Eiendommer i Playa del Cura - Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 181 Egenskaper

Toppetasje · Salg

Torretas · Torrevieja · Alicante

Bungalow i toppetasjen med 2 soverom og ett bad, nylig renoverte bad og kjøkken er praktisk talt nye. Stor tomt i første etasje i god stand og med mange muligheter. Også terrasse ved inngangen til huset, med utsikt over den rosa lagunen...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
25m2
M2
25m2
camas
2
baños
1
M2
49.900 €

Leilighet · Salg

Torre la mata · Torrevieja · Alicante

Leilighet ligger noen få meter fra stranden La Mata, en av de lengste i Torrevieja med mer enn to kilometer i lengden. Den nordlige grensen er preget av befolkningen i La Mata. Stranden har et markert økologisk karakter, og sammen med den letter...

Ref: P1-877

M2
45m2
M2
50m2
camas
1
baños
1
M2
59.900 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet i Torrevieja, området møllen, har 2 soverom med garderobeskap, bad med vindu, amerikansk kjøkken med vindu, stor stue-spisestue med tilgang til terrasse, uhindret utsikt, veldig lys med sør orientering, er levert fullt møblert og utstyrt...

Ref: AP1-390

M2
55m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Leilighet · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Veldig lys leilighet, i et rolig område i Torrevieja. Den består av stue, to soverom, bad, fullt utstyrt kjøkken med vindu, terrasse. I perfekt stand er det ideelt å bo året rundt eller ferieperioder. Ligger i et hyggelig og rolig miljø, med alle...

Ref: AP2-491

M2
41m2
M2
53m2
camas
2
baños
1
M2
60.000 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

2-roms leilighet foran Corte Ingles, er en andre etasje, amerikansk kjøkken, vakker stue, ideell å bo hele året, veldig nær alle tjenester, for eksempel supermarkeder, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker . Stranden ligger bare...

Ref: AP1-660

M2
48m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
62.000 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet beliggende i sentrum av Torrevieja med utsikt over bassenget, med 2 soverom, bad, kjøkkenet er fullt utstyrt med vindu, svært nær alle tjenester som supermarkeder, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker. Stranden ligger...

Ref: AP1-432

M2
60m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
65.000 €

I vårt eiendomsmegler vet vi at å gjøre folk overraskende er en krevende og kompleks oppgave. Men vi tror at våre eiendommer i Playa del Cura - Torrevieja, kan fascinere mer enn en av våre kunder. Torrevieja har blitt byen Costa Blanca sør mest etterspurt av turister. På denne måten har byen vokst og tilbyr i økende grad kvaliteter som gjør at du lever som du ønsker.

Vårt byrå har mer enn 20 eiendommer til salgs i Playa del Cura, slik at våre kunder kan begynne å leve opplevelsene som tilbys av denne vakre byen i sør for provinsen Alicante. Blant vårt utvalg av boliger i Torrevieja, kan du få tilgang til en leilighet, en leilighet, et loft eller en etasje. På samme måte, blant alle disse boligene, kan du også velge mellom å kjøpe en videresalg hjemme eller en annen nybygg.

Uansett hvilket valg du er på Eden Properties, er vi overbevist om at du vil nyte et godt hjem og du vil få den hvile eller moroa du leter etter i en by. Du vil ha mulighet til å bo på stranden, for å tenke på en vakker utsikt over havet fra eiendommen din, å bade i bassenget i huset, å sole seg i et solarium, etc.


Leter du etter solen i våre eiendommer i Playa del Cura - Torrevieja?

Hvis du har det formål å kjøpe en av våre eiendommer i Playa del Cura - Torrevieja, er det ingen som ser etter sol og varme, i våre hjem til salgs finner du det.

Været i Torrevieja er fantastisk. Og ikke bare om sommeren. Om vinteren er temperaturen veldig varm og behagelig. Du kan tilbringe noen milde og komfortable vintre.


Ikke vent lenger og begynn å bo i et av våre eiendommer i Playa del Cura - Torrevieja

Ikke nøl med to ganger. Hvis du har overbevisning om å bo i en av våre eiendommer i Playa del Cura, gå for det og oppfylle dine drømmer. Vi venter på deg på Calle Zoa Nº58, Torrevieja (Alicante) 03182.

Vi har tilgjengelig telefonen og e-post for å løse enhver tvil. Ring oss på 965 706 868 - 628 788 873 eller hvis du foretrekker, send oss en mail til info@edenproperties.es.