Frittliggende villaer til salgs i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 0 Egenskaper
Ingen eiendommer funnet som samsvarer med søket.
Leter du etter en frittliggende villa til salgs i Torrevieja? På Eden Properties Investment kan vi tilby deg de beste frittliggende villaene i Torrevieja og Costa Blanca i Spania. Vår eiendom har mer enn 20 års erfaring i salg av frittliggende villaer i Torrevieja og de omkringliggende områdene.


Katalog av eiendommer til salgs i Torrevieja

Vi har frittliggende villaer til salgs i ulike områder av Torrevieja, slik at du kan velge i hvilket område du vil bo. Vi inviterer deg til å besøke våre frittliggende villaer i La Veleta, Los Balcones, Playa de los Locos, Torreta Florida, El Chaparral, La Siesta, Aguas Nuevas 1, San Luis, etc.

I tillegg kan du velge mellom to typer frittliggende villaer til salgs: Nybygg og enebolig villaer og second-hand villaer.

Hvordan er den frittliggende villaen til salgs i Torrevieja du leter etter? Vi har frittliggende villaer med basseng, terrasse, hage, parkering, garasje, sikkerhetssystem, pansrede dører, nær sjøen, med havutsikt, strandlinje, aircondition, oppvarming, møblert eller umøblert, stort eller med mindre bakke, eiendommer med flere etasjer med høyde, med flere rom, flere bad ... Som du kan se, kan du velge mellom en rekke alternativer.


Torrevieja, den beste byen for å kjøpe en frittliggende villa

Torrevieja er en vakker by som ligger sør for provinsen Alicante, på Costa Blanca i Spania. Torrevieja ligger ved kysten av Middelhavet og er en av de viktigste byene i Alicante.

Mange mennesker bestemmer seg for å se etter en frittliggende villa til salgs i Torrevieja på grunn av det gode klimaet at dette området på Costa Blanca har sine vakre strender og det store utvalget av fritid vi finner.

Torrevieja er et sted med en flott kulturarv, med mange parker og passerer, synspunkter, museer, fester, sportsaktiviteter, vannsport ... Det er utvilsomt det perfekte stedet å nyte alle slags aktiviteter.

Av disse grunnene har mange utenlandske folk besluttet å lete etter en frittliggende villa til salgs i Torrevieja. De 60% av innbyggerne i Torrevieja er spanske, selv om en stor del av dem kommer fra Madrid og andre byer i interiøret. Vi kan også finne i Torrevieja folk fra Russland, Storbritannia, Ukraina, Marokko, Sverige og Tyskland.


Eden Properties Investment hjelper deg med å finne den frittliggende villaen til salgs i Torrevieja av drømmene dine

Eden Properties Investment er et eiendomsmeglerbureau i Torrevieja, med stor erfaring innen eiendomsbransjen og ved salg av nye og brukte eiendommer. Vår eiendomsmegler har spesialiserte eiendomsmeglere i Torrevieja-området som vil hjelpe deg med å finne eiendommen til salgs som du leter etter.

Hvis du ikke finner den frittliggende villaen du leter etter i Torrevieja, eller ønsker å finne en leilighet i andre områder på Costa Blanca, kan du kontakte vår eiendomsmegler, og vi vil hjelpe deg gjennom hele kjøpsprosessen.

Kontakt Eden Properties Investering via e-post info@edenproperties.es eller telefon 965 706 868. Du kan også besøke våre kontorer på Calle Zoa, nummer 58.

De beste frittliggende villaene til salgs i Torrevieja venter på deg på Eden Properties Investment!