Nybygg Penthouse i Playa del Cura - Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 5 Egenskaper

Penthouse · Salg

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Bygge Polen, en ny bolig beliggende i Torrevieja, bare 150 meter fra stranden i Los Locos. Den har 2-romsleiligheter og 2 eller 3-roms toppleiligheter. Alle hjem har terrasser og toppleiligheter med solarium. I tillegg til valgfri garasje.~ ~...

Ref: N-026

M2
70m2
M2
77m2
camas
2
baños
2
M2
192.000 €

Penthouse · Salg

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Den kongelige bygningen ligger i Torrevieja, rett ved Playa del Cura, i sentrum.~ Totalt 10 hjem med to soverom og to bad, terrasser og solarium med felles svømmebasseng.~ Husets høye kvalitet, sammen med sin utmerkede beliggenhet og pris, gjør...

Ref: N-102

M2
70m2
M2
78m2
camas
2
baños
2
M2
199.000 €

Penthouse · Salg

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Disse toppetasjesleilighetene er bygget til høyeste spesifikasjon, med tre soverom og to bad, bare 210 meter fra sjøen. De er også tilgjengelige som to soverom, alle har et solarium. Denne utvikleren bruker bare de aller beste moderne materialene...

Ref: N-771

M2
88m2
M2
97m2
camas
3
baños
2
M2
200.000 €

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Intercosta Beach Ligger i hjertet av Torrevieja, bare et skritt fra Constitution Square med alle tjenester til fingerspissene, og bare 300 meter skiller denne vakre bygningen fra de beste strendene i området. Vi finner boligområdet Intercosta...

Ref: N-907

M2
82m2
M2
117m2
camas
3
baños
2
M2
265.000 €

Penthouse · Salg

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Boligkomplekset Alegria XII består av 29 leiligheter av ett, to og tre rom. Fem-etasjers bygning. Utmerket beliggenhet, nær restauranter, kafeer, barer, butikker, supermarkeder. Ligger noen få meter fra Curva del Palangre og ligger mellom 2...

Ref: N-491

M2
150m2
M2
165m2
camas
2
baños
2
M2
285.000 €

Hvis du aldri har kunnet vite fordelene med å bo i den høyeste delen av en bygning, gir eiendomsmegler deg muligheten til å oppleve den følelsen, hver dag i livet ditt. Vi tilbyr fantastiske Nybygg Penthouse i Playa del Cura - Torrevieja, slik at du kan nyte med familien et hjem for og for deg.

Nedrivningen av bygningen der denne komplekse residensen skal gjøres er allerede påbegynt, slik at det er mindre tid igjen for å se sluttresultatet. Våre penthouse til salgs i Torrevieja ligger bare 200 meter fra sjøen. Ja, du leser det riktig. Noen få minutters gange, du kan flytte til Playa del Cura, et ideelt sted å nyte med dine kjære, Middelhavet.

Men fordelen, kanskje mer enestående å bo i en av våre flotte penthouse i utvilsomt panoramautsikt over kysten. Fra ditt eget hjem kan du se et vakkert landskap ved Torreviejas strand. Fra ditt hjem kan du se hvordan havet blir uendelig når det beveger seg vekk fra kysten. Det er nesten ubeskrivelig med ord for å forklare hva kunden vil se. Derfor er den beste løsningen for å oppdage det ingen andre enn å bo i en av dem.


Nybygg Penthouse i Playa del Cura - Torrevieja: ditt hjem på Costa Blanca

Å ha en av våre moderne og nye Nybygg Penthouse i Playa del Cura - Torrevieja er å kunne si at du har et hjem på Costa Blanca. Dette betyr at du kan bo i en by som har et fascinerende klima. Et klima som vil hjelpe deg å våkne hver morgen med glede og lykke.

Tiden i 12 måneder av året er veldig bra. Det er fint om vinteren og varmt om sommeren. Hvis du er vant til å gå kald nesten hele året, og knapt kan bli kvitt varme klær, kan du i Torrevieja si farvel til dårlig vær. Solen er vanligvis den daglige hovedpersonen i himmelen.


Stol på Eden Properties og nyt Nybygg Penthouse i Playa del Cura - Torrevieja

Kom og lær mer om eiendomsmegling og begynn å nyte fasilitetene Nybygg Penthouse i Playa del Cura - Torrevieja. Hvis du vil besøke vårt hovedkontor, kom til Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182.

For mer informasjon, blir våre telefoner og e-post aktivert. Ring oss på 965 706 868 - 628 788 873, eller send oss en melding til info@edenproperties.es.

Detalj av våre penthouse i:https://edenpropertiesinvestment.com/no/eiendom/6045115/top-floor-with-private-solarium-and-pool-only-200-meters-from-the-beach/