Kjøp eiendom i Playa del Cura - Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 0 Egenskaper
Ingen eiendommer funnet som samsvarer med søket.
Kjøp eiendom i Playa del Cura - Torrevieja Vi er allerede på sommeren, og du vil hvile i en solstol og bade på en strand med gjennomsiktig vann og fine hvite sand. Nå kan du kjøpe eiendom i Playa del Cura - Torrevieja. Skaff en eiendom svært nær stranden hvor du kan nyte ferien.

Det beste alternativet i ferier er å ha din eiendom i Playa del Cura. En sentral strand i Torrevieja, neuralgisk punkt på Costa Blanca Sør.

Det har alt nødvendig utstyr slik at badet ditt i sjøen er behagelig og behagelig (paraplyer, hengekøyer, fotbad, gangveier, førstehjelpsposter, badevakter, lekeplasser, ...)

Men hvis du foretrekker å spasere, har det nylig blitt ombygd sin flotte promenade, som forbinder flere strender i Torrevieja. Du vil bli glad av de ekstraordinære utsikten som havet tilbyr mens du nyter en brus eller en iskrem i noen av de utallige typiske kafeene på stedet.


Det beste valget for sommer, kjøpe eiendom i Playa del Cura - Torrevieja

Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken type eiendom du skal kjøpe, anbefaler vi deg å kjøpe eiendom i Playa del Cura - Torrevieja.

Torrevieja er en idyllisk by for å leve hele året, fordi klimaet er milde vintre som gjør det mulig å utføre utallige friluftsaktiviteter.

Vi tilbyr deg eiendommer av nybygg bare 200 meter fra stranden, alle veldig nær Playa del Cura.

Det er en bygning under bygging "Intercosta Beach" der kvalitetsmaterialer blir brukt. Dine moderne hjem vil gi deg komfort og velvære.

De har garderober, panserdør og klimaanlegg. Kjøkkenet møblert og fullt utstyrt med nyeste generasjons apparater.

Hvis du vil ha mer informasjon om husene til vår nye bygning, legger vi til følgende link https://edenpropertiesinvestment.com/no/eiendom/6044984/new-residential-of-apartments-with-pool-only-200-meters-from-the-beach/ fra-stranden /


Vi anbefaler deg å kjøpe eiendom i Playa del Cura - Torrevieja

Vi anbefaler deg å kjøpe eiendom i Playa del Cura - Torrevieja, fordi det er en ekstraordinær befolkning å bo når som helst på året.

Kom og besøk oss, og vi vil gi deg råd om de sakene du trenger. Selvfølgelig vil vi hjelpe deg på ditt språk slik at du ikke har noen oversettelsesproblemer.

Vårt ekstraordinære profesjonelle team har erfaring fra over tjue år, noe som garanterer suksessen med kjøp av ditt nye hjem.

Våre kontorer ligger på Zoa Street, nummer 58 - Torrevieja (03182) Alicante.

Telefon: 965 706 868

Mobil: 628 788 873

Hvis du foretrekker, send oss en e-post: info@edenproperties.es, vi svarer deg så snart som mulig.