Nybygg penthouse i Playa del Cura

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 0 Egenskaper
Ingen eiendommer funnet som samsvarer med søket.
Hvis du ikke vet hvordan det er å bo i den høyeste delen av en bygning, må du prøve våre nye penthouses i Playa del Cura. Noen boliger som vil overraske deg og også gjøre dem til ditt feriehjem. Våre førsteklasses penthouses er designet slik at du kan ha det gøy å leve i. Det gir mange fordeler at du må sjekke inn den første personen.

Et eksempel på våre eiendommer inneholder 3 soverom, 2 soverom og et felles svømmebasseng på terrassen. Kvaliteten på materialene som våre lofter er bygd på, er meget høye. Et moderne og attraktivt hus, slik at du kan leve tilpasset de nye tider.

Solariumet er en av hovedattraksjonene i tilbudet vårt. Et intimt og privat område som bare du og dine kjære kan få tilgang til. Du vil ha fordelen eller lykken til å sole deg uten at noen forstyrrer deg og på den mest behagelige måten.


¿Hvilke mer kvaliteter kan du dra nytte av med våre nybyggede penthouses i Playa del Cura?

Bortsett fra alle de funksjonene som vi tidligere har kalt på våre nybyggede penthouses i Playa del Cura, er andre egenskaper at de har en stor balkong, som kommuniserer med solariumet, slik at du kan nyte det til det fulle, for eksempel synspunkter som Middelhavet tilbyr deg.

Nærheten til Plata del Cura er en av hovedfordelene. Våre førsteklasses penthouses ligger kun 200 meter fra sjøen. Du vil ikke lenger måtte ta kjøretøyet hver dag for å flytte til stranden. Du kan gjøre flere familie dager enn før, på den enkleste måten mulig.

I tillegg til alt dette kommer våre eiendommer integrert med klimaanlegg og oppvarming, med innebygde garderober, hvitevarer, grill, en panserdør, galleri, uteplass og hage.


Ikke nøl med og satse på våre nye penthouses i Playa del Cura

Ikke vent for andre mennesker å fortelle deg fordelene med å bo i et av våre nybyggede penthouses i Playa del Cura. Begynn å oppfylle dine egne ønsker. Du trenger bare å komme i kontakt med oss og nyte et unikt hjem.

Besøk oss i Torrevieja, på Calle Zoa Nº58. Hvis du trenger å konsultere tidligere spørsmål, kan du spørre oss ved å ringe oss på 965 706 868 - 628 788 873 eller ved å skrive en mail til info@edenproperties.es.