Nybyggede bungalower til salgs i Orihuela Costa

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 0 Egenskaper
Ingen eiendommer funnet som samsvarer med søket.
Kom og oppdag bungalower av nybygg for salg i Orihuela Costa som vårt firma som selger eiendomsmegling, tilbyr deg. Slå hjemmet ditt inn i det stedet hvor alle ønsker å leve. Våre bungalower er designet for at du kan nyte din beste ferie, men de har fordelen av å tilpasse seg til en hvilken som helst måned i året.


Hva forventer du når du kjøper en av de nye bungalower for salg i Orihuela Costa?

Kjøpe en av de nye bungalowene til salgs i Orihuela Costa som vårt eiendomsfirma har i sin katalog kan du dra nytte av mange fordeler. I dette innlegget fremmer vi de viktigste fordelene ved å velge en av våre nybygde eiendommer.

  • For det første søker mange av eierne som kommer til vårt hovedkvarter for å kjøpe et hjem å forlate den kalde nord. Orihuela Costa ligger sørøst for den spanske halvøya (sørlige provinsen Alicante) og er derfor utstyrt med middelhavsklima. Vintrene deres er milde og veldig hyggelige og deres somre tørre og veldig varme. To årstider av året som vil bli brukt så komfortabelt som mulig.
  • For det andre er Middelhavet en annen ansvarlig for å gjøre Orihuela Costa til et sted med stor nasjonal og internasjonal turistattraksjon. Din bungalow vil være tilstøtende til stranden, slik at du kan nyte alle de dagene du vil ha fra sin jomfru sand og krystallklart vann.
  • På tredje plass er innbyggerne i Orihuela Costa veldig kjære og sosiale. Så hvis du er en person som er ny på dette området, ikke bekymre deg for noe. Gjestfriheten til Orihuela Costa er veldig høy.
  • Mat er en annen av fantasiene som du vil få tilgang hvis du kjøper et av våre hjem på førstehånds. Prøv de typiske rettene i området og smake de mest populære viner fra provinsen.


Ta kontakt med vårt firma og prøv lykken med å bo i en av våre nybyggede bungalower til salgs i Orihuela Costa

Vi vet at det er svært vanskelig å finne full lykke, men våre nybyggede bungalower til salgs i Orihuela Costa vil hjelpe deg litt. Kom og besøk oss på Calle Zoa Nº58, Torrevieja (Alicante) 03182 og sjekk selv sannsynligheten for å oppfylle dine formål.

Du kan også ringe oss på telefon 965 706 868 - 628 788 873 eller send oss en e-post til info@edenproperties.es.