Kjøp penthouse i Playa del Cura - Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 5 Egenskaper

Penthouse · Salg

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Bygge Polen, en ny bolig beliggende i Torrevieja, bare 150 meter fra stranden i Los Locos. Den har 2-romsleiligheter og 2 eller 3-roms toppleiligheter. Alle hjem har terrasser og toppleiligheter med solarium. I tillegg til valgfri garasje.~ ~...

Ref: N-026

M2
70m2
M2
77m2
camas
2
baños
2
M2
192.000 €

Penthouse · Salg

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Den kongelige bygningen ligger i Torrevieja, rett ved Playa del Cura, i sentrum.~ Totalt 10 hjem med to soverom og to bad, terrasser og solarium med felles svømmebasseng.~ Husets høye kvalitet, sammen med sin utmerkede beliggenhet og pris, gjør...

Ref: N-102

M2
70m2
M2
78m2
camas
2
baños
2
M2
199.000 €

Penthouse · Salg

Playa del cura · Torrevieja · Alicante

Disse toppetasjesleilighetene er bygget til høyeste spesifikasjon, med tre soverom og to bad, bare 210 meter fra sjøen. De er også tilgjengelige som to soverom, alle har et solarium. Denne utvikleren bruker bare de aller beste moderne materialene...

Ref: N-771

M2
88m2
M2
97m2
camas
3
baños
2
M2
200.000 €

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Intercosta Beach Ligger i hjertet av Torrevieja, bare et skritt fra Constitution Square med alle tjenester til fingerspissene, og bare 300 meter skiller denne vakre bygningen fra de beste strendene i området. Vi finner boligområdet Intercosta...

Ref: N-907

M2
82m2
M2
117m2
camas
3
baños
2
M2
265.000 €

Penthouse · Salg

Playa de los locos · Torrevieja · Alicante

Boligkomplekset Alegria XII består av 29 leiligheter av ett, to og tre rom. Fem-etasjers bygning. Utmerket beliggenhet, nær restauranter, kafeer, barer, butikker, supermarkeder. Ligger noen få meter fra Curva del Palangre og ligger mellom 2...

Ref: N-491

M2
150m2
M2
165m2
camas
2
baños
2
M2
285.000 €

Sommeren har allerede startet, og du tenker at ferien går. Du ser frem til å glede deg over den sjøbrisen som kjærer huden din mens du soler. Du husker hvor flott det var i sommer, da du likte forfriskende bad på stranden.

For å gjøre disse ønskene til virkelighet hele året, foreslår vi deg å kjøpe et penthouse i Playa del Cura - Torrevieja.

Eiendomsfirmaet Eden Properties Investments har begynt å bygge en ny bygning "Intercosta Beach".

Det er en bygning utstyrt med de beste byggematerialene som vil gi nødvendig termisk og akustisk isolasjon for å skape et hyggelig miljø i hjemmet ditt.


Det er på tide å kjøpe penthouse i Playa del Cura - Torrevieja

Nå er det beste tidspunktet å kjøpe et penthouse i Playa del Cura - Torrevieja.

Vi har en fantastisk penthouse i vår "Intercosta Beach" bygning. Noen få minutter fra stranden kan du nyte en romslig loft med tre soverom og to bad.

I tillegg har den en ekstraordinær terrasse som du kan nyte hele året, fordi klimaet i Torrevieja er preget av sine milde og solrike vintre.

Den store terrassen gir deg muligheten til å bruke det private solariumet når du vil eller nyte avslappede kvelder med vennene dine, og dra nytte av den fantastiske grillen.

Selvfølgelig, når du ikke har lyst til å gå til stranden, kan du nyte felles svømmebassenget som bygningen har.

Men hvis du vil vite mer om dette lyse penthouse, legger vi linken der all informasjonen vises.

https://edenpropertiesinvestment.com/no/eiendom/6045115/top-floor-with-private-solarium-and-pool-only-200-meters-from-the-beach/


Besøk oss for å kjøpe takleilighet i Playa del Cura - Torrevieja

Ikke vent lenger og besøk vårt byrå for å kjøpe et penthouse i Playa del Cura - Torrevieja.

Vi tilbyr deg det beste alternativet til hele Costa Blanca Sør. Vårt team av fagfolk vil delta på deg vennlig, fordi etter tjue års erfaring vet vi hvordan vi skal gi råd til våre kunder om hva de virkelig trenger.

Vi er spesialisert på europeiske kunder, så vi har ingen problemer med å betjene deg på ditt språk slik at du ikke har noen problemer med oversettelsen.

Våre kontorer ligger i Torrevieja, Calle Zoa, nr 58 - Postnummer 03182 (Alicante). Du kan også følge oss på sosiale nettverk. Hvis du foretrekker, send oss en mail til info@edenproperties.es vi hjelper deg så fort som mulig å løse dine spørsmål.

Du kan ringe oss på 965 706 868 eller på mobil 628 788 873, og vi vil være veldig glade for å ordne en avtale med deg.