Kjøp takleiligheter i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 25 Egenskaper

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Toppetasjen i sentrum av Torrevieja, nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker, bare 600 meter fra strendene, har dette huset 1 soverom med garderobe innebygd, stor stue, kjøkken og bad...

Ref: A1-114

M2
43m2
M2
47m2
camas
1
baños
1
M2
57.000 €

Penthouse · Salg

Playa de los Naufragos · Torrevieja · Alicante

Fantastisk penthouse til salgs på bare noen få meter fra den vakre stranden i Naufragos, 2 soverom (1 med garderober), 1 bad, renovert åpent kjøkken og en stor sørvendt terrasse på 10 kvm. Luftkondisjonering i salongen, fans i soverommene, utstyrt...

Ref: BA1-197

M2
50m2
M2
68m2
camas
2
baños
1
M2
67.500 €

Penthouse · Salg

Mar azul · Torrevieja · Alicante

MULIGHET!! Vakker sørvendt penthouse med uhindret utsikt og havutsikt, med solarium, glasert terrasse og basseng i en uslåelig naturlig setting av kysten BLUE SEA sammen CALA FERRI og PLAYAS DE ORIHUELA COSTA.~ ~ Leiligheten har et soverom, bad,...

Ref: A2-338

M2
38m2
M2
42m2
camas
1
baños
1
M2
69.990 €

Penthouse · Salg

Acequion · Torrevieja · Alicante

Detta område är placerad mellan Playa de los Naufragos och centrum av Torrevieja, och det erbjuder en av de bästa områdena för vila och njuta av stränderna, tack vare dess närhet till centrum av Torrevieja.~ Köket i den här vinden i Torrevieja är...

Ref: A2-392

M2
41m2
M2
49m2
camas
2
baños
1
M2
70.500 €

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Stor Penthouse øst orientering, flott terrasse, sentralt plassert til fots av alle tjenester, bare 500 meter fra stranden. Huset er klar til å flytte inn i to soverom, et bad, amerikansk kjøkken med vindu og stor stue med tilgang til vakker...

Ref: A1-430

M2
55m2
M2
62m2
camas
2
baños
1
M2
75.000 €

Penthouse · Salg

Acequion · Torrevieja · Alicante

Vakker penthouse med stor terrasse ved siden av Acequion strand, 2 soverom, kjøkken med vindu, bad, stor terrasse med vakker utsikt, er et fantastisk område omgitt av parker, supermarkeder, barer og restauranter og all slags handel, offentlig...

Ref: A1-123

M2
60m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
75.000 €

Penthouse · Salg

El molino · Torrevieja · Alicante

Vakker 2 roms penthouse med stor terrasse og uhindret utsikt, kjøkken med vindu, stor stue, bad med dusj, felles svømmebasseng, nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, restauranter, offentlig transport og all slags handel, bare 700 meter fra...

Ref: A1-380

M2
48m2
M2
60m2
camas
2
baños
1
M2
76.000 €

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Bare 300 meter fra stranden i Curia denne fantastiske penthouse med stor idelt terasse for de lange sommerdager.~ Det har 2 soverom med amerikansk kjøkken utstyrt og med vinduer.~ HUS MEGET NØKKELIG, MØBLERT OG UTSTYR MED APPARATER.

Ref: A2-320

M2
58m2
M2
68m2
camas
2
baños
1
M2
77.260 €

Hvis du vil gjerne ha et hjem i den høyeste delen av bygningen, kan du i vårt eiendomsmegler kjøpe penthouse i Torrevieja. En original og overraskende måte å nyte ditt hjem og din by.

Å kjøpe et loft i Torrevieja vil bety at du nyter en av de viktigste fordelene som andre typer boliger ikke har: En stor privat terrasse. I dette fantastiske området kan du organisere middager og invitere vennene dine til å nyte en vakker kveld. Andre muligheter til å benytte terrassene våre vil være å ligge ned, slappe av og sole seg stille.

Men hvis det er kvalitet du kan få tilgang til, og det vil overraske deg, vil det være utsikten du vil tenke på fra terrassen. Mange av våre penthouseer er sentralt, slik at du kan våkne opp hver morgen og bli forelsket i den vakre utsikten over havet.


Hvorfor kjøpe penthouse i Torrevieja?

Vi har indikert noen av de mange grunnene til at de som er interessert i å kjøpe penthouse i Torrevieja, burde stole på Eden Properties tjenester. Klimaet og strendene i Torrevieja er en annen grunn til at mange klienter allerede har bestemt seg for å nyte et loft i Torrevieja.

Været er flott i løpet av 12 måneder av året. Nøkkelen til å trives gjennom året ligger i gjennomsnittlige årlige temperaturer på 16º til 19º. Vintre vil bli brukt i et mildt og regnfullt vær og somre med en veldig tørr termisk følelse.

Strendene, derimot, er en av de største attraksjonene i Torrevieja. Den har forskjellige typer og steder. Alle strender har imidlertid en lignende egenskap, noe som gjør dem forskjellige: deres åpenhet. Havet har krystallklart vann for å kunne fordype seg i dybden og oppdage de marine mysteriene.


Ta muligheten til å kjøpe penthouse i Torrevieja til en fornuftig pris

Eden Properties har forskjellige priser, slik at alle interessert i å kjøpe penthouse i Torrevieja kan oppfylle sine ønsker. Takket være vår mangfoldige og varierte liste over eiendommer, kan vi tilby penthouse tilpasset hver enkelt kundes personlige forhold.

Ta kontakt med oss og oppdag resten av grunnene til at du må stole på våre eiendommer. Vi venter på deg på Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182. Du kan også ringe oss på 965 706 868 - 628 788 873 eller skrive oss en mail til info@edenproperties.es.