​Eiendom i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 227 Egenskaper

Leilighet på bakkeplan · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Fantastisk bungalow i første etasje i utmerket stand, beliggende i området Nueva Torrevieja nært til tjenester som supermarkeder, skoler, apotek, offentlig transport og alle slags butikker, har eiendommen 1 soverom, 1 bad, åpent kjøkken, stue,...

Ref: B1-231

M2
40m2
M2
45m2
camas
1
baños
1
M2
49.990 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

STOR 1 roms leilighet med terasse, stor stue, uavhengig kjøkken utstyrt med vindu, komplett bad med vindu, med felles svømmebasseng, nær alle nødvendige tjenester som supermarkeder, skoler, offentlig transport og alle typer butikker ... perfekt...

Ref: P1-878

M2
49m2
M2
57m2
camas
1
baños
1
M2
54.900 €

Penthouse · Salg

La siesta · Torrevieja · Alicante

I urbaniseringen La Siesta, mellom saltvannene i Torrevieja og La Mata og med utsikt til begge, har vi denne fine leiligheten i toppetasjen til salgs. Det vender mot vest og nyter ettermiddagssolen. Boligen har 3 soverom og 1 bad, et amerikansk...

Ref: A2-995

M2
60m2
M2
69m2
camas
3
baños
1
M2
54.990 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet i sentrum av torrevieja, som ligger noen få meter fra busstasjonen og nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, barer og restauranter, offentlig transport og alle slags butikker, bare 500 meter fra strendene.~~Eiendommen ligger i...

Ref: AP1-305

M2
43m2
M2
47m2
camas
1
baños
1
M2
55.000 €

Studioleilighet · Salg

La Mata · Torrevieja · Alicante

Studio i La Mata, i et boligområde med felles svømmebasseng og stor hage områder som ligger bare 200 meter fra stranden, fullt møblert og utstyrt klar til å flytte inn, glassert terrasse, utsikt til bassenget.

Ref: E1-629

M2
35m2
M2
35m2
baños
1
M2
55.900 €

Leilighet · Salg

Acequion · Torrevieja · Alicante

Fantastisk første etasje leilighet med 2 soverom noen få meter fra stranden i skibbrudd, veldig lyst hjørne mot sør-øst, nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, apotek, offentlig transport og alle slags butikker. Eiendommen selges uten...

Ref: P1-622

M2
48m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
55.900 €

Toppetasje · Salg

Torretas · Torrevieja · Alicante

2 soverom og bad, renovert hus for bare 5 år siden, er gulv, bad og kjøkken praktisk talt nytt. Plot i første etasje på ca 30 kvadratmeter, i god stand og mange muligheter. Også terrasse type solarium ved inngangen til huset, nær supermarkeder,...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
30m2
M2
30m2
camas
2
baños
1
M2
57.260 €

Leilighet · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Leilighet i Torrevieja, som ligger i området Nueva Torrevieja, et fantastisk område for å nyte bekvemmeligheten og nærheten til alle tjenester som supermarkeder, skoler, parker, barer og restauranter, offentlig transport og alle slags...

Ref: AP1-774

M2
55m2
M2
62m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Toppetasje · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Toppetasjes bungalow i området Torrevieja, har 2 soverom, 1 bad, stor stue, åpent kjøkken og terrasse med uhindret utsikt. Til salgs møblert og utstyrt. Nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, offentlig transport og alle slags butikker, er...

Ref: B1-402

M2
50m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Hvis du er ute etter en eiendom i Torrevieja, har du kommet til den perfekte nettsiden. Vi Eden Properties Investment, din eiendomsmegler byrå i Torrevieja (Alicante) Agency - Vår eiendomsmegling i Torrevieja har blitt benchmark av fast eiendom på Costa Blanca, fordi vi har over 20 års erfaring innen eiendomsmegling .

Her forklarer vi hva er årsakene som har gjort vår eiendomsmegling i Torrevieja eiendomsmegling nummer 1 på Costa Blanca. Les videre og finn ut hvorfor vår eiendom er den beste i Torrevieja!

- Våre tjenester

- Våre tjenester til utlendinger

- Våre eiendommer i Torrevieja

- Plasseringen av eiendommen i Torrevieja


Våre tjenester for eiendomsdrift i Torrevieja

Eden Investiment Properties, klarerte eiendomsmegling i Torrevieja, tilbyr en rekke tjenester, som vil forbedre og forenkle kjøpsprosessen:

- Vi hjelper deg med å finne den eiendommen

- Vi hjelper deg å finne finansiering

- Vi hjelper deg å åpne de nødvendige bankkontoer i Spania

- Vi hjelper deg med å søke om oppholdstillatelse i Spania

- Vi oversetter dokumentasjon av eiendomskjøp

- Vi hjelper med de generelle prosedyrer for eiendom

- Vi hjelper i forhandlings

- Vi vurderer kontrakten for salg av eiendom

- Vi gir notarius tjenester

Som du kan se, i fast eiendom Investeringseiendommer Eden hjelper vi gjennom hele prosessen med å kjøpe en eiendom på Costa Blanca i Spania. Med vår hjelp og råd vil du ikke å bekymre deg for noe.


Tjenester for utlendinger i vår eiendoms Torrevieja

Hvis du er en utlending, har du flaks. I vår eiendom i Torrevieja Vi alle fasiliteter for personer som ikke snakker spansk kan forstå all dokumentasjon, takket være vår oversettelsestjeneste dokumentasjon.

Vi hjelper også folk fra utenfor Spania til å be om NIE og oppholdstillatelser og andre papirer som kan være nyttig, for eksempel åpne bankkontoer spansk og tjenester som er nødvendige for å behandle debet kvitteringer.

Hvis du trenger, kan vi også hjelpe deg med å finne finansiering. Vi kan gi råd om forholdene i spanske banker for å be om et boliglån.

Som du kan se, takket være vår eiendom kan du kjøpe en eiendom i Torrevieja uten problemer.


Våre eiendommer i Torrevieja og omgivelser

Investeringseiendommer i Eden har vi en rekke egenskaper nybygd og andre hånden eller videresalg til din disposisjon i vår eiendoms Torrevieja (Alicante).

Vårt team av kvalifiserte meglere vil vise deg våre ulike typer eiendommer: leiligheter, villaer og markiser, duplex, duplex penthouse, rekkehus, tomannsbolig, tomter, triplex, villaer, villaer av luksus, luksus eiendommer, første etasje , høye planter, gulv, quads, studioer, butikker ... Hva slags bolig du er ute i Torrevieja?

Hvis du ønsker en strand eiendom på Costa Blanca, med utsikt over havet eller bassenget, vil vi hjelpe deg å finne det. Vi har også et bredt utvalg slik at du kan finne eiendommen som best passer ditt budsjett.


Hvor er vår eiendom ligger i Torrevieja?

Investeringseiendommer eiendomsmegling Eden ligger i Torrevieja, en by i provinsen Alicante på Costa Blanca ligger svært nær Costa Calida i Spania.

Du finner oss på Zoa # 58 i Torrevieja (Alicante). Du kan kontakte oss ved å bruke vår telefon 965 706 868 eller e-post våre info@edenproperties.es. Ta kontakt med din eiendomsmegler i Torrevieja nå!