Nybygg villaer til salgs i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 2 Egenskaper

Enebolig · Salg

Los balcones · Torrevieja · Alicante

I den prestisjetunge urbaniseringen Torreta florida et fantastisk område for å nyte roen med nærhet til alle tjenester som supermarkeder, skoler, offentlig transport og alle slags butikker, finner vi denne forfremmelsen av luksusvillaer bygget med...

Ref: N-317

M2
100m2
M2
400m2
M2
400m2
camas
3
baños
3
M2
429.000 €

Enebolig · Salg

Torreta florida · Torrevieja · Alicante

Eksklusive villaer, som ligger i den prestisjetunge urbaniseringen Torreta Florida i Torrevieja. Disse fantastiske villaene har et nøye minne om kvaliteter, og er fordelt på 5 soverom med 4 bad. De er bygget på tomter på 400 meter, som inkluderer...

Ref: N-311

M2
160m2
M2
400m2
M2
400m2
camas
5
baños
4
M2
514.000 €

Nyt de nye villaene til salgs i Torrevieja som Eden Properties tilbyr. Alle våre eiendommer er designet med høyest mulig effektivitet for å gi eksklusive villaer. Nå kan ditt hjem være attraktivt for mange mennesker. Lev omgitt av luksus i en utrolig by.

Fra vår eiendomsmegler ønsker vi å tjene din tillit slik at du kan leve på best mulig måte. Med våre nye bygg villaer i Torrevieja nyte gleden av å se hvordan din familie eller venner har det gøy med hvert hjørne av hjemmet.

Med våre eiendommer kan du få mest mulig ut av hvile, ro og ro. Men du kan også ha det gøy: drømmekjøkken, romslige soverom, spennende bassenger, flotte hager, glamorøse terrasser, etc ...


Ha det gøy både med våre nye villaer til salgs i Torrevieja og byen

På Eden Properties ønsker vi at du skal ha det mest moro med våre nye villaer til salgs i Torrevieja. Men også, vi vil at du skal nyte denne fantastiske byen. Torrevieja er kanskje den viktigste byen Costa Blanca Sør (Alicante-provinsen). Den ligger sørøst for Spania og har ca 100 000 innbyggere.

Om sommeren er det når mer velstand av turister kan bli lagt merke til siden Torrevieja er et område med mye turistattraksjon. På dette stedet kan du nyte strendene ved Middelhavskysten, du kan nyte et perfekt klima for å leve hele året, og du kan ha det gøy med fritiden som Torrevieja tilbyr (restauranter, badeland, puber osv.).


Bli kjent med oss og nyt våre nye villaer til salgs i Torrevieja

På Eden Properties vil vi ikke gå glipp av muligheten til å nyte våre nye villaer til salgs i Torrevieja. Slik at du ikke går glipp av våre tilbud, anbefaler vi deg å komme og møte oss personlig og oppdage alle detaljer i hva som kan være ditt nye hjem.

Du finner oss i Torrevieja (Alicante), på Calle Zoa Nº58. Hvis du før du besøker oss, foretrekker å ringe oss via telefon og få en første kontakt med stemmen, kan du ringe oss på 965 706 868 - 628 788 873. I tillegg gir vi deg vår mail for å sende oss dine spørsmål: info @ edenproperties.es

I alle fall vil våre profesjonelle medarbeidere hjelpe deg på den beste måten og løse eventuelle tvil på kortest mulig tid. Stol på Eden Properties og kjøp en av de nye villaene til salgs i Torrevieja!