Nybygg penthouse i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 0 Egenskaper
Ingen eiendommer funnet som samsvarer med søket.
Ta muligheten til at Eden Properties tilbyr deg å kjøpe en av våre fantastiske nybyggede penthouses i Torrevieja. Et utrolig hjem som du kan slå til feriestedet eller ditt daglige hjem. Denne typen eiendom bringer med seg mange overraskelser som gjør at du blir overrasket over hverandre.

Vår eiendomsmegling er opptatt av at du kan dra nytte av sin fantastiske terrasse. En del av det perfekte hjemmet for å feire din familie måltider eller middager, mens du ser på fantastisk utsikt over Middelhavet. Et sjarmerende landskap som får deg til å våkne hver dag med de største illusjoner for å møte dagen din.

Men denne terrassen inneholder også et veldig viktig aspekt. Noen trapper som kobles til et privat solarium, slik at du kan sole deg stille så mange ganger du vil. Et perfekt sted å utføre andre oppgaver.


Hvor er de nye bygge penthouses ligger i Torrevieja?

Heldigvis er våre nybyggede penthouses i Torrevieja foran Playa del Cura, en av de mest populære strendene i Torrevieja. Spesifikt, 200 meter skille din fremtidige loft fra sanden. I tillegg, for de dagene du foretrekker å bade og plaske i ferskvann, er våre nybygde eiendommer klar for et fellesbasseng for å ha det gøy på en annen måte til sjøen.

Torrevieja er kanskje en av de mest turistiske byene i sørsiden av Costa Blanca (provinsen Alicante). I sommeren har denne byen alltid hatt en betydelig økning i turistbefolkningen. Men dens attraksjoner forårsaker at hvert år som går, bestemmer flere besøkende å konvertere Torrevieja i deres by. Det er mange grunner til å velge å leve i det: været, strender, fritid, gastronomi, miljøet ... Aspekt som til du prøver å leve eller å presse en sesong, oppdager ikke virkelig fordelene.


Hvis du vil prøve å bo i et av våre nybyggede penthouses i Torrevieja, kontakt Eden Properties

Hvis du er villig til å kjøpe og bo i en av våre nye penthouses i Torrevieja, ta kontakt med Eden Properties. Vi tilbyr ulike kommunikasjonsmåter, slik at du kan dra nytte av våre nybygde penthouses.

Du kan besøke oss personlig på Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182, du kan ringe oss på telefon 965 706 868 - 628 788 873 eller, kan du sende en e-post til e-posten info@edenproperties.es.