Nybygg penthouse i Torrevieja - Costa Blanca

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 7 Egenskaper

Penthouse · Salg

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Bygge Polen, en ny bolig beliggende i Torrevieja, bare 150 meter fra stranden i Los Locos. Den har 2-romsleiligheter og 2 eller 3-roms toppleiligheter. Alle hjem har terrasser og toppleiligheter med solarium. I tillegg til valgfri garasje.~ ~...

Ref: N-026

M2
70m2
M2
77m2
camas
2
baños
2
M2
192.000 €

Penthouse · Salg

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Den kongelige bygningen ligger i Torrevieja, rett ved Playa del Cura, i sentrum.~ Totalt 10 hjem med to soverom og to bad, terrasser og solarium med felles svømmebasseng.~ Husets høye kvalitet, sammen med sin utmerkede beliggenhet og pris, gjør...

Ref: N-102

M2
70m2
M2
78m2
camas
2
baños
2
M2
199.000 €

Penthouse · Salg

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Disse toppetasjesleilighetene er bygget til høyeste spesifikasjon, med tre soverom og to bad, bare 210 meter fra sjøen. De er også tilgjengelige som to soverom, alle har et solarium. Denne utvikleren bruker bare de aller beste moderne materialene...

Ref: N-771

M2
88m2
M2
97m2
camas
3
baños
2
M2
200.000 €

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Bygg i sentrum av Torrevieja, Costa Blanca. Bygningen består av 49 leiligheter fordelt på 4 etasjer, heis, felles oppvarmet basseng, badstue, lekeplass, underjordisk parkering og oppbevaringsrom. Husene består av 1, 2 og 3 soverom, fullt ferdige...

Ref: N-886

M2
73m2
M2
117m2
camas
3
baños
2
M2
225.000 €

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Intercosta Center Ligger i hjertet av Torrevieja, bare et skritt fra Constitution Square med alle tjenester til fingerspissene, og bare 300 meter skiller denne vakre bygningen fra de beste strendene i området. Vi finner boligområdet Intercosta...

Ref: N-907

M2
82m2
M2
117m2
camas
3
baños
2
M2
269.000 €

Penthouse · Salg

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Boligkomplekset Alegria XII består av 29 leiligheter av ett, to og tre rom. Fem-etasjers bygning. Utmerket beliggenhet, nær restauranter, kafeer, barer, butikker, supermarkeder. Ligger noen få meter fra Curva del Palangre og ligger mellom 2...

Ref: N-491

M2
150m2
M2
165m2
camas
2
baños
2
M2
285.000 €

Hvis du liker å nyte stranden hele året, utnytte det fantastiske klimaet på Costa Blanca med milde vintre og sol hver dag, bør du velge å kjøpe et av våre nybygde penthouse i Torrevieja - Costa Blanca.

Hvis du er lei av å lide lange og kalde vintre, og lengter etter å tilbringe hele dagen utendørs, går turgåing, tennis, racquetball eller, enda bedre, vannsport som roing, seiling, dykking ... ikke tenk to ganger og kjøp et av våre hjem i Torrevieja.


Din lykke vil være full når du kjøper en av våre nybyggede penthouses i Torrevieja - Costa Blanca

Nå er det fortsatt tid til å velge. Velg å kjøpe en av våre nybygde penthouses i Torrevieja-Costa Blanca.

Penthouseene har ekstraordinære fordeler i forhold til resten av husene i samme bygning, da de har en veldig stor terrasse til privat bruk, hvor du kan utvikle ulike aktiviteter som utnytter den gode årstemperaturen i Torrevieja.

Det vil være det hyggeligste oppholdet i hele huset, og det som blir mest brukt, vil bli brukt som solarium, slappe av på en solseng eller nyte den fantastiske utsikten over Middelhavet.

Vår nye boligutvikling "Intercosta Beach" har to eksepsjonelle penthouses, i tillegg til at bygningen ligger bare 200 meter fra Playa del Cura.


Kjøp ett av våre nybygde penthouse i Torrevieja - Costa Blanca

Ikke vent lenger å kjøpe en av våre nybyggede penthouses i Torrevieja - Costa Blanca i bygningen som allerede er bygget "Intercosta Beach".

Det er et veldig moderne hus med tre soverom og to bad, privat solarium og en eksklusiv grill hvor du kan holde møter med venner og familie.

Kontakt oss, og vi vil informere deg om alle detaljene du trenger angående kjøpet.

Eden Properties Investments er et viktig eiendomsfirma i Torrevieja, spesialisert seg på å håndtere kunder over hele Europa, så det er relatert til dem i deres opprinnelses språk.

Dens unge og dynamiske team støttes av en opplevelse i bransjen i over tjue år, så våre transaksjoner er alltid raske og effektive.

Kontakt oss i Torrevieja, Calle Zoa, nr. 58 - CP 03182 (Alicante), telefon 965 706 868 - 628 788 873, eller via e-post info@edenproperties.es