Kjøp leiligheter i Playa del Cura - Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 26 Egenskaper

Leilighet · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

En ekstraordinær leilighet med parkeringsplass på overflaten inkludert i prisen som består av 2 doble soverom, 1 bad, stue, amerikansk kjøkken og lite galleri i et fantastisk område å bo hele året, for ferier eller også ideelt for...

Ref: AP1-711

M2
65m2
M2
69m2
camas
2
baños
1
M2
Rådføre

Leilighet · Salg

Estacion de autobuses · Torrevieja · Alicante

Bolig i hjertet av byen. Noen få skritt fra det nye supermarkedet Mercadona sentrum og busstasjonen. Samt apotek, restauranter, fritidsområder like i nærheten. Du trenger ikke bil. Den består av 2 soverom med dobbeltseng, begge med garderobeskap,...

Ref: AP1-432

M2
58m2
M2
63m2
camas
3
baños
1
M2
105.000 €

Hvis du trenger å kjøpe leiligheter i Playa del Cura - Torrevieja, har Eden Properties til disposisjon et bredt utvalg av boliger til salgs i denne fantastiske byen. Hvis du er enig i å besøke vår katalog av leiligheter i Playa del Cura (Alicante), kan du se alle kvaliteter som våre leiligheter tilbyr.

Vi tilbyr muligheten til våre kunder å kjøpe et helt nytt hus og få skritt fra stranden. Disse leilighetene er en fin mulighet til å få mest mulig ut av ferien eller din pensjon. Torrevieja er en veldig attraktiv by, med tilgang til flere fritidsområder, inkludert Playa del Cura selv. Det er kanskje en av de mest besøkte strendene av turister. Mange av dem kommer fra utenfor Spania, på jakt etter et sted hvor de kan tilbringe forskjellige tider enn de pleier å være. Majoriteten er ferdig med å finne det, og de gjentar, siden de bestemmer seg for å kjøpe et hus for å leve.

Så, hvis du er en person av fremmed nasjonalitet, og du er ute etter en leilighet på stranden, anbefaler Eden Properties deg sterkt at du prøver å bo i en av våre videresalg eller brukt egenskaper.

Sjekk ut en av våre fantastiske leiligheter for salg: https://edenpropertiesinvestment.com/no/eiendom/6044984/new-residential-of-apartments-with-pool-only-200-meters-from-the-beach/


Hvilke egenskaper tilbyr byen å kjøpe leiligheter i Playa del Cura - Torrevieja?

Hvis du velger å kjøpe leiligheter i Playa del Cura - Torrevieja, kan du nyte mange kvaliteter som tilbys av byen, for eksempel klimaet. Det ville være Torrevieja, men for det utrolige klimaet. Hvis du har det formål å nyte et hjem som har en fantastisk tid, 365 dager i året, er disse leilighetene ditt valg.

Med sitt gode vær vil du ikke bli lei av å nyte maya når som helst på året, rusle gjennom byens gater uten å måtte vente flere dager for å se solen, å gjøre friluftsliv mens kroppen din føler det varme klimaet av Torrevieja. Kort sagt, du kan gjøre hvilken som helst aktivitet du vil uten å bekymre deg om tiden.


Ønsker du å kjøpe leiligheter i Playa del Cura - Torrevieja?

Hvis du er villig til å kjøpe leiligheter i Playa del Cura - Torrevieja, ta kontakt med eiendomsmegler. Kom og lær mer informasjon om våre eiendommer i Calle Zoa Nº58 Torrevieja (Alicante) 03182 | 965 706 868 - 628 788 873 | info@edenproperties.es.