Leiligheter på stranden i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 0 Egenskaper
Ingen eiendommer funnet som samsvarer med søket.
Det er på tide å nyte solen og varmen. Hvis du ser frem til å ha en eiendom nær sjøen, tilbyr Eden Properties deg fantastiske leiligheter på stranden i Torrevieja. Vår eiendomsmegler har et hjem i Playa del Cura forberedt på å få deg til å nyte en utrolig eiendom og by.

Denne leiligheten ligger kun 200 meter fra sand og sjø. Dette betyr at du kan komme deg ut av hjemmet og i noen få skritt nyte en drømstrand. Dens farvann er gjennomsiktig og sanden myk og myk. Den som også er gjennomsiktig er bassengvannet som inneholder leiligheten. Du kan drikke ferskvann eller saltvann så mange ganger du vil.

I tillegg til å være noen få minutter fra stranden, er denne leiligheten også få skritt fra sentrum av Torrevieja. Et perfekt sted å bo 365 dager i året. En annen av sjarmen til denne typen boliger er terrassen. Et fantastisk område for å nyte vakker utsikt over Playa del Cura.

Hvis du vil vite mer om denne leiligheten, kan du klikke på følgende link: https://edenpropertiesinvestment.com/no/eiendom/6044984/new-residential-of-apartments-with-pool-only-200-meters-from-the-beach/


Og Torrevieja, hva tilbyr det hvis jeg satser på disse leilighetene på stranden?

Våre leiligheter på Torrevieja-stranden gir deg mulighet til å bo veldig nær sjøen. Men for å kunne fullt ut nyte denne fordelen, tilbyr byen mange fordeler som gjør Torrevieja til et spesielt sted. Først av alt er været i Torrevieja den viktigste grunnen til at du kan ha det gøy og nyte stranden og utsikten så mange ganger du vil.

Turisme er en annen attraksjon i Torrevieja. Denne byen ligger sør i provinsen, har flere fritidsområder for deg og din familie å hvile, men også nyte en overraskende by.


Ta kontakt med oss og oppdag nyheten om disse leilighetene på Torrevieja-stranden

Ikke tenk to ganger om å komme i kontakt med vår eiendomsmegler for å begynne å leve unike opplevelser. Våre leiligheter på Torrevieja stranden venter på deg på Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182. Hvis du vil kontakte oss via telefon, kan du ringe 965 706 868 - 628 788 873.

I tillegg har vi en e-postadresse, slik at du kan kontakte oss om dine tvil. Send oss en epost til info@edenproperties.es.