Leiligheter til salgs på stranden i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 27 Egenskaper

Leilighet · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

En ekstraordinær leilighet med parkeringsplass på overflaten inkludert i prisen som består av 2 doble soverom, 1 bad, stue, amerikansk kjøkken og lite galleri i et fantastisk område å bo hele året, for ferier eller også ideelt for...

Ref: AP1-711

M2
65m2
M2
69m2
camas
2
baños
1
M2
Rådføre

Leilighet · Salg

Habaneras · Torrevieja · Alicante

Denne leiligheten har 2 soverom og 1 komplett bad. Utstyrt amerikansk kjøkken og stue, utsikten fra terrassen er uhindret, foran bybusstasjonen. Du kan også se sidehavet og det er 300 meter fra stranden.~~Denne flotte muligheten til å ha alt for...

Ref: AP1-483

M2
48m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
87.000 €

Leilighet · Salg

Estacion de autobuses · Torrevieja · Alicante

Bolig i hjertet av byen. Noen få skritt fra det nye supermarkedet Mercadona sentrum og busstasjonen. Samt apotek, restauranter, fritidsområder like i nærheten. Du trenger ikke bil. Den består av 2 soverom med dobbeltseng, begge med garderobeskap,...

Ref: AP1-432

M2
58m2
M2
63m2
camas
3
baños
1
M2
105.000 €

Eden Properties er glad for å presentere deg noen flotte leiligheter til salgs på Torrevieja-stranden. Disse egenskapene gir deg muligheten til å nyte ferien eller pensjonister som du aldri hadde bodd før. Kvaliteten på våre leiligheter skiller seg ut som om det var et luksuriøst hjem.

Og vi sier dette for alle de egenskapene som denne typen boliger inneholder. Vi kan begynne å snakke om posisjonen din. Torrevieja er en by besøkt av tusenvis av nasjonale og internasjonale turister. Mange av disse menneskene elsker å nyte nydelige og trygge strender. Hvis du elsker havet og sanden, med våre leiligheter til salgs kan du bo på stranden. Du vil nyte roen bare 200 meter fra sjøen.

Deretter har Torrevieja et spektakulært årlig klima. Temperaturene er mykede om vinteren, og gir et hyggelig og stabilt klima. Om sommeren øker varmen til over 30 grader i gjennomsnitt. En formidabel tid å bo i 12 måneder av året.


Kjennetegn på våre leiligheter til salgs på stranden i Torrevieja

Disse leilighetene til salgs på Torrevieja-stranden gir deg muligheten til å dele huset med resten av familien, på den mest komfortable og romslige måten. Til tross for å være en leilighet, har eiendommen 3 doble soverom og 2 bad. En eiendom med nybygging med 108 m 2. Den ideelle måleren slik at hver familie har sitt eget privatliv som bor i den.

Den har 2 flotte terrasser, en av 11m2 og en annen 1 m2. Store områder til lunsj eller middag mens du nyter vakker utsikt over havet. For å øke stillheten og tryggheten i din dag, blir våre leiligheter forsterket med pansrede dører.

Hvis du har blitt rammet av denne boligleiligheten til salgs på Torreviejas strand, kan du få mer informasjon om denne lenken: https://edenpropertiesinvestment.com/no/eiendom/6045049/new-residential-of-apartments-with-pool-only-200-meters-from-the-beach/


Ønsker du å begynne å bo i en av våre leiligheter til salgs på Torrevieja strand?

Hvis du er fast bestemt på å starte et nytt liv med familien din i en av våre leiligheter til salgs på Torreviejas strand, kan du kontakte oss på forskjellige måter:

  • Kom og besøk vårt kontor i Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182
  • Ring oss på telefon på 965 706 868 eller 628 788 873.
  • Skriv dine tvil til vår e-post info@edenproperties.es.