Leiligheter til salgs i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 26 Egenskaper

Leilighet · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

En ekstraordinær leilighet med parkeringsplass på overflaten inkludert i prisen som består av 2 doble soverom, 1 bad, stue, amerikansk kjøkken og lite galleri i et fantastisk område å bo hele året, for ferier eller også ideelt for...

Ref: AP1-711

M2
65m2
M2
69m2
camas
2
baños
1
M2
Rådføre

Leilighet · Salg

Estacion de autobuses · Torrevieja · Alicante

Bolig i hjertet av byen. Noen få skritt fra det nye supermarkedet Mercadona sentrum og busstasjonen. Samt apotek, restauranter, fritidsområder like i nærheten. Du trenger ikke bil. Den består av 2 soverom med dobbeltseng, begge med garderobeskap,...

Ref: AP1-432

M2
58m2
M2
63m2
camas
3
baños
1
M2
105.000 €

Hvis du er ute etter en leilighet til salgs i Torrevieja, har du kommet til riktig nettside. I eiendommen Eden Properties Investments har vi et stort utvalg av leiligheter til salgs i Torrevieja, så vi er sikre på at du kan finne leiligheten i Torrevieja av drømmene dine.


Hvor er nye leiligheter til salgs i Torrevieja?

I eiendommen har vi et bredt spekter av eiendommer, og vi har mer enn 50 leiligheter til salgs i Torrevieja.

I hvilket område av Torrevieja vil du kjøpe leiligheten din? Du kan velge fra et bredt spekter av områder, for eksempel urbaniseringen Jardín del Mar, urbaniseringen av Los Olivos, i nærheten av Habaneras kjøpesenter, nær Molino de Agua Park, La Mata, i urbaniseringen Rascasa Sierra Toledana, i Limonar urbanisering, Chaparral, i Lomas de Polo - Pinomar, nær Laguna Salada de la Mata, Moncayo, Campomar, El Campo, El Raso, San Bruno, Lo Pepín, i Laguna Salada de Torrevieja, i urbaniseringen Lago Garden, La Marquesa, Los Montesinos, Los Miras, Los Pinasos hus, Levante I, Levante II, La Herrada, Los Crispin, Lo Castejon, Urbanisering Camping Mi Sol Caravan, Urbanisering Calas Blancas del Mar II, Urbanisering Panorama, Bolige Balearene, Urbanisering Torreta Jeg, Torreta II, Urbanisering Los Perales, Urbanisering Cala del Moro, Urbanisering Molino Blanco, nær Hopital Quirónsalud Torrevieja, Urbanisering Hage til sjøen, Urbanisering Punta La Víbora, Urbanisering n El Limonar, Urbanisering El Chaparral, i nærheten av Universitetssykehuset i Torrevieja, Punta Prima, Playa Flamenca ...

Som du kan se, har vi leiligheter til salgs i alle områder av Torrevieja. Hvis du ikke finner det området du leter etter, ta kontakt med eiendomsmegler i Eden Properties Investment, og vi vil hjelpe deg med å finne leiligheten i Torrevieja i det området du ønsker.


Status av leiligheter til salgs i Torrevieja

I eiendommen Eden Properties Investment har vi leiligheter til salgs av nybygg og leiligheter til salg av brukt. Som foretrekker?

Du kan også velge leiligheter med svømmebasseng, foran havet, med havutsikt, møblert, med oppvarming, garasje, forsterkede dører, hvitevarer, hage, terrasse, kjeller, parkering, air condition, hage ...

I tillegg har vi en rekke priser, slik at du kan finne leiligheten som passer best for budsjettet ditt i Torrevieja.


Kontakt Eden Properties Investment, eksperten i leiligheter til salgs i Torrevieja

Ikke nøl med og kontakt eiendomsmegleren Eden Properties Investment. Vi kan gi deg råd og hjelpe deg med å finne leiligheten til drømmene dine i Torrevieja. Vi har mange års erfaring i denne sektoren og noen fagfolk innen eiendomsbransjen.

I tillegg tilbyr vi et bredt spekter av utfyllende tjenester, for eksempel dokumentoversettelse, hjelp til å finne finansiering, notarhjelp, søknad om oppholdstillatelse, assistanse gjennom hele kjøpsprosessen og andre viktige tjenester. Alt dette vil gjøre å kjøpe en leilighet i Torrevieja en enkel, komfortabel og trygg prosess.

Våre kontorer ligger i sentrum av Torrevieja, på Calle Zoa, nummer 58. Kontakt med Eden Properties, og du vil ikke angre på det!