Hvis du også vil ringe oss via telefon eller sende oss en e-post, kan du kontakte våre eiendomsmeglere ved å ringe 965 706 868 - 628 788 873, eller ved å skrive til info@edenproperties.es