Kjøp nybygg Leiligheter i Torrevieja-Costa Blanca

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 0 Egenskaper
Ingen eiendommer funnet som samsvarer med søket.
Hvis du tenker på å kjøpe nybygde leiligheter i Torrevieja-Costa Blanca, tilbyr eiendomsfirmaet Eden Properties Investments deg muligheten til å besøke deres hjemmeside, hvor du kan velge mellom mange boliger over hele Costa Blanca Sør.

Men hvis du ønsker å kjøpe en nybyggingsleilighet, anbefaler vi deg å besøke vår nye kampanje "Intercosta Beach". Dette er vårt nye prosjekt: Byggingen av en bygning ved sjøen og utstyrt med alle nødvendige funksjoner i et hjem, slik at livet i ditt hjem er hyggelig og avslappende.

Ønsker du mer informasjon om vår nye boligbygging, kan du se vedlagte lenke.

https://edenpropertiesinvestment.com/no/eiendom/6045049/new-residential-of-apartments-with-pool-only-200-meters-from-the-beach/


Hva er spesielt med å kjøpe nye leiligheter i Torrevieja-Costa Blanca?

Du trenger ikke å betale for å kjøpe en utmerket leilighet, som den vi tilbyr deg.

Et annet viktig aspekt når du kjøper nybygg Leiligheter i Torrevieja-Costa Blanca er plasseringen av dem.

Derfor anbefaler vi våre "Intercosta Beach" leiligheter. Beliggenheten er bare 200 meter fra Playa del Cura, den mest populære i Torrevieja.

Stranden har alle nødvendige tjenester for å gjøre badet ditt komfortabelt og morsomt. Hvert år mottar premier både for sin kvalitet og for sine tilskudd (Blå Flagg, ...).

Det har også en flott strandpromenade som forbinder de viktigste strendene i Torrevieja, og blir et nervesenter for fritid, med tanke på sin mengde forretningstilbud for nytelse (kiosker, restauranter, isbutikker, ...)


Besøk oss for å kjøpe nybygde leiligheter i Torrevieja-Costa Blanca

Hvis du vil kjøpe nye leiligheter i Torrevieja-Costa Blanca, er vi spesialister på å betjene europeiske kunder, så vi er eksperter på råd og behandling av all nødvendig dokumentasjon (NIE, oppholdstillatelse, bankprosedyrer, banktjenester, banktjenester , juridiske og skattemessige aspekter, Land Registry, Notarius, skattebetalinger og / eller direkte debitering av det samme, ...).

Og selvfølgelig, for alle disse prosedyrene vil du alltid ha den nødvendige oversettelsen, slik at du ikke har noen tvil om de trinnene du tar.

Besøk oss på våre kontorer i Zoa Street, nr. 58 i Torrevieja, CP 03182 (Alicante), eller hvis du ønsker, kontakt oss på 965 706 868 - 628 788 873. Hvis du sender oss en epost, garanterer vi deg vårt raskt svar info@edenproperties.es