Eiendomsmegling Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 85 Egenskaper

Leter du etter et eiendomsmegler i Torrevieja? Så har du kommet til riktig nettside. Vi er Eden Properties Investment, eiendomsmegling i Torrevieja (Alicante).


Plassering av eiendomsmegling i Torrevieja

Vårt eiendomsmegler ligger i Torrevieja, en by Alicante på Costa Blanca i Spania.

Kom og besøk oss på kontoret til vårt eiendomsmeglerbureau i Torrevieja ligger på Calle Zoa nº58. Vi ligger i sentrum av Torrevieja!

Torrevieja er en by på Valencias fellesskaps kyst og kommuniseres veldig godt, så det blir veldig enkelt å nå eiendomsmegling. I nærheten av Torrevieja finner du andre byer som Guardamar del Segura, Callosa del Segura, Almoradí, Orihuela og San Pedro del Pinatar.


Tjenestene fra vårt eiendomsmegler Torrevieja

I vårt eiendomsmeglerbureau i Torrevieja er vi svært opptatt av kunden vår og derfor er vi ikke bare dedikert til å selge og kjøpe hus, men tilbyr også mange komplementære tjenester for å gjøre kunden vår trygg og komfortabel under prosessen med å kjøpe en eiendom på Costa Blanca.

Eden Properties Investment, eiendomsmegler i Torrevieja, tilbyr deg følgende tjenester:

  • Bistand og råd under prosessen med å kjøpe en ny eiendom
  • Vi hjelper deg med å selge ditt gamle hus
  • Hvis du trenger finansiering, hjelper vi deg med å finne et boliglån med en spansk bank
  • Hvis du ikke er spansk, hjelper vi deg med å åpne en bankkonto for å motta kvitteringer
  • Vi vil hjelpe deg med å søke om oppholdstillatelsen og NIE slik at du kan bo i din nye eiendom i Spania
  • Hvis du ikke snakker spansk, vil vi gjerne utføre oversettelsen av de viktigste dokumentene
  • Vi vil gjennomgå kontrakten for kjøp eller salg av eiendommen din, for å sikre at den overholder loven og å hjelpe deg med å forhandle
  • Vi vil hjelpe deg med de generelle prosedyrene for å kjøpe eller selge et hus


Eiendoms søkemotor av eiendomsmegler

Vår eiendomsmegler i Torrevieja ønsker å søke etter eiendommer i Torrevieja en enkel oppgave. Av denne grunn har du satt til disposisjon et eiendomssøk der du kan velge som er eiendommen du leter etter.

Slik bruker du eiendomssøkingen fra eiendomsmegler:

Det første trinnet du må gjøre er å velge "Stat" for egenskapen du vil ha. Du kan velge mellom nye byggegenskaper, brukt egenskaper, utleie eller handel.

Du kan deretter velge de personene du ønsker i Costa Blanca Sør Orihuela Costa, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Torrevieja, Mil Palmeras, Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alcant, Arenales del Sol ... Hvis du er ute etter en eiendom i Torrevieja , du må skrive Torrevieja på dette stedet.

Senere finner vi "Sone". I denne boksen kan du spesifisere det område av befolkningen som interesserer deg mest. Her kan vi også sette Torrevieja.

Følgende pop er en av de viktigste rutene Finder vår eiendomsmegling i Torrevieja: "Type". Her kan du velge hvilken type eiendom du ønsker: som en leilighet, en leilighet, en duplex, en hytte, et loft, en bass, en villa en leilighet, et triplex, en villa bungalow ... Vi har alle typer egenskaper! Hvilken leter du etter?

Nå trenger du bare å gi "Søk" og eiendommen søke våre eiendomsmeglere vil vise de beste resultatene for søket Torrevieja. De beste egenskapene på fingertuppene takket være vår søkemotor!


Kontakt Eden Properties Investment, det beste eiendomsmegleriet i Torrevieja

Hvis du er ute etter et eiendomsmegler i Torrevieja, kan du kontakte Eden Properties Investment via e-post (info@edenproperties.es) eller telefon (965 706 868).

Hvis du foretrekker, kan du besøke vårt eiendomsmegler som ligger i Torrevieja på Zoa Street. Vi har mer enn 20 års erfaring med kjøp og salg av eiendom i Torrevieja (Costa Blanca).