Eiendommer til salgs i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 228 Egenskaper

Leilighet på bakkeplan · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Fantastisk bungalow i første etasje i utmerket stand, beliggende i området Nueva Torrevieja nært til tjenester som supermarkeder, skoler, apotek, offentlig transport og alle slags butikker, har eiendommen 1 soverom, 1 bad, åpent kjøkken, stue,...

Ref: B1-231

M2
40m2
M2
45m2
camas
1
baños
1
M2
49.990 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

STOR 1 roms leilighet med terasse, stor stue, uavhengig kjøkken utstyrt med vindu, komplett bad med vindu, med felles svømmebasseng, nær alle nødvendige tjenester som supermarkeder, skoler, offentlig transport og alle typer butikker ... perfekt...

Ref: P1-878

M2
49m2
M2
57m2
camas
1
baños
1
M2
54.900 €

Penthouse · Salg

La siesta · Torrevieja · Alicante

I urbaniseringen La Siesta, mellom saltvannene i Torrevieja og La Mata og med utsikt til begge, har vi denne fine leiligheten i toppetasjen til salgs. Det vender mot vest og nyter ettermiddagssolen. Boligen har 3 soverom og 1 bad, et amerikansk...

Ref: A2-995

M2
60m2
M2
69m2
camas
3
baños
1
M2
54.990 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet i sentrum av torrevieja, som ligger noen få meter fra busstasjonen og nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, barer og restauranter, offentlig transport og alle slags butikker, bare 500 meter fra strendene.~~Eiendommen ligger i...

Ref: AP1-305

M2
43m2
M2
47m2
camas
1
baños
1
M2
55.000 €

Studioleilighet · Salg

La Mata · Torrevieja · Alicante

Studio i La Mata, i et boligområde med felles svømmebasseng og stor hage områder som ligger bare 200 meter fra stranden, fullt møblert og utstyrt klar til å flytte inn, glassert terrasse, utsikt til bassenget.

Ref: E1-629

M2
35m2
M2
35m2
baños
1
M2
55.900 €

Leilighet · Salg

Acequion · Torrevieja · Alicante

Fantastisk første etasje leilighet med 2 soverom noen få meter fra stranden i skibbrudd, veldig lyst hjørne mot sør-øst, nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, apotek, offentlig transport og alle slags butikker. Eiendommen selges uten...

Ref: P1-622

M2
48m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
55.900 €

Toppetasje · Salg

Torretas · Torrevieja · Alicante

2 soverom og bad, renovert hus for bare 5 år siden, er gulv, bad og kjøkken praktisk talt nytt. Plot i første etasje på ca 30 kvadratmeter, i god stand og mange muligheter. Også terrasse type solarium ved inngangen til huset, nær supermarkeder,...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
30m2
M2
30m2
camas
2
baños
1
M2
57.260 €

Leilighet · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Leilighet i Torrevieja, som ligger i området Nueva Torrevieja, et fantastisk område for å nyte bekvemmeligheten og nærheten til alle tjenester som supermarkeder, skoler, parker, barer og restauranter, offentlig transport og alle slags...

Ref: AP1-774

M2
55m2
M2
62m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Toppetasje · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Toppetasjes bungalow i området Torrevieja, har 2 soverom, 1 bad, stor stue, åpent kjøkken og terrasse med uhindret utsikt. Til salgs møblert og utstyrt. Nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, offentlig transport og alle slags butikker, er...

Ref: B1-402

M2
50m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Finn de mest populære eiendommene for salg i Torrevieja, og vi tilbyr deg et bredt utvalg av nye og brukte eiendommer til salgs i Torrevieja, slik at du kan finne huset til dine drømmer.


Typer av eiendommer til salgs i Torrevieja

Hvilken type eiendom er du ute etter? Vi har et bredt utvalg av eiendommer som rekkehus, tomannsboliger, leiligheter, duplekser, triks, takvillaer, duplex penthouse, bungalower, etasjer, hytter, terreng, studioer, kommersielle lokaler, tomter, leiligheter, quads, villaer, luksus ... og hvilken som helst eiendom du vil ha i Torrevieja.

Hvis du ikke finner eiendommen til salgs i Torrevieja du leter etter, hjelper vi deg med å finne den.


Eiendom for salg i Torrevieja

I vårt søk etter eiendommer til salgs finner du alle tilgjengelige eiendommer i Torrevieja. Vi har for tiden over 200 eiendommer på Costa Blanca i vår eiendom.

Bare å gå til eiendomssøk og velg "Torrevieja" i de forpliktelige, og du kan få tilgang til mer enn 150 eiendommer til salgs.

Foreløpig har vi 54 eiendommer for salg av nybygg på Costa Blanca, 15 av disse eiendommene til salgs er i Torrevieja.

Vi har også mer enn 213 eiendommer til salgs eller videresalg i vår katalog, hvorav 146 er fra Torrevieja.

I tillegg har vi to kommersielle lokaler i Torrevieja.

Som du ser, har vi et stort utvalg av eiendommer til salgs i Torrevieja, som vi er sikre på at du vil finne egenskapene du leter etter.

Hvis du ønsker å finne en eiendom for salg i Torrevieja med mer spesifikke funksjoner, anbefaler vi å gå til vår "avansert søk" der du kan definere andre funksjoner som svømmebasseng, arealet, antall soverom, antall bad, havutsikt, løft ... etc. blant andre parametere.

Hvis du etter å bruke vår avanserte søkemotor kan ikke finne eiendommen for salg i Torrevieja du leter etter, oppfordrer vi deg til å kontakte vår eiendomsinvesteringseiendommer i Torrevieja Eden. Våre eiendomsmeglere vil hjelpe deg i alt du trenger og finne eiendommen til dine drømmer for deg.


Torrevieja, det beste stedet å kjøpe en eiendom

Torrevieja er en by i Alicante, som ligger på Costa Blanca i Spania, svært nær Costa Cálida (Murcia). Torrevieja er en perfekt befolkning for de som kjøper på strand, sol, godt vær, fritid, natur og kultur.

Mange turister bestemmer seg for å kjøpe en eiendom i Torrevieja etter å ha tilbrakt en ferie i dette vakre stedet, og eiendommen Eden Properties Investment stiller til disposisjon de beste eiendommene til salgs i Torrevieja.

Befolkningen i Torrevieja har alle slags tjenester: supermarkeder som Mercadona og Lidl, kafeer, butikker, restauranter, barer, apotek, bakerier, sykehus, institutter, diskoteker, små butikker ...

Vi kan også nyte kulturelle og fritidsområder som Palacio de los Deportes i Torrevieja og International Conservatory of Music. Vi kan ikke glemme strendene og dens promenader som du kan nyte med din eiendom i Torrevieja.


Eden Properties Investment søker eiendommen til salg av drømmene dine i Torrevieja

Eiendomsutvikleren Eden Properties Investment spesialiserer seg på eiendommer til salgs i Torrevieja og har mer enn 20 års erfaring innen eiendomsbransjen.

I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av tjenester for å hjelpe deg med å kjøpe din eiendom, for eksempel oversettelser, gjennomgang av generelle prosedyrer, signaturer før notarius, åpning av bankkontoer ... etc.

Vår eiendom ligger i Torrevieja (Alicante), på Calle Zoa nº58. Kontakt oss nå, og vi vil begynne å hjelpe deg med å finne eiendommen for salg av drømmene dine i Torrevieja.