Köp ett hus i Playa del Cura - Torrevieja

I vårt katalog hittar du ett stort urval av bostäder till salu i Torrevieja, Orihuela Costa, La Mata, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig, Mil Palmeras, samt Guardamar del Segura, Rojales, Gran Alacant eller Arenales del Sol.

Det finns ett stort antal olika lägenheter, villor, bungalows och radhus, såväl nya som i andra hand. Kontakta oss gärna om du hittar något som du är intresserad av.

Egenskaper Har hittats 29 Egenskaper

Villa · Försäljning

La Mata · Torrevieja · Alicante

NYBYGGDA VILLOR I LA MATA~~Unikt tillfälle att få ditt exklusiva drömhem i La Mata, Torrevieja.~ ~Perfekt läge och fantastisk utsikt bara 70 meter från en av Costa Blancas vackraste stränder.~~Villor byggda på 2 våningar, har en imponerande...

Ref: N6837

M2
129m2
M2
203m2
M2
203m2
camas
4
baños
3
M2
820.000 €

Villa · Försäljning

La Mata pueblo · Torrevieja · Alicante

60 m från stranden och med havsutsikt !!!~ ~ En unik möjlighet - köp ett modernt hus 1 minut från stranden med direkt utsikt över havet, i den bästa delen av staden Torrevieja - La Mata, ett område med mycket väl utvecklad infrastruktur. Det är en...

Ref: N5703

M2
290m2
M2
320m2
M2
320m2
camas
4
baños
4
M2
940.000 €

Villa · Försäljning

La Mata pueblo · Torrevieja · Alicante

FANTASTISK medelhavsvilla 60 m till stranden och med havsutsikt!!!!~ ~ Ett unikt tillfälle - att köpa ett modernt hus 1 minut från stranden med direkt havsutsikt, i den bästa delen av staden Torrevieja - La Mata, ett område med mycket välutvecklad...

Ref: N570

M2
290m2
M2
320m2
M2
320m2
camas
4
baños
4
M2
940.000 €

Om du vill köpa ett hus i Playa del Cura - Torrevieja, erbjuder vi dig möjligheten att förvärva ett modernt hem i byggnaden "Intercosta Beach".

Torrevieja är en nervcentral på Costa Blanca South. Det är en liten stad mycket välutrustad med tjänster och med utmärkt kommunikation med flygplatser och huvudstäder i den spanska Levante.

Om du gillar att njuta av stranden och solen, men vill inte ge upp stadens bekvämligheter, är Torrevieja den perfekta platsen att bo på semester eller hela året.

Det fantastiska Medelhavsklimatet som avnjutas i Torrevieja leder till milda och soliga vintrar, med en mycket låg årlig nedgång, vilket inbjuder till att förverkliga sport eller utomhusaktiviteter.

När du köper ett hus i Playa del Cura - Torrevieja, kommer du att njuta av hela året av sol och strand

Detta är en av de underbara fördelarna med att köpa ett hus i Playa del Cura - Torrevieja. Hela året kan du njuta av solen och stranden.

Byggnaden "Intercosta Beach" som vi bygger ligger bara 200 meter från Playa del Cura, men är samtidigt integrerad i befolkningen.

Njut av de fördelar som denna exceptionella plats erbjuder dig, eftersom det ligger nära både fritidsanläggningar och affärer och anläggningar.

Dessutom är det en modern byggnad som har alla nödvändiga bekvämligheter i ett hem. Det har luftkonditionering, värme, dubbelglas, etc.

Om du vill ha mer information om egenskaperna hos den bifogar vi följande länk.

https://edenpropertiesinvestment.com/en/property/6045049/new-residential-of-apartments-with-pool-only-200-meters-from-the-beach/

Besök oss för att köpa ett hus i Playa del Cura - Torrevieja

Besök oss och vi kommer att informera dig om alla nödvändiga förfaranden för att köpa ett hus i Playa del Cura - Torrevieja.

Fastighetsbyrån Eden Properties Investments har en erfarenhet av mer än tjugo år på Costa Blanca South. Vi är specialiserade på att betjäna europeiska kunder.

Vårt team av professionella kommer gärna överraska dig, för vi talar ditt språk så att du inte har problem med översättning och vi råder dig över alla förfaranden som ska utföras vid köp av ett hem.

Kom och besök oss Våra kontor ligger i Torrevieja. På gatan Zoa, nr 58 - C.P. 03182 (Alicante). Du kan också följa oss på sociala nätverk.

Om du föredrar, skicka oss ett mail till info@edenproperties.es och vi informerar dig om vad du behöver.