​Eiendom i Torrevieja

I katalogen vår kan du finne et stort utvalg av boliger til salgs i Torreveija, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt i Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Et stort utvalg av leiligheter, villaer, bungalower, rekkehus, både nye og brukte. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du finner noe du er interessert i.

Egenskaper Har blitt funnet 183 Egenskaper

Leilighet · Salg

El molino · Torrevieja · Alicante

Romslig 1-roms leilighet med et felles svømmebasseng, omtrent 700 meter fra stranden, omgitt av alle slags tjenester som supermarkeder, barer, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker.

Ref: P1-861

M2
48m2
M2
55m2
camas
1
baños
1
M2
46.000 €

Toppetasje · Salg

Torretas · Torrevieja · Alicante

Bungalow i toppetasjen med 2 soverom og ett bad, nylig renoverte bad og kjøkken er praktisk talt nye. Stor tomt i første etasje i god stand og med mange muligheter. Også terrasse ved inngangen til huset, med utsikt over den rosa lagunen...

Ref: BA1-788

M2
47m2
M2
25m2
M2
25m2
camas
2
baños
1
M2
49.900 €

Leilighet · Salg

Torre la mata · Torrevieja · Alicante

Leilighet ligger noen få meter fra stranden La Mata, en av de lengste i Torrevieja med mer enn to kilometer i lengden. Den nordlige grensen er preget av befolkningen i La Mata. Stranden har et markert økologisk karakter, og sammen med den letter...

Ref: P1-877

M2
45m2
M2
50m2
camas
1
baños
1
M2
59.900 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

Leilighet i Torrevieja, området møllen, har 2 soverom med garderobeskap, bad med vindu, amerikansk kjøkken med vindu, stor stue-spisestue med tilgang til terrasse, uhindret utsikt, veldig lys med sør orientering, er levert fullt møblert og utstyrt...

Ref: AP1-390

M2
55m2
M2
67m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Leilighet · Salg

Parque las naciones · Torrevieja · Alicante

Leilighet i optimal stand, beliggende i området Parque de las Naciones nær alle tjenester som supermarkeder, skoler, barer og restauranter, offentlig transport og alle slags butikker, og bare 500 meter fra strendene i Torrevieja.~ ~ Eiendommen har...

Ref: AP1-201

M2
55m2
M2
60m2
camas
2
baños
1
M2
59.990 €

Leilighet · Salg

Nueva Torrevieja · Torrevieja · Alicante

Veldig lys leilighet, i et rolig område i Torrevieja. Den består av stue, to soverom, bad, fullt utstyrt kjøkken med vindu, terrasse. I perfekt stand er det ideelt å bo året rundt eller ferieperioder. Ligger i et hyggelig og rolig miljø, med alle...

Ref: AP2-491

M2
41m2
M2
53m2
camas
2
baños
1
M2
60.000 €

Leilighet · Salg

Centro · Torrevieja · Alicante

2-roms leilighet foran Corte Ingles, er en andre etasje, amerikansk kjøkken, vakker stue, ideell å bo hele året, veldig nær alle tjenester, for eksempel supermarkeder, restauranter, offentlig transport og alle slags butikker . Stranden ligger bare...

Ref: AP1-660

M2
48m2
M2
55m2
camas
2
baños
1
M2
62.000 €

Hvis du er ute etter en eiendom i Torrevieja, har du kommet til den perfekte nettsiden. Vi Eden Properties Investment, din eiendomsmegler byrå i Torrevieja (Alicante) Agency - Vår eiendomsmegling i Torrevieja har blitt benchmark av fast eiendom på Costa Blanca, fordi vi har over 20 års erfaring innen eiendomsmegling .

Her forklarer vi hva er årsakene som har gjort vår eiendomsmegling i Torrevieja eiendomsmegling nummer 1 på Costa Blanca. Les videre og finn ut hvorfor vår eiendom er den beste i Torrevieja!

- Våre tjenester

- Våre tjenester til utlendinger

- Våre eiendommer i Torrevieja

- Plasseringen av eiendommen i Torrevieja


Våre tjenester for eiendomsdrift i Torrevieja

Eden Investiment Properties, klarerte eiendomsmegling i Torrevieja, tilbyr en rekke tjenester, som vil forbedre og forenkle kjøpsprosessen:

- Vi hjelper deg med å finne den eiendommen

- Vi hjelper deg å finne finansiering

- Vi hjelper deg å åpne de nødvendige bankkontoer i Spania

- Vi hjelper deg med å søke om oppholdstillatelse i Spania

- Vi oversetter dokumentasjon av eiendomskjøp

- Vi hjelper med de generelle prosedyrer for eiendom

- Vi hjelper i forhandlings

- Vi vurderer kontrakten for salg av eiendom

- Vi gir notarius tjenester

Som du kan se, i fast eiendom Investeringseiendommer Eden hjelper vi gjennom hele prosessen med å kjøpe en eiendom på Costa Blanca i Spania. Med vår hjelp og råd vil du ikke å bekymre deg for noe.


Tjenester for utlendinger i vår eiendoms Torrevieja

Hvis du er en utlending, har du flaks. I vår eiendom i Torrevieja Vi alle fasiliteter for personer som ikke snakker spansk kan forstå all dokumentasjon, takket være vår oversettelsestjeneste dokumentasjon.

Vi hjelper også folk fra utenfor Spania til å be om NIE og oppholdstillatelser og andre papirer som kan være nyttig, for eksempel åpne bankkontoer spansk og tjenester som er nødvendige for å behandle debet kvitteringer.

Hvis du trenger, kan vi også hjelpe deg med å finne finansiering. Vi kan gi råd om forholdene i spanske banker for å be om et boliglån.

Som du kan se, takket være vår eiendom kan du kjøpe en eiendom i Torrevieja uten problemer.


Våre eiendommer i Torrevieja og omgivelser

Investeringseiendommer i Eden har vi en rekke egenskaper nybygd og andre hånden eller videresalg til din disposisjon i vår eiendoms Torrevieja (Alicante).

Vårt team av kvalifiserte meglere vil vise deg våre ulike typer eiendommer: leiligheter, villaer og markiser, duplex, duplex penthouse, rekkehus, tomannsbolig, tomter, triplex, villaer, villaer av luksus, luksus eiendommer, første etasje , høye planter, gulv, quads, studioer, butikker ... Hva slags bolig du er ute i Torrevieja?

Hvis du ønsker en strand eiendom på Costa Blanca, med utsikt over havet eller bassenget, vil vi hjelpe deg å finne det. Vi har også et bredt utvalg slik at du kan finne eiendommen som best passer ditt budsjett.


Hvor er vår eiendom ligger i Torrevieja?

Investeringseiendommer eiendomsmegling Eden ligger i Torrevieja, en by i provinsen Alicante på Costa Blanca ligger svært nær Costa Calida i Spania.

Du finner oss på Zoa # 58 i Torrevieja (Alicante). Du kan kontakte oss ved å bruke vår telefon 965 706 868 eller e-post våre info@edenproperties.es. Ta kontakt med din eiendomsmegler i Torrevieja nå!