Nybyggda villor till salu i Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 2 Egenskaper

Fristående hus · Försäljning

Los balcones · Torrevieja · Alicante

I den prestigefyllda urbaniseringen Torreta florida, ett magnifik område för att njuta av lugnet i närheten av alla tjänster som stormarknader, skolor, kollektivtrafik och alla typer av affärer finner vi denna kampanj av lyxvillor byggda med den...

Ref: N-317

M2
100m2
M2
400m2
M2
400m2
camas
3
baños
3
M2
429.000 €

Fristående hus · Försäljning

Torreta florida · Torrevieja · Alicante

Exklusiva villor, belägna i den prestigefyllda urbaniseringen Torreta Florida i Torrevieja. Dessa fantastiska villor har ett noggrant minne av kvaliteter och distribueras i 5 sovrum med 4 badrum. De är byggda på tomter på 400 meter, som inkluderar...

Ref: N-311

M2
160m2
M2
400m2
M2
400m2
camas
5
baños
4
M2
514.000 €

Njut av de nybyggda villorna till salu i Torrevieja som Eden Properties erbjuder. Alla våra fastigheter är utformade med högsta möjliga effektivitet för att ge exklusiva villor. Nu kan ditt hem vara attraktivt för många människor. Lev omgiven av lyx i en otrolig stad.

Från vår fastighetsbyrå vill vi tjäna ditt förtroende så att du kan leva på bästa möjliga sätt. Med våra nya byggnader villor i Torrevieja nöja dig med att se hur din familj eller vänner har kul med varje hörn av hemmet.

Med våra fastigheter kan du få det bästa av vila, lugn och ro. Men du kan också roa dig: drömkök, rymliga sovrum, spännande pooler, underbara trädgårdar, glamorösa terrasser mm ...


Ha kul både med våra nybyggda villor till salu i Torrevieja och staden

På Eden Properties vill vi ha det roligt med våra nybyggda villor till salu i Torrevieja. Men vi vill också att du ska njuta av denna fantastiska stad. Torrevieja är kanske den viktigaste staden Costa Blanca South (Alicante provinsen). Den ligger sydost om Spanien och har cirka 100 000 invånare.

På sommaren är det när mer välstånd av turister kan märkas eftersom Torrevieja är ett område med mycket turistattraktion. På denna plats kan du njuta av dess stränder som gränsar till Medelhavskusten, du kan njuta av ett perfekt klimat att leva under hela året och du kan ha det roligt med den fritid som Torrevieja erbjuder (restauranger, vattenparker, pubar, etc ...).


Lär känna oss och njut av våra nybyggda villor till salu i Torrevieja

På Eden Properties vill vi inte missa chansen att njuta av våra nybyggda villor till salu i Torrevieja. Så att du inte missar våra erbjudanden rekommenderar vi att du träffar oss personligen och upptäcker varje detalj i vad som kan vara ditt nya hem.

Du hittar oss i Torrevieja (Alicante), på Calle Zoa Nº58. Om du föredrar att ringa oss via telefon via telefon och ringa till oss, ring oss på 965 706 868 - 628 788 873. Dessutom skickar vi dig vårt mail för att skicka dina frågor: info @ edenproperties.es

Våra professionella medarbetare kommer i alla fall att hjälpa dig på bästa sätt och lösa dina eventuella tvivel på kortast möjliga tid. Lita på Eden Properties och köp en av de nya byggvillorna till salu i Torrevieja!