Eiendommer til salgs i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 226 Egenskaper

Toppetasje · Salg

Torretas · Torrevieja · Alicante

2 soverom og bad, renovert hus for bare 5 år siden, er gulv, bad og kjøkken praktisk talt nytt. Plot i første etasje på ca 30 kvadratmeter, i god stand og mange muligheter. Også terrasse type "solarium" ved inngangen til huset, nær supermarkeder,...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
30m2
M2
30m2
camas
2
baños
1
M2
49.900 €

Leilighet på bakkeplan · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Fantastisk bungalow i første etasje i utmerket stand, beliggende i området "Nueva Torrevieja" nært til tjenester som supermarkeder, skoler, apotek, offentlig transport og alle slags butikker, har eiendommen 1 soverom, 1 bad, åpent kjøkken, stue,...

Ref: B1-231

M2
40m2
M2
45m2
camas
1
baños
1
M2
49.990 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet i sentrum av torrevieja, som ligger noen få meter fra busstasjonen og nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, barer og restauranter, offentlig transport og alle slags butikker, bare 500 meter fra strendene.~~Eiendommen ligger i...

Ref: AP1-305

M2
43m2
M2
47m2
camas
1
baños
1
M2
55.000 €

Penthouse · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Toppetasjen i sentrum av Torrevieja, nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker, bare 600 meter fra strendene, har dette huset 1 soverom med garderobe innebygd, stor stue, kjøkken og bad...

Ref: A1-114

M2
43m2
M2
47m2
camas
1
baños
1
M2
57.000 €

Leilighet · Salg

El molino · Torrevieja · Alicante

Til salgs en leilighet i Molino. . 2 store soverom, kjøkken, glasert terrasse, garasje og felles svømmebasseng. Leiligheten selges fullt møblert. Det er i perfekt stand å komme inn for å leve og omgitt av alle nødvendige tjenester. Ikke nøl med å...

Ref: AP2-440

M2
52m2
M2
58m2
camas
2
baños
1
M2
58.000 €

Leilighet · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Leilighet i Torrevieja, som ligger i området "Nueva Torrevieja", et fantastisk område for å nyte bekvemmeligheten og nærheten til alle tjenester som supermarkeder, skoler, parker, barer og restauranter, offentlig transport og alle slags...

Ref: AP1-774

M2
55m2
M2
62m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Toppetasje · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Toppetasjes bungalow i området Torrevieja, har 2 soverom, 1 bad, stor stue, åpent kjøkken og terrasse med uhindret utsikt. Til salgs møblert og utstyrt. Nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, offentlig transport og alle slags butikker, er...

Ref: B1-402

M2
50m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Bright leilighet i andre etasje med øst orientering, i utmerket stand, har huset 2 soverom med garderober, bad, kjøkken, stor stue med terrasse. Ligger i sentrum av torrevieja nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, offentlig transport og...

Ref: AP1-403

M2
55m2
M2
60m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Bakkeplan · Salg

Playa de los Naufragos · Torrevieja · Alicante

Fantastisk leilighet i første etasje ligger i området "San Roque", bare 200 meter fra stranden og med alle tjenester i nærheten, som supermarkeder, skoler, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker. Eiendommen har 3 soverom, bad,...

Ref: BJ1-201

M2
70m2
M2
75m2
camas
3
baños
1
M2
59.990 €

Finn de mest populære eiendommene for salg i Torrevieja, og vi tilbyr deg et bredt utvalg av nye og brukte eiendommer til salgs i Torrevieja, slik at du kan finne huset til dine drømmer.


Typer av eiendommer til salgs i Torrevieja

Hvilken type eiendom er du ute etter? Vi har et bredt utvalg av eiendommer som rekkehus, tomannsboliger, leiligheter, duplekser, triks, takvillaer, duplex penthouse, bungalower, etasjer, hytter, terreng, studioer, kommersielle lokaler, tomter, leiligheter, quads, villaer, luksus ... og hvilken som helst eiendom du vil ha i Torrevieja.

Hvis du ikke finner eiendommen til salgs i Torrevieja du leter etter, hjelper vi deg med å finne den.


Eiendom for salg i Torrevieja

I vårt søk etter eiendommer til salgs finner du alle tilgjengelige eiendommer i Torrevieja. Vi har for tiden over 200 eiendommer på Costa Blanca i vår eiendom.

Bare å gå til eiendomssøk og velg "Torrevieja" i de forpliktelige, og du kan få tilgang til mer enn 150 eiendommer til salgs.

Foreløpig har vi 54 eiendommer for salg av nybygg på Costa Blanca, 15 av disse eiendommene til salgs er i Torrevieja.

Vi har også mer enn 213 eiendommer til salgs eller videresalg i vår katalog, hvorav 146 er fra Torrevieja.

I tillegg har vi to kommersielle lokaler i Torrevieja.

Som du ser, har vi et stort utvalg av eiendommer til salgs i Torrevieja, som vi er sikre på at du vil finne egenskapene du leter etter.

Hvis du ønsker å finne en eiendom for salg i Torrevieja med mer spesifikke funksjoner, anbefaler vi å gå til vår "avansert søk" der du kan definere andre funksjoner som svømmebasseng, arealet, antall soverom, antall bad, havutsikt, løft ... etc. blant andre parametere.

Hvis du etter å bruke vår avanserte søkemotor kan ikke finne eiendommen for salg i Torrevieja du leter etter, oppfordrer vi deg til å kontakte vår eiendomsinvesteringseiendommer i Torrevieja Eden. Våre eiendomsmeglere vil hjelpe deg i alt du trenger og finne eiendommen til dine drømmer for deg.


Torrevieja, det beste stedet å kjøpe en eiendom

Torrevieja er en by i Alicante, som ligger på Costa Blanca i Spania, svært nær Costa Cálida (Murcia). Torrevieja er en perfekt befolkning for de som kjøper på strand, sol, godt vær, fritid, natur og kultur.

Mange turister bestemmer seg for å kjøpe en eiendom i Torrevieja etter å ha tilbrakt en ferie i dette vakre stedet, og eiendommen Eden Properties Investment stiller til disposisjon de beste eiendommene til salgs i Torrevieja.

Befolkningen i Torrevieja har alle slags tjenester: supermarkeder som Mercadona og Lidl, kafeer, butikker, restauranter, barer, apotek, bakerier, sykehus, institutter, diskoteker, små butikker ...

Vi kan også nyte kulturelle og fritidsområder som Palacio de los Deportes i Torrevieja og International Conservatory of Music. Vi kan ikke glemme strendene og dens promenader som du kan nyte med din eiendom i Torrevieja.


Eden Properties Investment søker eiendommen til salg av drømmene dine i Torrevieja

Eiendomsutvikleren Eden Properties Investment spesialiserer seg på eiendommer til salgs i Torrevieja og har mer enn 20 års erfaring innen eiendomsbransjen.

I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av tjenester for å hjelpe deg med å kjøpe din eiendom, for eksempel oversettelser, gjennomgang av generelle prosedyrer, signaturer før notarius, åpning av bankkontoer ... etc.

Vår eiendom ligger i Torrevieja (Alicante), på Calle Zoa nº58. Kontakt oss nå, og vi vil begynne å hjelpe deg med å finne eiendommen for salg av drømmene dine i Torrevieja.