Nybygg penthouse til salgs på Torrevieja strand

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 0 Egenskaper
Ingen eiendommer funnet som samsvarer med søket.
Det er den siste etasjen i en eiendom, det har noen fordeler som andre hus har, med sine brede terrasser kan du nyte utrolige kvaliteter. Vår eiendomsmegling på Costa Blanca Sør refererer til sine nye bygg penthouses for salg på Torrevieja stranden.

Det er moderne og elegante egenskaper, som ligger i et privilegert område i provinsen Alicante. Torrevieja er en vakker by som ligger i sørøst for Spania, og har fantastiske strender. Det er en av de mest turistiske stedene på Costa Blanca, så det er en veldig interessant by for å nyte en flott ferie eller en velfortjent pensjon

Hvis du er fra Spania, har du sikkert hørt om Torrevieja, men hvis du er utlending, og du ikke kjenner egenskapene til denne byen, garanterer Eden Properties deg for at det er en fantastisk by. Det varme klimaet, dets populære fritidsområder, restauranter med terrasse nær stranden eller dens folk, er noen av Torreviejas mange kvaliteter.


Overrask deg selv med interiøret i våre nybyggede penthouse til salgs på Torrevieja-stranden

Med egenskapene til våre nybyggede penthouses for salg på Torreviejas strand, vil du ikke bare bli overrasket over områdene som utgjør byen, men de fasilitetene som utgjør våre leiligheter. De to viktigste egenskapene er det private solariumet og svømmebassenget. To soner designet og bygget for å nyte det beste middelhavsklimaet.

Du vil kunne sole deg rolig, uten at noen kan forstyrre hvile, og deretter avkjøles i ditt moderne og romslige svømmebasseng.

Våre penthouse tilbyr nok plass til familien til å leve komfortabelt og fredelig. 3 dobbeltrom og 2 bad, galleri, 2 terrasser og en rekke kvaliteter som du kan oppdage når du bor i huset.

https://edenpropertiesinvestment.com/no/eiendom/6045115/top-floor-with-private-solarium-and-pool-only-200-meters-from-the-beach/


Ta kontakt med Eden Properties og nyt våre nybygg penthouses for salg på Torrevieja

Eden Properties ønsker at du kan kontakte oss for å begynne å nyte en av våre nybygde penthouse til salgs på Torrevieja stranden. Du kan finne ut mer om disse eiendommene i Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182.

Våre kontakt- og epostnumre er aktive slik at du kan kontakte oss: 965 706 868 - 628 788 873 | info@edenproperties.es.